![]() |
محمد نوری دار فانی را وداع گفت
|
|
خدا بیامرزتش آدم بزرگی بود باورم نمیشه !! (ما برای، آنچه ایران، گوهری تابان شود .............. خون دلها خورده ایم ، خون دلها خورده ایم) |
روحش شاد و يادش گرامي....
سال 89 همچنان داره درو ميكنه!!!_:2: |
منم یه ساعت پیش فهمیدم.
کلی حالم گرفته شد... |
واقعا خدا بیامرزتش
روحش شاد یکی از خواننده های مورد علاقه من بودش_:2: |
یادش همیشه تو دلامون میمونه روحش شاد
|
پيکر استاد نوري فردا تشييع ميشود
پيکر استاد محمد نوري خواننده پيشکسوت ساعت 9:30 روز دوشنبه 11 مردادماه با حضور هنرمندان موسيقي و دوستداران اين هنرمند از مقابل تالار وحدت به سوي قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشييع مي شود. |
حقایقی درباره محمد نوری/ مردی که از شکست هراس نداشت
محمد تاجیک: محمد نوری از مشهورترین و محبوب ترین خوانندگان معاصر ایران در گذشت، مردی که اگر چه کمتر اهل اظهار نظر بود ولی در همان صحبت های معدود خود گفته بود که انسانيت را در كنار مردم فرا گرفته و هميشه در كنار مردم گام برداشته است. |
چرا باید عزیزان مان این طور ما را ترک کنند؟
دلم قاصدک غم دارد کوه ماتم دارد دلم خون است زمانه چیزی کم دارد و دلم تو را:o آه... خدایش بیامرزد نازنین مرد را شادی روحش صلوات... |
روحش شاد و یادش گرامی
به یاد ان مرحوم یکی از ترانه های معروفش رو قرار میدم http://www.4shared.com/audio/iwy9ufR...mmad_nouri.htm |
روحش شاد و قرین رحمت ایزد یکتا. یادش گرامی
|
وای خدای من،نه......
خدا بیامرزش دوسش داشتم امیدوارم روحش شاد باشه که مطمئن هستم هست |
رئيس سازمان صداوسيما درگذشت «محمد نوري» را تسليت گفت
خبرگزاري فارس: سيد عزت الله ضرغامي رييس سازمان صداوسيما درگذشت خواننده متعهد،«استاد محمد نوري » را در پيامي تسليت گفت. |
رمز ماندگاری؛آخرین گفت وگو با استاد نوری+دانلود آهنگ ایران ما
او آواز را نزد باغچهبان و تئوري موسيقي را نزد سيروس شهردار و فريدون فرزانه_ اساتيد هنرستان عالي موسيقي _فرا گرفت و شيوهي آواز خود را متاثر از اساتيدي چون حسين اصلاني، ناصر حسيني و محمد سرير ميداند. |
وای
باران،باران شیشه ی پنجره رو باران شست... از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست... محمد نوری چقدر لطیف این شعر میخوند . گرچه بار سفرش را بست اما صدای آن بزرگوار همیشه جاویدان خواهد ماند... و ترانه های میهنی اش همیشه برای ایرانیان خاطره انگیز خواهد ماند. خدایش بیامرزاد. |
روحــش شـــاد |
یکی دیگه از بزگترین افتخارات موسیقی ایران هم رفت_:2: روحش شاد:53:
|
روحش شاد و یادش گرامی
منم به نوبه ی خودم این مصیبت بزرگ رو به همه ایرانیان تسلیت میگم |
عروج آسمانی این فرشته زمینی و این صاحب صدای مخملی و ارزشمند بر خانواده و دوستان و عزیزان و بازماندگان و هواداران آن استاد شامخ و والا تسلیت باد
|
نوري تا خانه ابدي بدرقه شد
جام جم آنلاين: پيكر زنده ياد محمد نوري صبح امروز با حضور مردم، مسئولان فرهنگي و هنرمندان موسيقي و پخش قطعهاي از او تا قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) تشييع شد. |
|
مراسم ترحيم محمد نوري روز چهارشنبه (13 مردادماه) برگزار ميشود.
|
حاشیه های تلخ و شیرین مراسم تشییع محمد نوری
حاشیه های تلخ و شیرین مراسم با شکوه تشییع پیکر محمد نوری خواننده محبوب ایرانیان همچون متن این مراسم به یاد ماندنی خواندنی است.به گزارش خبرنگار مهر در مراسم تشییع پیکر محمد نوری موج جمعیت همه چیز را تحت شعاع قرارداده بود به طوری که در همان آغاز مسئولان مراسم تصمیم گرفتند محل جایگاه را تغییر بدهند.منبع " خبرگزاري مهر " |
حضور گستردهي مردم در مراسم يادبود محمد نوري
مردم، هنرمندان و شاگردان محمد نوري امروز ـ 13 مردادماه ـ براي مراسم يادبود اين هنرمند ماندگار عرصهي موسيقي، در مسجد «جامع» شهرك غرب دور هم جمع شدند تا ياد او را گرامي بدارند. |
اکنون ساعت 02:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |