پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   سوالات و رفع اشکال (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=46)
-   -   مشکل عدم دسترسی به اطلاعات روی هارد اکسترنال (http://p30city.net/showthread.php?t=33772)

djkam 11-23-2011 01:23 AM

مشکل عدم دسترسی به اطلاعات روی هارد اکسترنال

با سلام - بنده یک هارد اکسترنال silicon power 500gG
دارم چندی قبل وقتی که قصد داشتم با نرم افزار paragon partition manager
فایل سیستم هاردم رو از
ntfs به fat32
تغییر بدم بعلت بروز خطا عملیات تغییر فایل سیستم بطور کامل انجام نشد و
وقتی از نرم افزار بیرون آمدم متوجه شدم اطلاعات روی هارد محو شده و قابل دسترس نیست
در نهایت در محیط dos
موفق شدم فایل سیستم رو تغییر بدم ولی اطلاعات روی هارد که حدود 350 گیگ
بود ظاهراً از بین رفته ولی همان مقدار از ظرفیت هارد کماکان اشغال است
از نرم افزار recovery my files کمک گرفتم ولی فایده ای نداشت به هر حال سوال اینست چطور می شود اطلاعات
روی هارد بحالت اولیه باز گردد؟ و چطور می شود مشکل را حل کرد؟ آیا نرم افزارHDD Regenerator
در این مورد کارساز است؟:65:
90.9.2

bigbang 11-23-2011 01:03 PM

ببین دوست عزیز مشکل عدم بازیابی یا ریکاوری که شما دارید ممکنه حل نشه با این پیش فرض منطقی سوالت رو بپرس یعنی باید این احتمال رو هم در نظر بگیری !
یک راه حل همون را ه حل هایی هست که ادمین یا دانه کولانه گفت که اونها جواب نمیده و شما گفتید راه حل های شما در حد دلداری هست .

اگر میخوای راه حل های ممکن رو بهت بگم . یعنی راه حل هایی که شما میتونید کاری انجام بدید (هیچ راه حلی وجود نداره !)
با نرم افزار HDD Regenerator نمیتونی کاری انجام بدی این نرم افزار حتی کارهایی که خودش هم ادعا میکنه رو نمیتونه انجام بده
ادعا داره بدسکتور و مشکلات هارد رو حل میکنه
غلط کرده ! من چند 10 بار تستش کردم روی 3 ، 4 تا هارد اصلاً مزخرفه ! من تو تست شاید 7 ، 8 مثل اینو که همه هم ساخت شرکتهای آمریکایی بودن تست کردم
نه با این نرم افزار و نه با هیچ نرم افزار دیگه ای نمیتونی هیچ دستاوردی بدست بیاری
اگر میخوای با نرم افزار ادامه بدی من جلوتو نمی گیرم ولی صادقانه بهت بگم وقت تلف کردن اکثر نرم افزار های کرک شده تو اینترنت مزخرف و بی استفاده هستن و من همشون رو به طور عملی تست
کردم یک تجربه خودت همین تغییر فرمت درایو ها بود
پس دل به این نرم افزار های چرت و پرت نبند و سلامت هاردت رو به خطر ننداز
من تجربه بدسکتور و حتی پارتیشن بندی ناموفق و حتی از دست دادن اطلاعات به مراتب بدتر از مال شما داشتم
اگر میخوای مشکلت تماماً حل بشه باید به مراکز تعمیر بری دوست من
من لینک یه وبلاگ رو در اختیارت میگذارم
pc3000 نام یک نرم افزار هم هست که میتونی از اینترنت دانلود کنی
اما بعید میدونم فایده ای داشته باشه !!(یعنی بدون خود قطعه سخت افزاری هم میتونی ازش استفاده کنی ) حتی راهنماش تو اینترنت هست . میتونم لینک دانلود برات بزارم چون میدونم خودت بدون سخت افزار مخصوص به احتمال 80 < 90 درصد نتیجه نمیگیری
نمیزارم برات !
سخت افزار حرفه ای کارت ریکاوری برد ریکاوری دستگاه ریکاوری هارد سخت افزار ریکاوری بازیابی اطلاعات کار با دستگاه کامل
Pc 3000
این نرم افزارش رو به همراه کارت ریکاوری و یکسری چیزهای دیگه در همون مراکز به کار میبرن تا هارد تو سلامتش
برگرده . محض اطلاعات pc 3000 ساخت روسیه هست و مرگ هم نداره
یعنی مطمئن باش اگر راهی وجود داشته باشه همین هست
((دقت کن خودت نمیتونی کاری انجام بدی)) باید به اون مراکز بری که تجهیزات مجهز دارن باز نیا دوباره نگو این نرم افزار جواب نداد !
اونها به صورت سخت افزاری اقدام میکنن و کارت ریکاوری و تجهیزاتی دارن که شاید تا به حال ندیده باشی در حالی از اونها استفاده میکنن از این نرم افزار هم استفاده میکنن
باز نیای بگی من این نرم افزار رو استفاده کردم جواب نداد
راه حل مشکل تو مراجعه به یک مرکز مجهز سخت افزاری هست
اونهابه هارد تو کاری ندارن بلکه در مسیر داد و ستد کابل هارد یک قطعه رو به صورت واسطه قرار میدن
اون قطعه مجزا کار ریکاوری رو انجام میده و کد شده هست و فوق العاده پیشرفته اگر برات اینقدر مهم هست اینکارو بکن
میتونی دوباره تو فروم های مختلف چه انگلیسی و چه فارسی بگردی ولی اول و آخر باید همین کارو بکنی اگه میخوای نتیجه بگیری
من نمیدونم ساکن کجا هستی ولی در اکثر شهرستان های کشور این مراکز تعمیر هست .

اینم لینکهای وبلاگ برای مراکز تعمیر :
اینجا

اینجا

اینجا

تاپیک جدید ایجاد نکن سوالتو و هر نظر دیگه ای که داری همینجا بگو .

bigbang 11-23-2011 01:12 PM

یه چند تا لینک دیگه هم برات میزارم :
1 و 2 و 3

البته شاید دوست نداشته باشی اطلاعاتت توسط کسی رویت بشه و شخصی یا محرمانه نمیدونم مربوط به شرکتی یا سازمانی باشه
که اون هم راهش این هست که یکی از این قطعات سخت افزاری رو از کسی یا جایی قرض بگیری یا اجاره کنی
یا در نهایت اصلاً بخری !دنبال دست دومش تو بعضی سایتها میتونی بگردی
ولی بهترین راه مراجعه به یک مرکز ریکاوری و ترمیم پیشرفته هست .
به هر حال این چیزهایی هست که حداقل مثمر ثمر هست
باور کن نمیتونی مشکلتو نرم افزاری حل کنی از من گفتن

djkam 11-23-2011 02:41 PM

bigbang عزیز با نظرات مفیدت موافقم همه چیزهایی که گفتی امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم بنابراین همان راه حل آخر باقی میماند و بایستی بصورت سخت افزاری اطلاعات هاردم برگردانده شود فقط باید به متخصصان ریکاوری مراجعه کنم ولی نمیدونم چقدر هزینه خواهد داشت بهر حال از راهنمایی کامل شما سپاسگزارم.مرسی از شما
90.9.2

caesar 02-28-2012 06:53 PM

درود بر سروران.
بنده هارد اکسترنال 1.5 ترابایت دارم که در حین کار با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool و فرمت کردن درایو دیگری متوجه شدم هارد با مشکل مواجه شده و پیغام خطای You need to format the dist before you can use it میده.
هیچ اتفاقی برای این هارد نیافتاده و بنده بسیار در حیرتم، حاوی اطلاعات بسیار با ارزشیه برام.
خواستم اگر ممکنه اساتید راهنمایی کنند که راهی هست اطلاعات برگرده؟
لازم بذکره که هنوز درایو رو فرمت نکرده ام.

مهدی 02-28-2012 07:20 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط caesar (پست 253430)
درود بر سروران.
بنده هارد اکسترنال 1.5 ترابایت دارم که در حین کار با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool و فرمت کردن درایو دیگری متوجه شدم هارد با مشکل مواجه شده و پیغام خطای You need to format the dist before you can use it میده.
هیچ اتفاقی برای این هارد نیافتاده و بنده بسیار در حیرتم، حاوی اطلاعات بسیار با ارزشیه برام.

دوست عزیز سلام

نمدونم این برنامه ای که نوشتید چی هست.
من خودم هارد یک ترا داشتم اومدم با ویندوز سون روش پسورد بزارم یهو قطع شد و مجبور شدم فرمتش کنم
بهتر است رو یک سیستم دیگه تست کنی
یا اگرویندوز اکس پی داری روی ویندوز سون تست کنی ببینی جواب میده یا نه
یک اسکن دیسک اگه اجازه میده انجام بده

امیدوارم بدون فرمت به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنی.

caesar 02-28-2012 07:35 PM

سپاسگزارم دوست من.
ویندوز من سون هستش و روی سیستم دیگه ای هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت.
اسکن دیسک توی DOS هستش؟ میشه توضیح بدید چجوریه؟

مهدی 02-28-2012 07:59 PM

اسکن دیسک در ویندوز سون

اسکن دیسک در ویندوز سون

اسکن دیسک تو داس رو نمیدونم

تو سون رو درایو مورد نظر کلیک راست و از منو آبشاری گزینه پراپرتیز میزنی
بعد که پنجره باز شد تب tools و اولین گزینه Chek Now رو میزنی

اسکن دیسک در ویندوز سون

caesar 02-28-2012 09:49 PM

اسکن دیسک رو انجام نمیده میگه باید اول فرمت کنی.
سوال دیگه اینکه برای ریکاوری کردن بهتره که فرمت نکنم یا فرمت شده بهتره؟
ممنونم.

مهدی 02-28-2012 09:55 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط caesar (پست 253467)
اسکن دیسک رو انجام نمیده میگه باید اول فرمت کنی.
سوال دیگه اینکه برای ریکاوری کردن بهتره که فرمت نکنم یا فرمت شده بهتره؟
ممنونم.

به نظر من بهتره ببری یک نفر آشنا به رایانه و نرم افزار ببینه بعد اگر چاره ای نبود فرمت کن

ریکاوری مگر نرم افزار قدرتمندی پیدا کنی وگرنه بعضی از اطلاعات ناقص بدست میان.
فعلا فرمت نکن. کمی صبور باش و به دوستان آشنا به کامپیوتر نشون بده با عجله کاری درست نمیشه شاید راه حلی پیدا بشه. البته اگر اون اطلاعات را جایی نداری اگر داری خب هیچ

aziztaeme 02-10-2013 10:01 AM

سلام
من یک هارد ADATA superior SH93 دارم
داشتم باهاش کار میکردم(از روش فیلم میدیدم)که سیستمم هنگ کرد و هیچی کارنمیکرد(موس و...)بعد کابل USB هارد رو کشیدم بیرون سیستم درست شد.بعد دفعه بعد که اومدم بزنم به سیستم هارد باز نمیشد و پیغام میداد باید فرمت کنید. حالا اگه فرمت کنم همه اطلاعاتم پاک میشه ؟نه؟ اطلاعات ضروری توش زیاد داشتم ممنون میشم کمک کنید که چیکار کنم درست بشه بدون از دست دادن اطلاعات؟؟؟

bigbang 02-10-2013 01:14 PM

من این مشکلی که شما مواجه شدی یکی از دوستانم باهاش مواجه شد هاردش رو آورد مدتها روش کار کردیم تا بتونیم اطلاعاتش رو ریکاوری کنیم ، پست اول این تاپیک

از اینجا میتونید پست رو به صورت تنها مشاهده کنید

پاسخ دوستی که قبلاً مشکل مشابه شما رو داشت رو دادیم
متاسفانه هارد ها بازار مشترک هستند و به خاطر همین اکثرشون گارانتی تعویض دارند باید با نمایندگی شرکت تو ایران تماس بگیرید و بگید امکانش هست اطلاعات شما رو ریکاوری کنند یا نه ، مشکل شما هیچ رقمه نرم افزاری حل نمیشه اگر حرف من رو نمیپذیرید خودتون میتونید تو فروم های انگلیسی (نه فارسی ) سرچ داشته باشید ، چون اصلاً مشکل هارد هست
علت اینکه کامپیوتر هم گیر میکنه به خاطر هارد هست ، مثل همون موقع هایی که یکی از درایو های دی وی دی یا سی دی روم کار نمیکنه و شما باید اتصالش رو به سیستم یا دستی یا از طریق بایوس قطع کنید .
ولی چیزی که بیشتر توجه من رو جلب کرد این بود که شما از روی هارد داشتید فیلم تماشا میکردین ، این کار رو به هیچوجه نباید انجام بدید ، هارد اکسترنال از طریق پورت ضعیفی به نام یو اس بی که کنترل ولتاژش اصلاً مناسب نیست به سیستم متصل میشه نوسان ولتاژ برق اصلاً کنترل شده نیست و از اونجایی که اکثر این هارد ها چینی هستن (تو روحشون ) کنترل ولتاژ یا آداپته مناسب ندارند !! حتی نباید از روی فلش هم فیلم تماشا کرد! چه برسه به هارد اکسترنال ، میدونید اگر قبل از روشن کردن کامپیوتر هارد به سیستم متصل باشه وقتی سیستم رو روشن میکنید چه شکی به هارد وارد میشه ؟
چیزی که اکثر افراد بهش توجه نمیکنن safe remove مایکروسافت هست اگر این کار رو انجام ندید نوسان و یا قطع ناگهانی ولتاژ به مدار اون صدمه میزنه ، هارد اکسترنال یک وسیله بسیار ضعیف هست فقط باید ازش برای انتقال اطلاعات استفاده کرد

----------------------------------------------------
حالا این حرفا که مشکلی از شما حل نمیکنه ! حقیقتش من از اون آدمهایی هستم که باور دارم کار نشد نداره . دقیقاً میدونم مشکلت چیه ! اینو امتحان کن هارد رو باز نکن
قبل از این که اصلاً هارد رو وصل کنی اگر ویندوزت سون هست برو تو استارت تایپ کن cmd بعد اجراش کن ، بعد فیش هارد رو بزن
درایوی که مال هاردت هست مثلاً I برای این که تو cmd بتونی بری توش فقط کافی هست تایپ کنی :i وارد میشه
اگر واردش شدی سعی کن این دستور رو اجرا کنی chkdsk یا chkntfs
باید این دستور رو اجرا کنی اگر نتیجه گرفتی یا چیزی اجرا شد بیا و بگو اگر نگرفتی میریم تو فاز بعدی !
---------------------------------------------------
فاز 2 : دستور های دیگه ای هست که میتونی اجرا کنی مثلاً وقتی رفتی تو درایوی غیر از درایو هارد اکسترنالت هستی مثلاً :c سعی کن این دستور رو اجرا کنی convert i دو نقطه اش رو هم بزار بعد i اگر هارد ntfs هست بگیری fat32 بکنیش و بلعکس . دستور اجرا شد که هیچ نشد فاز بعد . یه وقت درایو c خودتو convert نکنی هم ما رو تو دردسر بندازی هم خودتو دستور رو درست بنویس
-------------------------------
فاز 4 : دستور recover (باید بری تو درایو هاردت )
----------------------------
فاز 5 : دستور popd باید بری تو درایو هاردت
-----------------------------
حالا اینا رو انجام بده یه بازخوردی بگیریم تا باز پیشنهاد بدیم البته نظر منو بخوای 20 درصد شایدم 10 درصد ممکن هست موفق بشی حالا دیگه با خودته
هر چی شد بیا اینجا و عنوان کن

----------------------------------------------
من الان استرس گرفتم دستور convert رو درست اجرا نکنی !

aziztaeme 02-10-2013 01:38 PM

سلام ممنون که کمک کردین .من دستورات اولیه رو وارد کردم و پیغام زیر رو داد.
http://photos.uvs.ir/img/38e5ff5f816a.png

bigbang 02-10-2013 01:56 PM

خوب پس هیچی کاریش که نمیشه کرد متاسفانه ! حتی وارد درایو h هم نمیشه ، نمیتونی هیچ کاری بکنی هیچ کار خودت تنهایی حداقل نمیتونی انجام بدی
ببر گارانتی ، جواب نمیگیری وقتتو هدر نده فایده نداره . اصلاً کار نمیکنه لیبلش ایراد سخت افزاری داره هیچ رقمه درست بشو نیست باید باز بشه تعمیر بشه یا تعویض کارش تمومه !
نمیخوام نا امیدت کنما ولی با امکانات من و شما برگشت اطلاعات این هارد غیر ممکن هست

میدونم که نمیشه باور کن !
-------------------------------------------
زورمم میاد اینطوری جواب بدم convert h
بعدش دو نقطه رو اجرا کن جواب نگرفتی دیگه ببر گارانتی .تصور نمیکنم recover h هم جواب بده .
-----------------------------
درایو هارد اکسترنالت h هست دیگه اشتباه نکردم که ؟

aziztaeme 02-10-2013 02:14 PM

الان هر چی میزنم به سیستم پیغام فرمت میده.اگه فرمت کنم دوباره میتونم اطلاعات رو برگردونم؟ عکس رو ببین:
http://photos.uvs.ir/img/2073ffa77b53.png

bigbang 02-10-2013 02:44 PM

نه فرمت نکن اشتباه نکن . دوست منم فرمت کرد ولی دوباره پیغام فرمت اومد ، مشکلش مال فرمت نیست ، ببری نمایندگی هم همینو بهت میگن ، اگر احتمالی برای بازگردوندن فایلهات باشه با فرمت اون احتمال رو کمتر میکنی این کار رو نکن ، باید ببری نمایندگی جایی درستش کنن یا تعویض ، اون پیغام فرمته فیک هست ویندوز به اشتباه افتاده وقتی لیبل هارد دچار مشکل میشه ، یا قسمتی از هارد بدسکتور میشه ، یا مدار هارد ایراد پیدا میکنه یک سیگنالی میفرسته مبنی بر این که فایلهای سیستمی هستن ولی ایراد دارند ، هارد که شعور نداره فکر میکنه مشکل نرم افزاری هست و با دوباره سازی فایلهای سیستمی هارد ، و تنظیم نرم افزاری ولوم مشکل حل میشه
ولی مشکل هارد سخت افزاری هست
پیشنهاد من و میخوای فرمت نکن ، این اشتباه رو نکن ببرش نمایندگی .
اینو نگو که گارانتی هم نداری ، چون اگه اینو بگی خیلی ناراحت میشم . خدمت شما عرض شود که این مشکل اتفاقاً خیلی قدیمی هم ، فلاپی ها هم وقتی از کار می افتادن هی پیغام فرمت میومد کاربر بیچاره هی فرمت میکرد ولی اثری نداشت ، این ارثیه از ویندوز نسخه های پیشین به این نسخه رسیده ! شعور ویندوز هنوز نمیرسه که مشکل سخت افزاری هست نه نرم افزاری !

aziztaeme 02-10-2013 02:58 PM

تا 1/12/92 گارانتی داره.البته اگه تو شرایط تعویض قرار بگیره اگه پرسیدن چجوری اینجوری شد چی بگم؟که شامل گارانتی بشه

bigbang 02-10-2013 03:12 PM

هیچی بگو یکبار زدم به کامپیوتر دیدم دیگه کار نمیکنه نگو مثلاً باهاش فیلم تماشا میکردم ، یا این که همش وصل به کامپیوتر بود ، فقط بگو توش فیلم میریختم ( برای رد و بدل کردن اطلاعات ) ، بعد مثلاً نگو از دستت افتاد یا این که چیزیش شد
بعد اونا خوب بررسی میکنن ولی اکثرشون گیر نمیدن زیاد چون میدونن جنساشون چینیه آشغاله تعویض میکنن ، احتمالاً هاردت رو میگیرن بعد سعی میکنن تعمیرش کنن نمیتونن میگیرن یه هارد دیگه بهت میدن ، واسه دوست من عین شما اتفاق افتاد
تعویض میکنن یعنی باید تعویض کنن .
پول واسه گارانتی گرفتن برا همین روزا وظیفه اشون این هست که تعمیر یا تعویض کنن . حالا نرو دست به یقه نشو نگو " یه هارد اکسترنال بده بینیم بابا " :d اینطوری منم باشم بهت هارد نمیدم

aziztaeme 02-10-2013 03:29 PM

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییهای خوبت.خیلی گلی .تا بعد...

bigbang 05-24-2013 06:54 PM

TeskDisk برنامه ای برای نجات زندگی تان

هر چند مشکلات سوال کنندگان برطرف شد ، ولی از اونجا که ممکنه کسی با سرچ گوگل به اینجا برسه ، هر مطلب مفیدی که بتونه مشکل گشا باشه رو قرار میدم ، چون زمان راه حل های جدیدی رو در اختیار ما قرار میده

گاهی اوقات مشکلاتی پیش می آید که واقعاً اعصابت را خورد کرده و روزهایی را بر شما تلخ می کنند، اما هنگامی که فرجی حاصل شده و مشکلت حل می شود، انگار که دنیا را به تو داده اند. این پست در راستای اتفاق نا خوشایندی هست که برای هارد دیسک یکی از دوستان پیش آمد و خوشبختانه ختم به خیر شد. قضیه از اینجا شروع شد، که یکی از دوستان، من را از بالا نیامدن یکی از پارتیشن های کامپیوترش آگاه کرد. درایوی که ۲۰۰ گیگ حجم داشت و تقریباً تمام زندگی آن شخص در آن بود. فیلم ، عکس ، موسیقی ، فایلهای شخصی و… . اتفاقی که برای درایو دوست من پیش آمد از این قرار بود: هنگامی که بروی درایو F کلیک می کردیم با پنجره ی disk is not formatted و پیغام The disk in drive F: is not formatted… روبرو می شدیم و نه تنها به درایو دسترسی نداشتیم بلکه از ما درخواست می شد تا درایو را فرمت کنیم. کمی با تنظیمات پارتیشن کلنجار رفته ولی فایده ای نداشت، از برنامه ی Partition Magic هم استفاده کردیم اما انگار نه انگار. از آنجایی که دوست خیلی عزیزی برای من بود و بسیار به گردن من حق داشت، به هیچ عنوان نمی خواستم که نا امیدش کنم. به هر حال مجبور شدم که با بعضی از دوستان متخصص در امور کامپیوتر تماس بگیرم، اما چیزی جز نا امیدی را برایمان ثمر نداشت. اینجا بود که دست به دامن اینترنت شده و به گذشت و گذار در صفحه ی های گوگل پرداختیم، مطالب بسیار زیادی یافت شد و کم نبودند مطالبی که می خواستند چند صد دلاری ما را تیغ بزنند. به هر حال بخت و اقبالمان زد و باصفحه ای روبرو شدیم که شخصی با ایرادی مشابه مواجه شده بود. با پی گرفتن جواب ها و سوالهای انجام شده به برنامه ی TestDisk رسیدیم. برنامه ای که ۱.۴۵ مگابایت بیشتر حجم نداشت و مهمتر از آن، کاملاً رایگان بود. بعد از دریافت و کار با برنامه که انصافاً آنچنان نیز آسان نبود، متوجه شدم که Boot Sector پارتیشن مورد بحث دچار ایراد شده و در آخر خوشبختانه توانستم با ReBuild کردن bootsector توسط همین برنامه، براحتی وارد پارتیشن شویم. اتفاقی که شاید پایان آن تا این حد نمی توانست خوش باشد.

در یک کلام:
اگر پارتیشن شما فاقد قابلیت بوت شده و دیگر قابل دستیابی نیست، چاره ی شما برنامه ی TestDisk است. برنامه ای کم حجم و رایگان و سازگار با تمامی سیستم عاملها.

حال کمی به شرح امکانات این برنامه خواهیم پرداخت:

برنامه ی TestDisk برنامه ای رایگان، کم حجم و کد باز است که برای بازیابی پارتیشن های از بین رفته و پارتیشن های فاقد قابلیت بوت بکار برده می شود. امکانات تخصصی این برنامه به شرح زیر است:

» تعمیر جداول پارتیشنها / بازیابی پارتیشنهای پاک شده
» بازیابی بوت سکتور Fat32/NTFS از فایهای Backup
» ایجاد مجدد بوت سکتور برای سیستم فایلهای Fat/Fat16/Fat32/NTFS
» کپی فایلها از پارتیشنهای پاک شده ی FAT/NTFS/ext2/ext3 به سایر پارتیشنها
» تعمیر MFT
» سازگاری با تمامی سیستم عاملهای رایج

ویژگی منحصر به فرد این برنامه باعث شده تا هم افراد مبتدی و هم افراد حرفه ای زیر چتر این برنامه قرار بگیرند. این برنامه سیستم فایلهای زیر را برای بازیابی پشتیبانی می کند:
BeFS ( BeOS )
BSD disklabel ( FreeBSD/OpenBSD/NetBSD )
CramFS, Compressed File System
DOS/Windows FAT12, FAT16 and FAT32
HFS, HFS+ and HFSX, Hierarchical File System
JFS, IBM’s Journaled File System
Linux ext2 and ext3
Linux LUKS encrypted partition
Linux RAID md 0.9/1.0/1.1/1.2
RAID 1: mirroring
RAID 4: striped array with parity device
RAID 5: striped array with distributed parity information
RAID 6: striped array with distributed dual redundancy information
Linux Swap (versions 1 and 2)
LVM and LVM2, Linux Logical Volume Manager
Mac partition map
Novell Storage Services NSS
NTFS ( Windows NT/2000/XP/2003/Vista/2008 )
ReiserFS 3.5, 3.6 and 4
Sun Solaris i386 disklabel
Unix File System UFS and UFS2 (Sun/BSD
/…)
XFS, SGI’s Journaled File System

برنامه ی PhotoRec یک برنامه ی کمکی به همراه برنامه ی TestDisk می باشد که برای بازیابی فایلهای عکس ، ویدئو، سند، آرشیو و… از هارد دیسک و CD Rom مورد استفاده قرار می گیرد. مهمترین ویژگی این برنامه این است که سیستم فایل پارتیشن را در نظر نگرفته و به همین جهت حتی اگر پارتیشن مورد نظر شما شدیداً آسیب دیده باشد و یا حتی فرمت شده باشد، باز امکان بازیابی آن توسط این برنامه وجود دارد. این برنامه نیز مانند برنامه ی قبلی کدباز و رایگان می باشد.
برای امنیت بیشتر برنامه ی PhotoRec تنها از دسترسی فقط خواندن (Readonly) برای دسترسی به حافظه ها استفاده می کند.
توجه: در صورتی که عکس و یا فایلی را بطور تصادفی از دست دادید، از ریختن یا Save کردن فایلهای دیگر بویژه در پارتیشنی مورد نظر خودداری کنید، در غیر اینصورت احتمال عدم بازیابی اطلاعات برای شما افزایش پیدا می کند.

دیگر بهتر از این چه می خواهید……………….

دانلود (لینک غیر مستقیم)

سایت سازنده

Amir_potter 07-20-2013 04:20 AM

سلام خدمت 2ست عزیز bigbang
مرسی از راهنمایی ها و کامنت هاتون :53:
من یک هارد 500Gb seagate دارم که پارتیشنش به RAw تغییر پیدا کرده و هارد رو باز نمیکنه و میگه باید فرمت کرد.
عکس دیسک منیجمنت:
کد:

http://up.irantrack.com/images/xz6fgriv5tdk306zo8x.jpg
من با حرفتون که گفتید
نقل قول:

اکثر نرم افزار های کرک شده تو اینترنت مزخرف و بی استفاده هستن و من همشون رو به طور عملی تست
کردم
کاملا موافقم و درست میگید. 99 % این نرم افزار ها کارهایی که ادعا میکنند رو نمیتونند انجام بدن اما در مورد نرم افزار testdisk که خودتون هم گفتید و راه حل هایی که در چند فاز ارایه کردید چند سوال داشتم :
1-این نرم افزار testdisk مشکل RAW شدن پارتیشن رو حل میکنه ؟
( آخه در یکی از فروم های بحث و تبادل نظر در این مورد، این نرم افزار راه حل مشکل مطرح شده
فروم مورد نظر :
کد:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552820
)
2-من فاز 1 رو انجام دادم نتیجه این شد ( اسم درایو هارد j هست)
کد:

http://up.irantrack.com/images/1ffyhopoa3btooqa4so.jpg
ایا فاز 2 رو هم باید انجام بدم ؟ اگه اره دستورش رو میشه دقیق بنویسید ؟:")
3-نظرتون درباره استفاده از سیستم عامل لینوکس برای دستیابی به اطلاعات هارد چیه ؟ امکان پذیره که تو لینوکس بشه اطلاعات رو دید ؟
4-خب همه اینا که گفتم امیدم به عملی شدنشون در حد 2.2% هستش :دی و به نظرم راه حل همونیه که گفتین
نقل قول:

اگر میخوای مشکلت تماماً حل بشه باید به مراکز تعمیر بری دوست من
اما میخوام بدونم مرکزی توی تهران که بدونید این کار رو دقیق و مطمین انجام میده میشناسید لطفا بهم ادرس بدید؟
مرسی از وقتی که گزاشتید:X

Amir_potter 07-22-2013 08:37 PM

یعنی این 2 روزه هیشکی اینجا نیستhttp://p30city.net/images/smilies/1/22.gif
من ب مدیر بخش هم پ خ دادم http://p30city.net/images/smilies/1/2.gif

مهدی 07-23-2013 11:08 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Amir_potter (پست 285662)
یعنی این 2 روزه هیشکی اینجا نیست :22:

من ب مدیر بخش هم پ خ دادم _:2:

سلام
مدیر بخش در مرخصی هست ایشالله بزودی میاد
من 1 ترا داشتم خواستم رو ش پسورد بزارم همین جوری شد مجبور شدم فرمت کنم و دوبار اطلاعات بریزم. خوب کار میکرد یهو از کار افتاد هنوز هم فرصت نکردم ببرم تعمیرگاه ببینم میتونند درست کنند یا نه

bigbang 07-29-2013 12:19 AM

سلام عذر موجه من رو پذیرا باشید ، زیاد حاشیه نمیرم
اما در مورد هارد باید بگم به احتمال زیاد تا به حال تصمیم خودتون رو گرفتید اما در مورد سوالتون نیازی به اجرای فاز 2 نیست مسئله حادتر از این هاست
در مورد تبدیل raw به ntfs مطالبی مختلفی در سطح نت هست
اما برای استفاده از testdisk این متد در سطح نت هست ومن به دلیل توالی اون رو در اینجا قرار میدم :
A. At the first window select “No Log” and press the <Enter> key.
B. Select what drive to analyse, choose “Proceed” and <Enter>.
C. Select partition type – Intel if it’s a PC.
D. Select “Analyse” then <Enter>. The drive/partition will be analysed.
E. Select “Proceed” at the next screen, then <Enter>.
F. Press “Y” if the partitions were created under Vista – “N” if not.
G. TestDisk should say “Structure OK”. Choose the drive/partition to fix. Then press <Enter>.
H. Select “Write” and press <Enter>.
I. Press “Y”.
J. Press <Enter> and close TestDisk. Reboot the computer.
البته به قول خودتون درصد پایینی احتمال پاسخ گیری هست ، من برای یک مشکل کامپیوتری که برای سیستم یک آشنا پیش اومد یک هفته مداوم هر روز بیش از 8 ساعت پای این سیستم بنده خدا بودم تا بک آپ های فلاپی این بابا رو نجات بدم ، و باور کنید مصیبتی بود در کمال ناباوری در آخرین روز هفته اون هم در لحظه ای که کاملاً نا امید شدم جواب گرفتم ، این رو شما هم به عنوان یک کامپیوتر دان میدونید ، برای موفقیت باید متد های مختلفی رو برای حلییکمسئله امتحان کرد مثلاً برای convert از raw به ntfs یا fat32 باید روش مختلفی رو امتحان کنید ، ممکنه اصلاً این متد جواب نده و البته من هم میتونم در مورد متد های جدید شما رو کمک کنم
اگر خیلی قبل تر تصمیم خودتون رو گرفتید و به یک مرکز تعمیراتی رفتید که چه بهتر ، نمیتونم ادعا یک مرکز تعمیراتی از یک مرکز تعمیراتی دیگه بهتر هست ، چون متد و روش هایی که به کار میبرند اونقدر هم برای شما و من دور از دسترس نیست منتها دستگاه و امکانات مخصوصی میخواد که اون از توان و حوصله من شما خارج هست
ممکنه اصلاً به گارانتی مراجعه کرده باشید ، باز هم چه بهتر از این که من رو قابل دونستید و به من پیام خصوصی دادید ازتون تشکر میکنم
اما اگر تا به حال کاری نکردید به خاطر شکیبایی شما از شما تشکر دو چندان میکنم
هیچوقت دوست ندارم بگم و هیچوقت هم نمیگم نمیشه ، اینو از من نخواهید شنید ، منتها تصمیم با شماست

Amir_potter 07-31-2013 06:38 PM

سلام 2ست عزیز
خواهش میشه....بعد متوجه شدم نوشتین مشغول آماده شدن کنکور هستین من خودمم همینطورم :53:
من هارد رو به یه مرکز تعمیر تخصصی بردم و گفتن بد سکتور داره ، اولش که گفتن اطلاعات رو روی خود هارد بهت تحویل میدیم بعد یه 2 ساعت گفت هارد کاری براش نمیشه کرد و فقط اطلاعات بازیابی میشه بعد چند روز سرانجام امروز باهام تماس گرفتن که اطلاعات رو میتونن برگردونن .
نقل قول:

مثلاً برای convert از raw به ntfs یا fat32 باید روش مختلفی رو امتحان کنید ، ممکنه اصلاً این متد جواب نده و البته من هم میتونم در مورد متد های جدید شما رو کمک کنم
موافقم همونطور که خودتون هم گفتید گذشت زمان ، متد های جدید، راه حل های جدید میاره .
اما در مورد تعمیر خود هارد این مرکز گفت که فایده نداره حالا سوالم اینه به نظرتون هارد رو بفروشم( خود همین مرکز میخره ) یا نگهش دارم به امید پیشرفت تکنولوژی ؟؟؟
نقل قول:

باز هم چه بهتر از این که من رو قابل دونستید و به من پیام خصوصی دادید ازتون تشکر میکنم
خواهش میکنم ...بدون تعارف میگم ،مطالب مشابه زیادی تو نت در این موارد هست ولی خداییش کامنت و نظرات شما رو خوندم کاملا به نظرم با تجربه و کار کرده اومدین و کاملا واقع گرا و علمی
نقل قول:

هیچوقت دوست ندارم بگم و هیچوقت هم نمیگم نمیشه ، اینو از من نخواهید شنید ، منتها تصمیم با شماست
موافق و هم نظرم باهاتون ....
به قول بارنی استینسن چلنج اکسپتت:)

bigbang 08-02-2013 12:19 AM

قطعاً اگر نظر منو بخواید بهتون میگم اون هارد دیگه هارد نمیشه ، در واقع صرف نمیکنه ، که آدم وقتش رو یا پولش رو براش هزینه کنه ، من پیشنهاد همون فروش هارد رو بهت میدم قطعاً البته هزینه هارد هم زیاد هست ، و انتخاب شما باید بر اساس بودجه شما باشه
برنامه ریزی باید بکنی تا ببینی ، که اگر بخوای یک هارد داشته باشی هزینه تعمیر چقدر میشه یا هزینه خرید یک هارد جدید البته فقط فاکتور هزینه مطرح نیست
متاسفانه تا الان خودم یک هارد اکسترنال تهیه نکردم ولی اکثر دوستانی که زیاد از هارد اکسترنال استفاده میکنند دچار همین مشکل میشند ، دیگه تبدیل به رویه ای معمول در همه ی هاردها شده
البته این بستگی به همون مراکز داره ، ممکنه واقعاً کارشون درست باشه ، مثلاً همین خود من اگر کسی بیاد سیستمش خراب باشه براش ویروس کشی میکنم ویندوزش رو بهینه سازی میکنم ، کلی از فایلهای کرش شده رو ریپلیس میکنم و در واقع سیستم رو نجات میدم ، نمیگیرم زود ویندوز رو عوض نمیکنم ، چون این کار رو پاک کردن صورت مسئله میدونم ، و البته غیر حرفه ای ، باید با اون مراکز اتمام حجت کنید ، که منظور شما از تعمیر این هست که همه چیش مثل ساعت کار کنه اگر یک هارد جدیدی تهیه کنید ممکنه دوباره همین مشکل برای شما نمود پیدا کنه اونوقت چی ؟
تصمیم با خود شماست ، اگر هم خواستید هارد جدید تهیه کنید باید از خود اونها مشورت بگیرید که چه نوع هاردی تهیه کنیدو با چه مارکی ، چون اونها اکثراً آمار برگشتی ها دستشون هست و میتونن پیشنهاد های خوبی به شما بدند
به عنوان مثال به اینجا سری بزنید البته من با یه سرچ ساده به اینجا رسیدم ولی خوب هست به سوال ها و جوابهایی که در این صفحه هست نگاهی بندازید به نکات خوبی اشاره میکنه

Amir_potter 08-02-2013 12:14 PM

مرسی دوست عزیز :53:- ......چه بد اسمتون رو هم نمیدونم _:2:
اگه به نظرتون دیگه اون هارد هارد بشو نیست حرفتون رو میپذیرم همون میفروشمش گو اینکه خیلی هم ارزش
زیادی برای فروش نداره ;)
بابت نوع هارد هم بگم ک هارد من ضد ضربه نبود و حتما این سری این نکته رو در مورد هارد رعایت میکنم
ک ضد ضربه باشه و قاب محکمی داشته باشه
بازم لطف کردی بابت وقتی ک گذاشتی ...دمت جیز :d

امیر عباس انصاری 08-02-2013 12:44 PM

ضد رطوبت هم باشه... قانون مورفی میگه...من بی تقصیرم.
یهو میینی این دفعه رطوبت اومد سراغ اطلاعاتت

اکنون ساعت 07:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.