![]() |
مصاحبه و عکس و بررسی سریالهای ماه مبارک رمضان
در این تاپیک قصد داریم تا به بررسی فیلم های ماه مبارک رمضان بپردازیم.
همان طور که میدانید فیلم های نون و ریحون (شبکه تهران) - جراحت ( شبکه سه) - ملکوت (شبکه دو) و سریال در مسیر زاینده رود (شبکه یک) در حال پخش در ایام مبارک رمضان هستند. این سریال ها چقدر تونسته مخاطب رو جذب کنه. اصلاً کیفیت این سریال ها تا چه حد بود. مطلبی است که در این قسمت به آن خواهیم پرداخت. |
شبکه تهران، طی چند سال اخیر در ماه رمضان، فقط سریال می ساخت که سریالی ساخته باشد تا از گردونه سریال سازی عقب نماند؛ سریال هایی که معمولا دیده نمی شدند و فقط می آمدند و می رفتنتد. اما سریال مناسبتی امسال شبکه تهرانی ها در حالي كه ديگر سريالها چنگي به دل نميزند، نشان می دهد که آنها حسابی به خودشان آمده اند. آنها بعد از چند سال سريال سازي متوسط، با دستی پر آمده اند تا ناکامی چند سال اخیر خود را جبران کنند. |
همراه با مهرداد ضیایی ، بازیگر و مشاور لهجه سریال در مسیر زاینده رود |
ممنون از اینکه همچین تاپیکی رو راه انداختین.
من که زیاد وقت نمی کنم سریال ها رو ببینم. دو تا نکته خیلی پر رنگه تو ذهنم. 1. مامانم اکثرا وقتی میشینه پای یه فیلم خارجی خفن آخرش می پرسه چی شد؟ یعنی خیلی وقت ها متوجه نمیشه آخر فیلم چی میشه. خب من فکر کنم به کمک سریال های ماه رمضان فهمیدم چرا. اون چند باری که من نشستم پای این سریال ها متوجه شدم که داستانشون به شدت ساده و قابل حدسه به طوری که خودم چند بار حدس زدم که چه اتفاقی خواهد افتاد(با وجود اینکه هر پنج، شش قسمت یک بار می بینم.) خب این باعث میشه مخاطب عادت کنه که داستان خیلی ساده و بدون پیچیدگی باشه، همیشه خوب و بدی وجود داشته باشه که خیلی راحت قابل تمیز باشن و ... . 2. تو سریال جراحت جالبه برام که فرم بازی ها بیشتر تئاتریه. به خصوص امین تارخ، آنته فقیه نصیری و علی عمرانی. با بازیه امین تارخ خیلی حال کردم. (با بازیش نه دیالوگ های آبکیش) ولی خب فقیه نصیری و عمرانی به نظرم بازی شون تو ذوق میزنه. تیتراژ پایانی سریال جراحت |
گاف جدید |
|
من هم كاملا" با نظر يونس عزيز موافقم |
|
انتقاد ایرنا از پخش مجموعه «جراحت» در شبهای ماه مبارک رمضان |
سلام
عنوان تاپیک رو درست کنید سریال درسته نه فیلم! پست اول رو هم ویرایش کنید عزیزان |
گفتگو با برزو ارجمند، بازيگر سريال «نون و ريحون»
گفتگو با برزو ارجمند، بازيگر سريال «نون و ريحون» |
متشکرم از همه شما عزیزان لطفاً تصاویر بازیگران سریال ها را هم برای این تاپیک بگزارید. از کمک همه شما متشکرم
|
http://image.pixfa.net/images/72251899287177896704.jpg |
عکسهای یاسر جعفری و هستی مهدوی فر در سریال جراحت
|
سریال در مسیر زاینده رود
|
|
مجموعههای ماه رمضان امسال در قضاوتی عادلانه شبیه سالهای قبل بودند، هر سال یک مجموعه بهتر از سایر مجموعهها است، بیننده بیشتری دارد و با وسواس و حساسیت بالاتری ساخته شده اما مجموعههای دیگر متوسط و زیر متوسط هستند. |
متاسفانه در همه جای دنیا(الا ایران) ، سینما و تلویزیون به جای اینکه بدبختی مردم رو نشون بدند ، سعی در تلطیف و تطهیر اذهان عمومی دارن . اما در سینما و تلویزیون ما اینطور نیست . شما به سینمای دنیا نگاه کنید . در دوران رکود اقتصادی امریکا(فکر کنم دهه 40 و 50 میلادی بود) که هارولد و نورمن و ... پیداشون شد تا با خلق آثار کمدی ، کمی از غم و قصه های مردم رو بکاهند (البته اینها همه سیاست های دولت امریکا بوده) یا مثلاً در دوران جنگ سرد ، راکی و آرنولد و ... ظهور می کنند و همیشه دشمنانشون هم روس هستند(البته این ستیز با روس ها هنوز هم ادامه داره ... یه نگاه اجمالی به فیلم جدید جکی چان بندازین _ Spy next door _ یا خیلی های دیگه) و حالا هم بعضی مواقع می بینیم که فیلمهایی ساخته میشه ضد ایرانی (در سریال 24 ، چندین بار دیده شد تروریست ها ایرانی بودند یا یک بار هم یه تروریست داشت با یه نفر فارسی حرف می زد و اینکه بارها از جمهوری اسلامی اسم برده شد.مخصوصاً در Season آخر).
حالا این صدا و سیما به جای اینکه بیاد در این ایام که به "جشن ماه مبارک رمضان" و "مهمانی خدا" و... معروفه ، سریال های کمدی پخش کنه و کمتر مشکلات جامعه رو نشون بده و افطاری رو کوفت آدم نکنه ، یه سریال تخیلی می سازه با نام "ملکوت" ، یک سریال ضعیف دیگه با نام "در مسیر زاینده رود" که ضعف بازیگران در ادای لهجه ی اصفهانی داد می زنه (به ویزه بهنوش طباطبایی و مسعود رایگان) و متاسفانه سریالهاش جای آموزش ، بد آموزی هم داره. و باز هم برای صدا و سیما تاسف می خورم که در نظرخواهی های مردمی هم صداقت رو رعایت نمی کنه و فقط اونایی که موافقند و باور کنید فیلم پدرخوانده هم اینقدر رضایت عموم رو جلب نکرد.(من نمی دونم مردم از چی این سریالها خوششون میاد ، از خاله زنک بازیشون؟) دیشب که کلی خندیدم از دست مردم. یه زنه اومد گفت : " سریال در مسیر زاینده رود خیلی عالیه و خوب شد که تو اصفهان بود با اون زبان شیرین اصفهانی و خیلی آموزنده بود!!!!!!" *آخه آبجی !! ، مگر اصفهانی زبانه؟!! *کجای این سریال آموزنده بود ها؟! همین که دلالی تو فوتباله یا فوتبالیست تازه به دوران رسیده رو چطوری نشون میده ؟! یا پیرمرده تازه فیلش یاد هندستون کرده ؟!! این جمله ی "آموزنده بود" شده نقل دهان مردم هرچی درباره فیلم و سریال می پرسند اینو میگن. در سریالها 90% شخصیت ها میخوان سر همدیگه رو کلاه بگذارن ، حالا اگه دو تا شخصیت خوب هم باشه ، اینقدر بد بازی می کنند که حال آدم رو به هم می زنه. در مجموع تنها سریال خوب رمضان امسال "نون و ریحون" شبکه ی تهران هست که متاسفانه خیلی دیر پخش میشه ، نویسنده ی این سریال از اعضای تحریریه ی گل آقا بوده و همچنین کارگردانی آقای مؤتمن که بسیار اصول گرا هست و اجازه ی بداهه گویی بازیگران رو نمی ده خیلی کمک کرده ... همچنین بازی زیبای آقای رستمی در حالی که بسیار جدی هست ، اما آدم رو به خنده وا می داره. |
همتون مرسی دارین . مطالب خوفی بودن
|
خب با تمام شدن این ماه عزیز سریال ها هم رو به اتمامه. به نظر شما کدوم سریال موفق تر عمل کرده؟
به نظر من جراحت خوب بود اما مناسب این ماه نبود. |
من چون کامل نمی دیدم نمی تونم نظر بدم.
|
چهره بدون گریم بازیگر سریال در مسیر زاینده رود
حضور یک بازیگر تحصیلکرده و دارای تجارب مختلف در تئاتر اتفاقی است که در تلویزیون کمتر میافتد. مهدی سلطانی بازیگری است از تئاتر که با برخی از کارگردانهای این حوزه تجارب ارزشمندی داشته است. او پس از سالها دوری از عالم بازیگری به علت تحصیل در خارج از کشور با بازی در سریال «در مسیر زایندهرود» به دنیای بازیگری برگشت و با ایفای نقش حاج بهزاد، شمایلی از جوانمردی و پهلوانی ایرانی را به تصویر کشید. |
حالا این صدا و سیما به جای اینکه بیاد در این ایام که به "جشن ماه مبارک رمضان" و "مهمانی خدا" و... معروفه ، سریال های کمدی پخش کنه و کمتر مشکلات جامعه رو نشون بده و افطاری رو کوفت آدم نکنه ، یه سریال تخیلی می سازه با نام "ملکوت" ، یک سریال ضعیف دیگه با نام "در مسیر زاینده رود" که ضعف بازیگران در ادای لهجه ی اصفهانی داد می زنه (به ویزه بهنوش طباطبایی و مسعود رایگان) و متاسفانه سریالهاش جای آموزش ، بد آموزی هم داره.
و باز هم برای صدا و سیما تاسف می خورم که در نظرخواهی های مردمی هم صداقت رو رعایت نمی کنه و فقط اونایی که موافقند و باور کنید فیلم پدرخوانده هم اینقدر رضایت عموم رو جلب نکرد.(من نمی دونم مردم از چی این سریالها خوششون میاد ، از خاله زنک بازیشون؟) *کجای این سریال آموزنده بود ها؟! همین که دلالی تو فوتباله یا فوتبالیست تازه به دوران رسیده رو چطوری نشون میده ؟! یا پیرمرده تازه فیلش یاد هندستون کرده ؟!! این جمله ی "آموزنده بود" شده نقل دهان مردم هرچی درباره فیلم و سریال می پرسند اینو میگن. در سریالها 90% شخصیت ها میخوان سر همدیگه رو کلاه بگذارن ، حالا اگه دو تا شخصیت خوب هم باشه ، اینقدر بد بازی می کنند که حال آدم رو به هم می زنه. در مجموع تنها سریال خوب رمضان امسال "نون و ریحون" شبکه ی تهران هست که متاسفانه خیلی دیر پخش میشه ، نویسنده ی این سریال از اعضای تحریریه ی گل آقا بوده و همچنین کارگردانی آقای مؤتمن که بسیار اصول گرا هست و اجازه ی بداهه گویی بازیگران رو نمی ده خیلی کمک کرده ... همچنین بازی زیبای آقای رستمی در حالی که بسیار جدی هست ، اما آدم رو به خنده وا می داره.[/quote] منم با نظر شما موافقم اما دلالی تو فوتبال و فیله یاد هندوستان کنه واقعیت داره اما واقعا فیلماشون خسته کننده بود منم شدیدا طرفدار فیلم نون و ریحونم و بهش رای میدم |
fada گرامی |
رتبه بندی سریال های ماه رمضان از نظر صدا و سیما
مجموعه «جراحت»ساخته عسگرپور با ۷۴ درصد بیننده در رتبه اول قرار گرفت http://aksmod.ir/dl/89.6/Dar-Masir-Zayande-Rood.jpg «در مسیر زایندهرود» حسن فتحی با ۵۸ درصد در رتبه سوم نون و ریحون ساخته فرزاد موتمن رتبه پنجم رو به خود اختصاص داد |
اکنون ساعت 09:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |