![]() |
کلوب بچه های بخش روانشناسی و خودشناسی
سلام خدمت همه دوستدارن بخش روانشناسی و بچه های پی سی سیتی و همچنین دوستان خوبم در کلاس خودشناسی :53::53:
از اینکه اینجا هستین بسیار خوشحالیم و امیدوارم بتوانیم لحظات خوبی در کنار یکدیگر داشته باشیم و از تجربیات و دانش یکدیگر نهایت استفاده رو ببریم.:) در این تاپیک قصد داریم درباره تحلیل رفتار متقابل و مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر داشته باشیم امیدواریم مورد توجه تمام دوستان قرار بگیرد.{پپوله}:53: فعلا به همه دوستانی که قرار به جمع ما پیوندند خوش امد گویی میکنیم.:53::53: از تمام دوستان میخواهیم رعایت ادب و احترام را داشته باشند. از پرداختن به مسائل حاشیه ی خودداری کنند. از پرچسب زدن به یکدیگر خودداری کنند. مرتب نوشتن تا خوانایی نوشته هامونو بالا ببریم... و موارد دیگر ....... که در آینده موارد دیگر اضافه خواهد شد.:d به تاپیک های مربوط به این تاپیک هم سری بزنید. والد , کودک , بالغ بازی ها اریک برن نیمه تاریک وجود زبان بدن تحليل رفتار متقابل(ta) چيست؟ |
دعوت
سلام دوستان
ممنون از مینا خانم بابت تاپیک جالبش منم از تمام دوستان دعوت میکنم که بیان ونظر بدن تا انشاله از نظرات همدیگه استفاده کنیم:) |
نقل قول:
|
تحلیل رفتار متقابل چیست؟
تحلیل رفتار متقابل
تحلیل رفتار متقابل (transactional analysis) نظریه روانشناسی اجتماعی است که توسط اریک برن روانپزشک کانادایی به وجود آمده. در چهار دهه گذشته نظریه اریک برن راههای تازهای را در زمینه روان درمانی مشاوره و تحصیل به وجود آورده است. |
سلام مجدد......:53:
آقا مهدی به موردی اشاره کردین که واسم سوال بود و وقت نشد ازتون بپرسم:d جمله ی که گفتین این بود که انسانی که ذاتش بد هست هر جوری هم باهاش خوب باشین هیچ فایده ی نداره؟؟ یه جوری حس کردم دید منفی نسبت به انسان دارین مثل بابای علم روانکاوی فروید جون!! بیشتر توضیح میدین واسم:76: |
جواب
سلام
مینا جان من منظورم این بود که ذات انسانها به سختی قابل تغییره وتاانسان خودش نخواد تغییر نمیکنه خوشحال میشم نظر شما وبقیه دوستان را هم بدونم! |
نقل قول:
خوب اره اگر کسی نخواسته باشه تغییر کنه نمیشه امیدی بهش داشت..... فکر کنم مطرح شد اگر 6 ماه یک رفتار بالغانه با طرف مقابلت داشته باشی اون هم امکانش هست بالغش فعال بشه.... |
سلام به همه دوستان بخصوص مینا خانوم بابت راه اندازی این تاپیک.
من خودم چیزی از روانسناسی سرم نمیشه :d فقط خواستم اعلام کنم خواننده همیشکی این پست هستم. |
نقل قول:
مهدی جان ما هم زمینه کاری مون نیست یا تحصیلاتی در این زمینه نداریم ولی بر اساس علاقه ی که دارماین تاپیک زدم....و خواستم به بحث و تبادل نظر بپردازیم:) شما میتونید از تاپیک والد , کودک , بالغ استفاده کنید. کتاب تحلیل رفتار متقابل اریک برن هم اطلاعات شما رو در این زمینه افزایش میدهد... بازم سوالی بود و توانایی جواب داشتنش رو داشتم در خدمتتون هستم{پپوله}:53: |
سلام
مرسی بابت ایجاد این تاپیک حتما موفق خواهد بود بسیبار خوبه آدم اول خودشو بشناسه بعد دنیای اطرافشو با دقت ببینه انسان ها موجودات عجیب و پیچیده ای هستن منم زیاد از علم روانشناسی نمیدونم اما به قول مینا جان میشه بر حسب علاقه و تجربه بحث کرد تاپیک خوبی میشه موفق باشید |
نقل قول:
هدف ما هم همین هست شناخت ابعاد وجودیمون....:):cool: و انسان با شناخت خودش میتواند ارتباطات سالم و بهنجاری داشته باشه:) خوشحال میشیم بچه های فروم همراهیمون کنند.{پپوله} |
سلام اتفاقاً جای همچین چیزی خیلی تو فروم خالی بود نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید !!
در هر صورت از اونجایی که هیچکس نخ نداده و از نظری ابراز نکرده و تصور من این هست که سر نخ همون ذاتی هست که آقا مهدی صحبت کرد و خانم مینا110(من حقیقتش گیج شدم ما این جا چند تا اسم مینا داریم یکی بهم کمک کنه) یک اشاره ای به فروید کرد از نظر من بیخیال فروید !!! اصلاً جدی میگما بیاییم واقعاً یکبار این مسیری که برای تولید نظریه ها طی شده خودمون طی کنیم چطوره ؟؟ حالا نمیخوام نصیحت کنم ! و حالا در مورد ذات انسانها من حقیقتش نمیتونم همچین درکی نسبت به انسان داشته باشم چرا که اگر قرار بود ذات مبنای مقایسه و داوری شخصیت یک آدم باشه اونوقت زندگی و تجربه پس برای چی هست قبول دارم که بعضی ها با وجود اتفاقاتی که براشون می افته هیچ تغییری نمیکنن و ما این طور تعبیر میکنیم که طرف ذاتاً اینطوری هست ولی اینجوری نیست در واقع همون طرفی که ما داریم ازش صحبت میکنیم انتخاب کرده که اینطور باشه من معتقدم همه انسانها به غیر از مجانین و بیماران ذهنی که به طور مادر زاد فلج هستند در ظرف یکسانی برای امتحان و کسب تجربه اعم از گفتاری دیداری و رفتاری قرار میگیرند در واقع به بیان ساده بگم من به تئوری تصمیم ها اعتقاد دارم این تصمیم های ما هستند که به ما هویت میبخشند و در روابط متقابل هم تصمیم حکم فرماست الان میرم پست بعدی که زیاد نشه ! |
نقل قول:
راستش بیگی جان ما هم قرار نیست درباره نظریه فروید بحث کنیم ...فروید دید جبری نسبت به انسان داره و اینکه از اختیار انسان صحبتی نمی کند.البته پدر علم روانکاوی هست ومنم دوستش دارم:d:21: ما از اریک برن و مفاهیم بالغ و والد و کودک صحبت می کنیم....(بچه ها پست اول من وتاپیک هایی که گفتم یه نگاه بندازین) خوب جمع شدیم که با توجه به دید مثبتی که نسبت به انسان داریم یه تحولاتی در خودمان ایجاد کنیم:):53: |
داشتم میگفتم مثلاً بعضی جاها میگن آقا تا 40 سالگی اگه آدم شدی که شدی ولی اگر نتونستی خوب خودت رو پرورش بدی دیگه نمیتونی تغییر کنی
خوب اگر قرار بود تغییر نکنیم یا نتونیم تغییر کنیم پس چرا بیشتر از 40 سال عمر کنیم ؟؟؟ اونهایی که این حرفها رو میزنن از ساختارهای رفتاری انسان خبر ندارن و نمیدونن انسان در عین اینکه در اثر گذشت زمان جسمش ضعیف میشه ولی شخصیت و رفتارش پخته تر و جا افتاده تر میشه که اصلاً ربطی به هوش و استعداد نداره برای یک جوان 13 ساله پذیرش اشتباه راحتتر هست یا برای یک مرد 45 ساله >؟ وقتی میگیم تغییر باید منظورمون رو خوب برسونیم . شاید یک با حرف بشه پیرمرد85 ساله رو از عقایدش برگردوند ! من یه پسر خاله دارم ازم خیلی کوچیکتره گاهی اوقات یه حرفهایی میزنه که تا مغز و استخوان تنم مورمور میشه پس شخصیت ربطی به سن نداره بلکه به تصمیمات ما مرتبطه یکی اگر 2000000 هم که برگردونی به زندگی دوباره همون مسیر رو میره خوب این وضعیتش اگر 13 ساله یا 100 ساله باشه مشخص هست ! اما نمیتونیم اینو در مورد همه منطبق و درست بدونیم ! دیدید گاهی اوقات انسان عصبانی میشه > و کنترل اعصابش رو از دست میده ؟ توی اون لحظه شما انتظار دارید همه از شما بترسند و یا متقابلاً عصبانی بشن و یا واکنش هایی از این دست مثلاً شما سر برادر یا خواهر کوچیکتون داد بزنید ............. 2 تا واکنش ممکن رو در نظر بگیریم 1- شروع میکنه به گریه و زاری و صاف میره تو اعصاب 2- بوستون میکنه و بهتون میگه دوست دارم !! (فقط خودتون تصورش رو بکنید اگر تو اوج عصبانیت اتفاق دومی برای شما بیفته چه واکنشی از خودتون نشون میدید ! آیا هنوزر هم عصبانی هستید ) این جا هست که تمام رشته هایی که ریسیده بودید پنبه میشه ! یک لحظه شوک میخورید و به ضعف سیستماتیک اعصاب و عاطفه خودتون پی میبرید !! رفتارها و روان ما و هر عملی که مرتکب میشیم معمولاً عکس العملی هست در مقابل رفتار ها و یا اتفاقاتی که باهاشون درگیریم اما زمانی کارمون با ارزش هست که اونی نباشیم که عکس العمل از خودش بروز میده بلکه خودمون منشاء عمل باشیم . خیلی دست به این جور کارها زدن و به جاهای بزرگی رسیدن و خیلی ها هم شکست خوردن اما در هر صورت منشاء عمل بودن مثل دانشمندا و مخترع ها و .............. . . . 1-مثلاً عشق مادر به فرزند یک عکس العمل نیست بچه حتی اگر مادرش رو پس بزنه مادر دست از بچه اش بر نمیداره !! (خوب این یک عمل با ارزش هست که خیلی ها میگن غریزی هست اما من مخالفم مادر خودش میخواد بچه اش رو دوست داشته باشه اگه غریزه پس چرا تو خبرا میگن بعضی مادرا بچه شون رو کشتن یا ............) 2- تلاش کردن برای نیل به یک هدف !! بله تا حالا شده قدم در وادی بزارید که دیگران شما رو دست بندازن 3-هنرمندان ! 4-............... زیاد حرف زدم تنها چیزی میخواستم به صورت واضح بگم این هست که ما اگر بخوایم میتونیم منشاء اعمال و رفتارمون باشیم و اگر خود ما دست به اقدامی نزنیم خوب قطعاً اعمال دیگران ما و رفتارهای ما را مدیریت خواهد کرد هیچ میدونید چرا پیامبران اینقدر محبوب بودن ؟؟ یکی از دلائل مهمش این بود که خودشون منشاء عمل بودن اگر کسی به اونها بدی میکرد اونها جواب او را با خوبی میدادند و یا طوری او را غیر مستقیم مدیریت میکردند که به سمت مدیریت خودش سوق پیدا کند ما چگونه هستیم آیا رفتار دیگران ما را مدیریت میکند یا ما خومان برای خودمان تصمیم میگیریم ؟؟ مستقلیم با وابسته ؟ عاطفی هستیم یا منطقی ؟ ، با چه دیدگاهی به دنیا نگاه میکنیم ؟ مجموعه این سوالات میشه روانشناسی میشه تحلیل شخصیت میشه تحلیل روابط متقابل . میترسم زیاد حرف بزنم هیشکی نخونه حرفامو ! ولی مطمئن هستم اینقدر حرف میزنم تا کاری کنم منو از این تاپیک بندازید بیرون !! |
نقل قول:
من اصولاً یک انسان مثبت اندیش مثبت گرا هستم و دید منفی ندارم !! اریک برن خوبه بد نیست شاید جمع شدیم رفتیم پیشش یه میرزرا قاسمی هم خوردیم حالا نمیدونم مرده هست یا زنده یه خدابیامرز هم حوالش کنیم در ضمن دست شما درد نکنه خانم مینا 110 به خاطر پستی که زدید ایکاش دوباره بچه ها جمع شن گپی بزنن و ما هم ببینیم و بشنویم و حال کنیم . |
بیگ بنگ جان
زیبا نوشتی و خیلی جالب پست های قبلیت رو هم که خونده بودم خیلی متفاوت جالب می نویسی چطوری بگم آدم جالبی هستی من فکر میکنم یکی از نویسندگان پرو پا قرص این تاپیک باشی خوبه ادامه بده من همشو میخونم |
جالب گفتین بیگی جان تحلیل رفتار متقابل:d
ما هم هدفمون همینه رفتار بالغانه ما باعث میشه بالغ طرف مقابلو بیدار کنیم...خوب البته واقعا باید رفتار ما بالغانه باشه چون ما گاهی اوقات فکر میکنیم که رفتارمون بالغانه بود و اینجور نبوده است.:) مرتب نوشتن و انتخاب سایز فونت مناسب و بحث به بیراه نبردن از قوانین این تاپیک هست.;) حالا ببینیم نظرات بقه دوستان چیه.....:) |
1 فایل پیوست
نقل قول:
بچه ها این اسلایدو ببینید..:) |
سلام به همگی
دوست داریم تاپیک مون از رونق نیفته و به همین دلیل تصمیم گرفتم از بچه های خود سایت همکاری بیشتری بخوام{پپوله} یه نکته ...همه بیان نظرشونو بگن..حتما نیازی نیست با مفهوم تحلیل رفتار متقابل آشنا باشن..البته اگه اشنایی هم داشته باشن که چه بهتر..:53: پس خواهشا همراهیمون کنید.... خوب قراره با آقا امید مدیر بخش ورزشمون شروع کنیم...صندلی داغ نیست... اینجا امید یا دوست دیگه ی از هر چی که دوست داشته باشه صحبت میکنه و ما هم بهش فیدبک یا باز خورد میدیم... خوب مطمئنا دوستان ادب و احترام حتما رعایت خواهند کرد....قوانین رو در پست اول زدم... دوست داریم به همدیگه کمک کنیم و از تجربیات خودمون بگیم و سعی کنیم نقاط ضعف و قوت خودمونو بشناسیم..... خوب میریم سراغ امید خان امید اقا توی این مدتی که نبودی کجا بودی مدتی سایت نمی اومدی.؟؟ من گاهی اوقات بهت میگم خیلی بدجنسی ..اون موقع چه احساسی داری؟؟؟ الان چه حسی به این تاپیک داری؟؟ فکر میکنی موضوعی هست که بخوایی مطرح کنی و ما نظرمونو بگیم؟؟ |
با تشكر از مينا خانوم ، ناظر ديروز و مدير امروز
-خب آره، يه مدتي تو جمعتون نبودم، خب دليل اصليش يه سري مشكلات كاري بود ولي يه سري دلخوري هايي هم وجود داشت كه زياد نميخوام بازش كنم اميدوارم از اين پس بيشتر بتونم در خدمتتون باشم -بدجنس كه نميدونم هستم يا نه،اون اولا فكر مي كردم چرا اينو ميگي بهم ولي بعدش ديگه فهميدم اينم از اصطلاحات مينايي ديگه وقتي اينو ازت مي شنوم احساس مي كنم اون روز حالت خيلي خوبه، خوشحال ميشم -گمان مي كنم تايپيك خوبي بشه و باعث بشه بيشتر به هم نزديك بشيم و از خلق و خو و احساسات هم با خبر بشيم |
نقل قول:
گفتی یه کم دلخور بودی و دوست هم نداری در موردش صحبت کنی... فکر میکنی اگه صحبت کنی چه اتفاقی میفته؟ چیزی که باعث میشه نگی چیه؟ فکر میکنی بدجنس رو از اصطلاحاتی هست که من زیاد بکار میبرم وقتی هم بهت میگم حس میکنی من اون موقع خوشحالم در مورد خودم میتونم بگم وقتی که شیطنتم گل کرده اینو بهت میگم پس تقریبا حدست درسته... منم نظرم اینه پسر شیطون و دنبال هیجان هستی حالا به دنبال هیجان بودنت ممکنه به دیگران خسارت وارد کنه.... من حسم اینه که با اینکه چند دفعه ی هم خودت و هم دیگران خسارت دیدن بازهم اون کارو انجام دادی.... و یه چیز دیگه ی هم که ازت مطمنم انجام میدی اینه که اول یه نفر از خودت عصبانی میکنی و بعدش ازش عذر خواهی میکنی و وقتی ارومش کردی باز طرف مقابلت عصبانی میکنی...خودت نظرت چیه... روشن و بدون ترس بگووو.هر کدوم از ما نقاط ضعف و و قوت های زیادی داریم..:) |
نميخوام زياد اين قضيه كش دار بشه
ولي بايد بگم كه وقتي شما توهين و تحقير ميشنويد اونم در براربر كارب كه نكرديد خب طبيعتا اين مساله باعث ناراحتي شما ميشه ديگه به هر حال چه خوب بود يا حرفي رو نمي زديم يا اگه مي زديم شهامت داشتيم دليلشم مي گفتيم -اين كه ميگي دنبال هيجان هستم باهات موافقم، يكنواختي رو دوست ندارم ولي انكه ميگي كاراي من باعث خسارت براي ديگران شده رو متوجه نميشم ميشه بيشتر توضيح بدي -خوب شايد افرادي از حرف هاي من عصباني ميشن كه انتقادپذير نيستند، البته شايد به هر حال من دوست ندارم كسي رو از خودم برنجونم و هميشه چه مقصر بوده باشم يا نه اگه احساس كنم طرف مقابلم از من رنجيده خاطر شده، ازش عذرخواهي مي كنم |
نقل قول:
همین که شهامت به خرج دادی و اینجا هستی خودش یک امتیاز مثبت به حساب میاد... نظر من اینه خیلی از ادما ترس دارن از رو به رو شدن با خودشون و همه ی ما یک سری نقاط ضعف و وقوتی داریم من فعلا نظرمو در مورد پست اخریت نمیگم..تا بقیه بچه ها هم فیدبک شونو بدن... ممنونم امید اقا :53: |
شب همگی خوش...
اول از همه سلااام آقا امید، لانگ تایم نو سی مینا جان شرمنده من نگرفتم الان وضعیت چجوریه ما هم در مورد آقا امید و شخصیت و این پست آخری نظرمونو بگیم؟؟ (فیدبک؟؟؟؟) |
نقل قول:
|
ا پس چه تاپیک جالبی{پپوله}
خوب فعلا نوبت آقا امید هه.... چنتا نکته اول اینکه مدیر ورزش (روحیه هیجان{داش مشتی} ) شعر دوست و شعر بلد (روحیه شاعرانه:)) جالبه دوم احساس میکنم که توی روابط هم یه کمکی طول میکشه تا صمیمی بشه:p بعد ... جناب امید فک کنم نظرات خودشونو خیلی صریح میگن یعنی نظر واقعی که ممکنه با بقیه هم متفاوت باشه که این شجاعت رو نشون میده :21::21:یه سوال این عکس آواتاره امید که همیشه توتی اه چه ریشه ی روانشناختی داره؟؟؟؟{جشن پتو} :cool::cool::cool::cool: |
نقل قول:
خوب روانشناسي كردم؟;) خوب در ادامه.... اين طور كه فهميدم بيايم اين جا چيزايي رو مطرح كنيم بعد بقيه نظراتشونو راجع به اون مشكل بدن اين جالبه ولي يه خورده شروع كردن مشكله ، ايشالا يواش يواش شروع ميكنيم:) |
نقل قول:
میتونم اینو بهت بگم که در هر رابطه ی تو هم سهیم هستی که توهین بشنوی یا نه...من خودم با یه سری از رفتارم به طرف مقابلم این بله را میدم که تو میتونی با من هر جور دلت خواست حرف بزنی سخته امید جان..چون تا الان که 24 سال هستیم اینجوری زندگی کردیم _:2: نقل قول:
نقل قول:
|
اجازه؟:30: مام اومدیم:)
به به چه تاپیک خشی;) بوی ابرکوه و یزدو ......:21: از شوخی گذشته از مینا جون تشکر میکنم بابت این تاپیک:53: و همه دوستانی که در بحث روانشانسی شرکت مینمایندhttp://p30city.net/images/icons/icon10.gifhttp://p30city.net/images/icons/icon10.gif:53: حالا از امید بگیم؟ امید گل پسره والا اول از همه یک مدیر لایق و بسیار منضبط و کاربلد و البته هدفمند و ورزش دوست، یادمه از همون روزای اولی که اومده بود صحبتش شد که دوست داشت مدیر بخش ورزش بشه و شد_چپله_چپله من برای این خصیصه خیلی ارزش قائلم:53: و به قول natanaeil عزیز یک شعر دوست و شعر بلد، که البته بازم یادمه تو تقلب مشاعره، مچ بنده رو فراوان رو کردند:d:d ایشون بسیار قدردان و قدرشناس و وظیفه شناس هستند و این خصایص میتونه زمینه موفقیت یک انسان رو فراهم کنه یک خصیصه دیگه که امیدجان داره و من فکر میکنم تو این دوره زمونه کمتر کسی داره اینه که هرچی تو دلشه رو زبونشه و ریاکاری و سیاه کاری بلد نیست:53: ممکنه در برخورد اول، برداشت طرف مقابل چیز دیگه ای باشه، اما یه خورده که زمان بگذره مخاطب به اشتباه خودش پی میبره و تا جایی که من متوجه شدم، امید روحیه بسیار بسیار حساسی داره در کل من از ایشون جز صفات خوب چیزی ندیدم و فکر میکنم از اون دسته آدماییه که همون اول خوبیهاشو رو نمیکنه ................................. اضافه شد یادم رفت اینو بگم پست مینا جونو که خوندم یادم اومد آره امید خیلی براش مهمه که کسی ازش دلخور نباشه حتی در مواردی دیدم که حق به جانب بوده ولی پیش قدم شده و حتی عذرخواهی کرده این برمیگره به قلب رئوف و دل دریایی که داره |
به به رزی جون خودمووون...بوس هوارتا واست عزیزم_باوش{پپوله}{پپوله}:53:
اینجا اجازه نمیخواد ...هر کی پست بده خیلی جیگیلی هم هست تازه..هه هه ..لطف کرده به همه مون....._چپله اوهه ..چه خبر رزیتا جان..چه طرفدار داره این امید خان ما..امید خوش به حالت... حسودیم شد خوووب... بچه ها من به بقیه دوستان هم گفتم..اینجا قرار نیست کسی رو اعدام کنیم...قصد ما زیر سوال بردن کسی نیست..هیچکس ما میخوایم به درجه ی برسیم که هم احساس خوبی از خودمون داشته باشیم هم نسبت به اطرافیانمون...یعنی همون من خوب هستم شما خوب هستید......i am ok ..you are ok و اینکه کسی اجازه نداره کسی زیر سوال ببره یا بهش برچسب بزنه یا سرزنشش کنه......:32::32: امید میگه قصدش این نبوده کسی رو از خودش ناراحت کنه ولی من بخاطر حرفهایی که بعد از بن شدنمون تو پاتوق نوشت ازش دلخور شدم...:29: امید پسر بامزه ی هست...واقعا برای سایت زحمت کشید..وقت گذاشت انرژی گذاشت...روحیه ی بخشش هم هست...امید جان ما همگی دوست داریم{جشن پتو}:53: |
امید خان نیست...._:2:
هیچکس دوست نداره کسی ازش دلخور باشه...کسیو اگه اینو بگه در درونش به این مسله راضی نیست.... اره امید روحیه ی بخشش خوبی داره:) |
ابتدا جا داره از همه دوستان خوبم تشكر كنم
هيچ وقت نگفتم كه من براي اين سايت زحمت كشيدم، ولي هميشه سعي مي كردم بخشم بخش به دردبخوري باشه آره مينا خانوم شما درست ميگين، من تو ماجراي بن شدن شما واقعا مقصر بودم همين جا باز ازتون عذرخواهي مي كنم رزيتا خانوم شما هميشه نسبت به من لطف داشتين اولين نفري كه تو اين فروم ديدم شما بودين و هميشه بهم كمك كردين، بازم ازتون ممنونم در مورد توتي: توتي عشق دوران نوجواني من بود،الان حدود 10 سالي از اون دوران ميگذره تو فوتبال هيچ كس رو به اندازه توتي دوست ندارم تو اين مدتي كه توي فروم شما بودم، خب اتفاقات خوب و بد زيادي رخ داد خيلي وقت ها بحث داشتيم بعضي وقت ها دعوا كرديم كه البته منم تا حدودي مقصر بودم با هم خنديديم روزا و شبهاي خوبي داشتيم كه همه اينها باعث شد نسبت به هم يه شناخت نسبي پيدا كنيم واقعيتش اينه كه من هنوز نتونستم با خودم كنار بيام در مورد يك مساله كه ممكنه بعضي هاتون بدونين |
نقل قول:
الان مگه توی فروم دیگه ای ؟ بیکاریا اگه از 10 سالگیت به جای توتی روی دختر همسایتون تمرکز کرده بودی و عاشقش بودی..الان 2 تا بچه ام داشتی... ولی با همه اینا بچه ها هنوز دوست دارن و بهت عشق میورزند. هر چند که من کلا باهات مشکل دارم. |
نقل قول:
اره روزهای خوبی بود ...مهم اینه که یاد بگیریم..من که از یه سری تغییراتی که در خودم بوجود اومده خوشحالم..هر چند لاک پشتی عمل میکنم..._:2: بابت اون موضوع خودمم من دیگه ناراحت نیستم فقط ازت میخوام تکرار نشه..ممنونم:53:{پپوله} اون مسله ی که امید تو رو هنوز ازار میده به نظرت چطور میشه حل کرد..میخواهم راهکار بدی ...:) نقل قول:
چی تو رو از امید ناراحت میکرد؟ |
نقل قول:
اول اینکه ارایانا نه و آریانا حتما باید آ با کلاه باشد در غیر اینصورت زین پس پاسخ پست کسی که اسم بندرو کامل و صحیح ننویسه نمیدم. با تشکر دوم اینکه امید طرفدار سپاهان ِ سوراخ بود و این روح بنده رو آزرد. اما چه خوب میشد همه با هم دست به دست هم میدادیم و طرفدار پرسپلیس بودیم. البته همینجوریشم تیم اول ایران از نظر طرفدار و مقامه. حالا این آزردگی روح من طبق نظریه فروید چطوری درمان میشه ؟ |
نقل قول:
من دکتر نیستم ...هیچ مدرکی هم در این زمینه ندارم منم مثل همه ی شما دوستان..فقط سعیم اینه که یه کوچولو رهبری داشته باشم... در پست های من کلمه عجیب غریبی که نمیبینی:) چه جالب فقط بخاطر اینکه تیم مورد علاقه ش سپاهان بود روحتو آزار میداد... مورد دیگه ی به نظرت نمیرسه؟ در مورد فروید هم اگه اولین پست منو بخونی نوشته تحلیل رفتار متقابل و این نظریه واسه اریک برن هست نه فروید.... فروید نظریه ش سخت و پیچیده هست و اینجا در موردش صحبت نمی کنیم.:) |
نقل قول:
بله فقط همین طرفداری از سپاهان بود. اما درکل حالا جدی شوخی کردم امید پسر خوب وفهمیده ای و با ادبه و همینطور بچه خوبیه اما آدم بدیه. در مورد نظریه اریک برن من چیزی نمیدونم. خواستم چراغ تاپیک روشن بمونه یه چیزی گفتم , می بخشید. اما امید بچه خوبیه جدی و من از دستش ناراحت نیستم اما این جدی بگم وقتی به روووش میخندی میخواد از سر و کولت بالا بره.:d |
نقل قول:
ممنونم که لطف کردی و چراغ تاپیک روشن گذاشتی:53: ما قضاوت ارزشی ندارم پسر جان :d{داش مشتی} نظرمون اینه که همگی بالغ هستن ولی گاهی اوقات رتارهای نابالغ دارن:) میخوایم بعدش در مورد تو صحبت کنیم نظرت چیه؟{داش مشتی} |
نقل قول:
نقل قول:
1) سلام آريانا 2) خوبم مرسي، تو چظوري پسر خوب؟ 3) من پروفسور نيستم 4) الان هيچ جاي ديگه اي نيستم، يعني وقتشو اصلا پيدا نمي كنم 5) ... 6) بچه ها لطف دارن، منم اونا رو دوست دارم 7) منم باهات مشكل دارم كلا 8) خوبي از خودته 9) من كاري نكردم كه بخواي از دستم ناراحت باشي 10) خيلي بي تربيتي;) |
دوستان یکی از قوانینی که داشتم اینه که به همدیگه بر چسب نزنیم:)
اینکه بگیم بی تربیتی ...یا فضولی و.. برچسب هست...شاید به نظر شما طرف مقابلتون بی تربیت باشه ولی واسه دیگران نباشه...:) دوم من باهات مشکل دارم ...تو آدم خوب / یا بد هستی ...یه سری حرفهای کلی هستن و همینطور که گفتم قضاوت ارزشی ...در مورد هیچکس قضاوت نمیکنیم...احساس هایمان را میگیم و سعی میکنیم در بهبود رفتار یکدیگر باشیم...میدان جنگ نداریم....{داش مشتی} ممنونم که همراهی میکنید.:53: |
اکنون ساعت 12:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |