![]() |
كلوپ هواداران باشگاه استقلال
سلام به همه من گشتم برا كلوپ هواداران استقلال اما پيداش نكردم يعني تو سايت هيچ كي استقلالي نيست ؟ |
جاسم کرار: از باشگاه استقلال عذرخواهي نکردم
بازيکن عراقي استقلال با تاکيد بر اينکه از اين باشگاه عذرخواهي نکرده، گفت: خودم خواستم از اين تيم جدا شوم. جاسم کرار در مورد جدایی از استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد: * سرانجام چه تصمیمی گرفتی؟ صحبت های آقای فتح الله زاده را شنیدید؟ * بله، ظاهرا باشگاه از شما خواسته قطع همکاری کنید؟ من از باشگاه خواستم که از این تیم جدا شوم. نمی دانم چرا در روزنامه ها از قول من نوشته اند از جباری و باشگاه عذرخواهی می کنم. من چنین حرفی نزده ام. * دلیل اینکه نمی خواهی در استقلال باشی چیست؟ نمی توانم در این تیم بازی کنم. * از باشگاه فولاد خوزستان پیشنهاد داری؟ هنوز چیزی معلوم نیست. * قرار است قراردادت را با استقلال فسخ کنی؟ بله همین طور است. باید مبلغی پول بدهم. انشاء الله همه چیز درست می شود. * تصمیم ات بازی در تیم نجف است؟ بله * از فوتبال ایران خسته شدی؟ نه اما چیزی معلوم نیست. * از باشگاه استقلال ناراحتی؟ نه. استقلال تیم و هواداران بزرگی دارد. * از مجتبی جباری چطور؟ نمی خواهم در موردش حرف بزنم. * چرا در استقلال موفق نبودی؟ قسمت این طور بود. |
وضعیت مصدومان استقلال
پزشک تیم فوتبال استقلال آخرین وضعیت مصدومین این تیم را تشریح کرد
اکبر رضایی در مورد وضعیت مهدی امیرآبادی و میداودی اظهار داشت: مصدومیت امیرآبادی برطرف شده و بازی کردن او مقابل سپاهان به نظر کادرفنی بستگی دارد. میداودی هم مصدومیتی ندارد اما به لحاظ بدنی باید خود را آماده و بدنسازی کند. وی در ارتباط با وضعیت خسرو حیدری عنوان کرد: این بازیکن مصدومیتی ندارد و در تمرینات گروهی هم شرکت کرده اما باز باید جانب احتیاط را رعایت کند. حیدری در شرایط ایدهآلی است و باید عضلات خود را قوی کند تا در جریان مسابقه دچار مشکل نشود. پزشک تیم استقلال در مورد محسن یوسفی گفت: یوسفی باید درمان خود را ادامه دهد و روی مچ خود فشاری نیاورد. استفاده از او به نظر کادرفنی بستگی دارد. رضایی در پایان در مورد تیموریان تصریح کرد: انگشت شکسته تیموریان جا افتاده است. پزشک متخصص باید بگوید او چه مدت نمی تواند بازی کند اما طول درمان شکستگی سه هفته است. |
بازیکن جدید استقلال
به نقل از سایت باشگاه استقلال، تیم استقلال در فرصت نقل و انتقالات نیمفصل یک بازیکن دیگر را جذب کرد.
حسین علوی، بازیکن تیم تربیتیزد شب گذشته با عقد قراردادی دوساله و ثبت آن در هیات فوتبال استان تهران به عضویت استقلال درآمد. این بازیکن به عنوان سهمیه زیر 23 سال به استقلال پیوسته است. |
قرارداد فرهاد
علی فتحا...زاده با حضور در فدراسیون فوتبال قرارداد فرهاد مجیدی با استقلال را ثبت کرد
علی فتحا...زاده با حضور در فدراسیون فوتبال قرارداد فرهاد مجیدی با استقلال را ثبت کرد! مدیرعامل باشگاه استقلال که پس از رفتن فرهاد مجیدی از سوی عدهای با انتقاداتی پیرامون جدایی این بازیکن روبرو شده بود به وعدهاش عمل کرد و قرارداد یکساله فرهاد را در فدراسیون فوتبال به ثبت رساند. مدیرعامل باشگاه استقلال در همین خصوص میگوید: «با توجه به اینکه فرهاد مجیدی در ایران حضور ندارد و کارت بازی او باید برای الغرافه صادر میشد، صبح دیروز با حضور در فدراسیون فوتبال و هماهنگی با مهدی محمدنبی قرارداد یکساله این بازیکن امضا و در فدراسیون فوتبال ثبت شد.» گفته میشود فرهاد مجیدی پس از پایان قرارداد 4 ماهه خود با تیم الغرافه قطر به استقلال برمیگردد. طبق محاسبات مجیدی خرداد ماه سال 1391 برای استقلال بازی خواهد کرد. مجیدی خود نیز پس از عقد قرارداد با این تیم قطری اعلام کرده بود خرداد ماه سال 1391 در خدمت استقلال خواهد بود اما با مصاحبههایی که او پس از حضور در تیم الغرافه انجام داد قدری بازگشتش مبهم جلوه میکند. مجیدی با چند تن از مسوولان باشگاه استقلال مشکل دارد البته نام هیچ یک از آن مسوولان، علی فتحا...زاده نیست و یکی از دلایل جداییاش را وجود این افراد در باشگاه دانسته است. با این حال فتحا...زاده که علاقه فراوانی به مجیدی دارد پیشدستی کرده و یک سال دیگر قرارداد مجیدی را به ثبت رسانده تا فرهاد را به هواداران تیمش برگرداند:cool: |
تمرین امروز
http://www.esteghlaltehranfc.com/image/fa/back.gifگزارشی حواشی تمرین امروز استقلال هافبک تیم فوتبال استقلال با عصا در تمرین روز سه شنبه این تیم حضور یافت.
،آندرانیک تیموریان پس از حضور در ورزشگاه شهید دستگردی به کادر فنی استقلال گفت که بر اساس نظر پزشکان وی از حدود سه هفته دیگر می تواند در مسابقات حضور پیدا کند. تمرین استقلال از ساعت 14 امروز و پس از پایان آنالیز سپاهان در رختکن آعاز شد. در این تمرین که پشت درهای بسته برگزار شد،استقلالی هابه مرور کارهای تاکتیکی برای بازی سپاهان پرداختند. گوران جرکوویچ که به کشورش رفته ،امروز هم در تمرین غیبت داشت. مسولان وذزشگاه درفشی فر پس از اعتراض کادر فنی استقلال،کاورهای کنار دروازه های زمین را برداشتند تا استقلال بدون مشکل تمرین کن. حمید عزیز زاده به تنهایی به دور زمین دوید. |
بازیکن جدید
استقلال يک دروازهبان جديد جذب کرد تيم فوتبال استقلال يک دروازهبان جديد به خدمت گرفت. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028443.jpg تیم فوتبال استقلال بعد از به خدمت گرفتن جورکوویچ، حسین علوی و الونگ یک دروازهبان جدید به خدمت گرفت. مهدی اسلامی که سابقه بازی در پاس همدان را دارد عصر امروز با عقد قراردادی دو و نیم ساله به استقلال پیوست. این بازیکن به عنوان دروازهبان سوم جانشین فریدون رضایی شد که چند هفته پیش از ناحیه رباط صلیبی دچار آسیبدیدگی شد. تیم فوتبال استقلال بعد از به خدمت گرفتن جورکوویچ، حسین علوی و الونگ یک دروازهبان جدید به خدمت گرفت. مهدی اسلامی که سابقه بازی در پاس همدان را دارد عصر امروز با عقد قراردادی دو و نیم ساله به استقلال پیوست. این بازیکن به عنوان دروازهبان سوم جانشین فریدون رضایی شد که چند هفته پیش از ناحیه رباط صلیبی دچار آسیبدیدگی شد. |
جواد زرینچه
http://u.goal.com/148900/148903hp2.jpg
- جواد زرینچه دفاع راست سابق استقلال و عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره مواردی مثل جدایی فرهاد مجیدی از استقلال، احتمال قهرمانی استقلال در لیگ برتر، حضور دنیزلی در پرسپولیس با قانون گفت و گو کرده است. او از جدایی مجیدی از استقلال راضی نیست. به عقیده او جای خالی مجیدی پر نمی شود. این مصاحبه را به نقل از قانون بخوانید . -آقای زرینچه! دو اتفاق بد چند وقتی بود که زندگی شما را تحت تاصیر قرار داد. به شما تسلیت میگوییم و امیدواریم که شاهد شادیهای شما باشیم. ممنونم. به هر حال از دست دادن پدر و عمویم اتفاقات تلخی بود. اما امیدوارم که روحشان شاد باشد و ما هم وظیفه داریم که صبوری کنیم. از همه دوستانی هم که در این مدت من را مورد لطف و مهربانی خودشان قرار دادند تشکر میکنم و امیدوارم همیشه دوستانم را شاد ببینم. -نیم فصل دوم لیگ برتر از فردا آغاز میشود. دراین باره صحبت میکنید؟ بازیهای نیم فصل دوم شرایط خاص خودش را دارد. درست است که استقلال در نیم فصل اول قهرمان شد و توانست هوادارانش را شاد کند اما کار اصلی باقی مانده است. باید در نیم فصل دوم با تمام توان و انگیزه ظاهر شد. چون تیمهای رقیب هم در تعطیلات نیم فصل این فرصت را به دست آوردهاند که به خوبی تمرین کنند. فکر میکنید استقلال بتواند قهرمان شود؟ کار بسیار سختی است. نمیتوانیم از حالا درباره قهرمانی استقلال حرف بزنیم. من به عنوان یک استقلالی دوست دارم چند هفته به پایان بازیها استقلال قهرمانی لیگ را به دست آورد اما شرایط لیگ برتر تغییر کرده و چند تیم منتظرند تا استقلال امتیاز از دست بدهد. مثل پرسپولیس؟ به هر حال آنها هم همیشه با استقلال رقابت داشتهاند. اما فاصله زیادی دارند. بله، اما فوتبال پر از اتفاقات نانوشته است. نظر شما درباره حضور دنیزلی در پرسپولیس چیست؟ فکر میکنم خیلیها در اینکه دنیزلی مربی بزرگی است هیچ تردیدی ندارند. او چهره شناخته شدهای است و فوتبال ایران را هم خوب میشناسد. به نظرم پرسپولیسیها میتوانند در نیم فصل دوم امتیازات خوبی را کسب کنند اما استقلال هم شرایط بدی ندارد. کادر فنی استقلال نشان داده که از آگاهی لازم برخوردار است و میتواند تیم را به خوبی رو به جلو ببرد. حتی در غیاب فرهاد مجیدی؟ ببینید، شاید بهتر است درباره این موضوع حرفی نزنم اما من گاهی اوقات ناراحت میشوم. باید صادقانه حرف زد. فرهاد مجیدی نباید در چنین شرایطی استقلال را تنها میگذاشت. واضحتر صحبت میکنید؟ من روشن حرف میزنم. اگر ما مدعی هستیم که عاشق استقلال هستیم باید در شرایط بحرانی به این تیم کمک کنیم نه اینکه هر وقت دلمان خواست تیم را ترک کنیم و این هواداران را تنها بگذاریم. به نظرم مجیدی نباید در چنین شرایطی استقلال را تنها میگذاشت. یعنی اعتقاد دارید از لحاظ فنی به استقلال آسیبی وارد میشود؟ بله، هر چند که فرهاد جانشینان خوبی در تیم دارد که میتوانند جای خالی او را پر کنند اما حضور او برای هواداران و خود تیم انگیزه و روحیه بود. نباید این کار را میکرد و میرفت. استقلال روز جمعه با سپاهان بازی دارد. در مورد این بازی چه نظری دارید؟ بازی با سپاهان اولین بازی نیم فصل دوم است درست مثل بازی اول فصل که تیم برنده با روحیه بهتری بازیها را ادامه میدهد استقلال هم باید به دنبال پیروزی در این دیدار باشد. این بازی 6 امتیازی است و امیدوارم استقلال موفق شود. |
سلام اقا پوریا مرسی بابت تاپیک خوبت .ولی یادم میاد یک تاپیکی قبلنا داشتیم نمیدونم چرا الان دیگه نیست.احتمالا چون ادمین و ناظرا پرسپولیسی هستند زدن تاپیک را پوکوندند .ناراحت نباش یک استقلالی شیر اینجا هست که نمیگذاره حق استقلالی ها ضایع بشه ...د برو که رفتیم........
|
نقل قول:
سلام كيانا جان خواهش ميكنم ..منم گشتم نبود حالا چه يه نفر باشيم چه هزار نفر مهم اينه هستيم :d براي خبر گذاشتنم فك كنم خبرا رو تو تاپيك زير بزاريم بهتره اينجا برا بحث و تبادل نظر باشه بهتره اينم تاپيك اخبار باشگاه استقلال خبرا رو اونجا بزاريم http://p30city.net/showthread.php?t=963 |
تمرین
گزارش و حاشیه های تمرین استقلال : جورکویچ هم آمد
تمرین دیروز استقلال از ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردى آغاز شد. حضور جورکویچ گوران جورکویچ، مهاجم صربستانى استقلال که در تمرینات روزهاى قبلى غایب بود، دیروز در تمرین حضور یافت و با تیم تمرین کرد. بدون غایب به جز تیموریان که هفته ها دور خواهد بود تمرین دیروز آبى پوشان یک غایب هم نداشت. عزیززاده اختصاصى حمید عزیززاده تنها بازیکنى بود که در تمرین دیروز به صورت اختصاصى کار کرد و میداودى و حیدرى که روزهاى قبلى دور زمین مى دویدند، در تمرینات گروهى شرکت کردند. شرح تمرین تمرین دیروز استقلالى ها با دویدن بازیکنان دور زمین و انجام حرکات کششى آغاز شد. سپس بازیکنان کارهاى سرعتى و قدرتى را انجام دادند و فوتبال گل کوچک و آقا وسط را تمرین کردند. بخش پایانى تمرین آبى پوشان نیز مرور کارهاى تاکتیکى روزهاى قبل بود. پشت درهاى بسته تمرین دیروز آبى پوشان با تصمیم کادرفنى پشت درهاى بسته برگزار شد |
کرار رفت
شاهين شرط استقلال را پذيرفت خبرهايي کوتاه از استقلالباشگاه استقلال رضايتنامه جاسم کرار براي حضور در شاهين بوشهر به شرط عدم بازي در فينال جام حذفي را صادر کرد. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031887.jpg پس از کش و قوسهای فراوان سرانجام مسئولان باشگاه استقلال رضایتنامه جاسم کرار را در ازای دریافت مبلغی معین برای حضور در شاهین بوشهر صادر کردند. این در حالی است که مسئولان شاهین شرط استقلال را مبنی بر اینکه کرار در فینال جام حذفی مقابل استقلال به میدان نرود قبول کردند. خبر دیگر از استقلال اینکه کارت بازی ساموئل مدافع ترینیداد و توباکویی استقلال صادر شد و او برای بازی در دیدار فردا مقابل سپاهان مشکلی ندارد |
کری
پاسخ طعنه آمیز مظلومی به کری خوانی دنیزلی ! سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از بازی فردا با سپاهان گفت: این یک بازی بین دو مدعی است. آنها از مربی خوبی برخوردارند و امیدوارم هواداران ما که یار دوازدهم محسوب میشوند فردا به ورزشگاه بیایند. نبود چند بازیکن تاثیرگذار بخصوص در خط هافبک مشکلاتی را برای ما به وجود میآورد اما بقیه بازیکنان کمبودها را جبران خواهند کرد.
وی اضافه کرد: در این بازی میداودی را در اختیار نداریم و احتمال بازی کردن حیدری 50 به 50 است. تیموریان و کیانوش رحمتی هم نیستند اما امیرآبادی به این مسابقه میرسد و دیگر بازیکن ما محسن یوسفی دو روز است که تنها نرمدوی میکند. مظلومی گفت: امیدواریم با همین داشتهها بازی خوبی انجام دهیم و به ۳ امتیاز برسیم ولی روی بازیکن جدیدی که سپاهانیها به خدمت گرفتند هنوز شناختی نداریم و باید تلاشمان را انجام دهیم تا او را خنثی کنیم. سرمربی استقلال در خصوص جدایی جاسم کرار و آیا با این اتفاق بازیکنسالاری رخ داده گفت: این حرف شما را قبول ندارم و رسانهها به آن دامن زدهاند. آنها مدعی شدند که جباری برای ما تصمیم گرفت. کرار مشکلاتی دارد که نمیتوانم آنها را باز کنم ولی اگر او امروز حتی به تمرین بیاید مشکلی وجود ندارد. من از باشگاه خواستم او را حفظ کند. مظلومی ادامه داد: حباری یک قسمی خورد ولی خدا شاهد است که وقتی با او حرف میزدم اعلام کرد از بازگشت کرار استقبال میکند. اینکه کرار از جمع ما جدا شود یا نه به دغدغه اصلیام تبدیل شده ولی از باشگاه خواستهام مشکلات او را حل کند تا در نیم فصل دوم از او استفاده کنیم. خبرنگاری از مظلومی پرسید ظاهرا بازیکنی به نام علوی به جمع شما اضافه شده که سفارشی است و حتی شما در جریان ثبت قرارداد او هم نبودید که وی گفت: بی اطلاع از این موضوع نبودم و علوی در ابومسلم شاگرد من بود. ما یک سهمیه زیر 23 سال داشتیم و قرار نبود او بیاید و برای ما بازی کند. قرار بود اول بیاید تمرین کند ولی ظاهرا چون فرصتی برای ثبت قرارداد نداشتند ا و را به خدمت گرفتیم. وی در پاسخ به این سوال که حتی پورحیدری هم این بازیکن را نمیشناخت و آیا او بازیکن سفارشی است گفت: او در دورهای به تیم ملی جوانان هم دعوت شده و به خاطر بیماری پدرش نمیتواند بیش از این در یزد باقی بماند و راهی تهران شد. مظلومی با اشاره به جذب یک بازیکن جدید در پست دروازهبانی تاکید کرد: مهدی اسلامی بازیکن ما بوده که اول فصل قرادادش را ثبت کردیم. با توجه به اینکه لیستمان پر شد او را به شهرداری بندرعباس دادیم و حالا مجددا او را برگرداندیم. هادی زرینساعد هم در تیم ما حضور خواهد داشت. این مربی گفت: تعجب میکنم که آخرین فرصت نقل و انتقالات ساعت 12 شب گذشته بوده اما شاهینیها مدام به باشگاه استقلال فشار میآورند که کرار را به خدمت بگیرند. این در حالی است که دیگر زمانی برای ثبت قرارداد کرار نمانده است. ما شب گذشته ساموئل را هم به خدمت گرفتیم و قراردادش را ثبت کردیم. مظلومی در خصوص اینکه آیا امکان دارد از بازیکنان جدیدتان در بازی فردا استفاده کنید یا خیر گفت: فعلا که دغدغه 11 بازیکن را دارم. ساموئل شب گذشته به تهران رسید و با ما تمرین نکرده اما جورکوویچ شرایط خوبی داشته و یکی دو روز در کنار ما بود. سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که در صورتی که سپاهان را شکست دهید میتوانید مدعی قهرمانی باشید گفت: این مسئله دور از دسترس نیست و ما با همین موجودی هم میتوانیم سپاهان را ببریم. وی در خصوص اینکه ظاهرا لیدرهای استقلال مشکلاتی دارند و کمتر به ورزشگاهها میآیند گفت: سوءتفاهماتی پیش آمده و آنها مشکلی ندارند. دلیل ندارد که با آنها برخورد شود. فقط اسم لیدر از باشگاه پاک شده و کانون مشوقین راه افتاده است. همان نفرات در کانون مشوقین حضور دارند و فردا هم به ما کمک میکنند تا تماشاگران را رهبری کنند. سرمربی استقلال که به نظر میرسید از جدایی جاسم کرار ناراحت است به خاطر اینکه صحبتهایی در مورد بحث بازیکنسالاری در استقلال رخ داده گفت: به خاطر این که این حرفها نباشد گفتم که کرار بماند. متاسفانه او مشکلاتی دارد که من نمیتوانم آنها را بازگو کنم اما شما فکر نکنید بازیکن برای تیم ما تصمیم میگیرد. مسئله شاهین بوشهر روز گذشته پیش آمد و من میدانم چه اهدافی پشت قضیه است و راضی نیستم که او از جمع ما جدا شود. او بازیکنی است که اگر نظم و انضباط داشته باشد به درد ما میخورد. مظلومی در خصوص اینکه اگر فینال جام حذفی بین استقلال و شاهین برگزار نمیشد شما راضی به جدایی کرار میشدید گفت: من مصرانه خواهان حضور او در استقلال هستم چون با رفتن مجیدی نمیخواهیم او را از دست بدهیم. ما درگیر ۳ جام هستیم و حتی تیمهایی که در یک جام بازی میکنند شش، هفت بازیکن به خدمت گرفتند اما ما برای بازی فردا 16 بازیکن هم نداریم و با کمبود یار مواجه هستیم. در ادامه نشست خبری مظلومی درباره اینکهبرخی میگویند به نظر میرسد با برگزاری بازی در شیراز و حالا بحث رفتن کرار به شاهین عدهای قصد تضعیف استقلال را دارند گفت: ما در همه جای ایران هوادار داریم و فتحاللهزاده به خاطر احترام به مردم بوشهر موافقت کرد بازی در استان فارس برگزار شود. من مخالف این موضوع بودم چون 5 روز بعد باید در دربی بازی کنیم و نگران هستم که بازیکنانم در آن زمین مصدوم نشوند و قبل از دربی آسیب نبینند هر چند آنها قول دادهاند که زمین را آماده کنند. پیشنهاد بازی در اصفهان، قم و مشهد را هم داده بودیم اما سازمان مصرانه خواهان برگزاری بازی در شیراز بود. وی در پایان در واکنش به اظهارات دنیزلی مبنی بر اینکه نتایج دربی آینده مثل بازیهای قبل نخواهد بود عنوان کرد: ایرادی ندارد. اجازه بدهید آنها کری بخوانند. ما هم در زمین کری میخوانیم. قبلیها هم برای ما زیاد کری خواندند ولی دیدید چه شد. حالا هم تا دربی چند بازی مانده و اجازه دهید بعدا در این خصوص صحبت کنم |
پورحیدری
پورحيدري:حقداشتيمبراي انتقال کرار شرطبگذاريم سرپرست تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه اين باشگاه حق داشته براي موافقت با انتقال جاسم کرار به شاهين بوشهر شرايطي را تعيين کند و گفت: کاري ما کرديم غيرمعمول نيست و در جهت منافع باشگاه بوده است. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031887.jpg منصور پورحیدری اظهار داشت: من به کادر فنی تیم استقلال بابت بازی خوبی که مقابل سپاهان به نمایش گذاشتند، تبریک میگویم. من از نزدیک شاهد بودم که آقای مظلومی و همکارانش چه محدودیتهایی برای انتخاب 11 بازیکن اصلی داشتند و تا چه اندازه با کمبود بازیکن مواجه بودند. وی با یادآوری اینکه مظلومی با وصله و پینه ترکیب 11 نفره تیم استقلال را چیده است، خاطرنشان کرد: با وجود تمام این کمبودها تیم ما میتوانست مقابل تیم خوب سپاهان برنده از زمین خارج شود اما روی بی دقتی و عدم استفاده از فرصتها به نتیجه تساوی رضایت دادیم. سرپرست تیم فوتبال استقلال با تشریح کمبودهای این تیم در دیدار با سپاهان اصفهان افزود: در غیاب بازیکنانی چون آندرانیک تیموریان، میلاد میداوودی و کیانوش رحمتی ما مهدی امیرآبادی، خسرو حیدری و محسن یوسفی را روی نیمکت داشتیم که همگی آنها به تازگی دوران مصدومیت را به اتمام رسانده و آماده حضور در میدان نبودند. ما اینقدر کمبود داشتیم که ناچار شدیم از الونگ استفاده کنیم. او که تنها چند جلسه با تیم تمرین کرده بود، فقط در نیمه اول خوب بازی کرد و در نیمه دوم کم آورد. پورحیدری ضمن یادآوری اینکه مظلومی برای تعویض کردن هم با کمبود مواجه بود، اظهار داشت: با این شرایط رسیدن به نتیجه تساوی مقابل سپاهان میتواند برای ما نتیجه خوبی باشد، چون فاصله خود را با این تیم و دیگر تیمهای مدعی حفظ کردیم. کمبودها به ما اجازه نداد، نتیجهای بهتر از این کسب کنیم اما مطمئنا با بازگشت بازیکنان اصلی در دیدارهای بعدی بهتر از این عمل خواهیم کرد. وی بهمن را ماه سرنوشت ساز برای استقلال خواند و گفت: در این ماه ضمن برگزاری دیدار نهایی جام حذفی، بازیهای پلیآف لیگ قهرمانان آسیا را نیز پیش رو داریم و باید در دربی هم به میدان برویم. واقعا کار دشواری را در این ماه پیش رو داریم. سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این پرسش که "برای تغییر در زمان برگزاری دیدار با پرسپولیس درخواستی از سازمان لیگ برتر داشتهاید؟"، اظهار داشت: ما در این خصوص بارها با سازمان لیگ برتر و فدراسیون فوتبال گفتگو کردهایم. با توجه به اینکه تیم ملی در اسفندماه دیدار با قطر را پیش رو دارد، سازمان لیگ برتر زمان کافی برای برگزاری مسابقات ندارد و با محدودیتهایی روبهرو است. پورحیدری با طرح این پرسش که "برای بازی تشریفاتی با قطر آیا 10 روز برپایی اردو نیاز است؟"، خاطرنشان کرد: با تمام این محدودیتهای زمانی دو بازی پلی آف لیگ قهرمانان آسیا نیز به فوتبال ایران تحمیل شده که مشکلات را دو چندان کرده است. با این شرایط برپایی اردوی 10 روزه برای دیدار با قطر قدری مشکل ساز است. اما چاره ای غیر از این نیست، سرمربی تیم ملی تشخیص داده که چنین اردویی برپا شود و همه باید به خاطر منافع تیم ملی این فشار در برگزاری مسابقات را تحمل کنیم. وی با تاکید براینکه جدایی جاسم کرار از تیم استقلال فنی نبوده است، اظهار داشت: باشگاه استقلال با تمام مشکلاتی که دارد باید دنبال درآمدزایی هم باشد، همین که از بابت انتقال او درصدی به باشگاه استقلال رسید، می تواند گوشهای از مشکلات ما را برطرف کند. سرپرست تیم فوتبال استقلال در خصوص شرطی که از سوی این باشگاه برای انتقال جاسم کرار به شاهین بوشهر تعیین شده است، اظهار داشت: از قرارداد جاسم کرار با باشگاه استقلال یک سال و نیم دیگر باقی مانده بود، با این شرایط آیا ما حق نداشتیم برای جدایی او شرایط تعیین کنیم؟ کاری ما کردیم غیرمعمول نیست و در جهت منافع باشگاه بوده است. "باشگاه استقلال برای جدایی جاسم کرار از این تیم و حضورش در تیم شاهین بوشهر شرط کرده است که او در دیدار فینال جام حذفی به میدان نرود". پورحیدری در خصوص ممنوع المصاحبه شدن بازیکنان استقلال پس از تساوی با سپاهان گفت: برخی خبرنگاران عنوان میکنند ما در روزهایی که میبازیم یا مساوی میکنیم، از مصاحبه با رسانه ها خودداری می کنیم در صورتی که به هیچ عنوان اینطور نیست. مگر همین چند هفته قبل که به تیم صنعت نفت آبادان در تهران باختیم بازیکنان ما با رسانهها گفتگو نکردند؟ وی تصریح کرد: تیم ما به فاصله چهار روز بعد از دیدار حساس با سپاهان باید یک بازی دیگر انجام دهد، با این شرایط لازم است قدری بیشتر از گذشته متوجه حواشی باشیم و به گونهای رفتار کنیم که بازیکنان تحت فشار قرار نگیرند. در شرایط فعلی بیش از همیشه نیاز به آرامش داریم. در اینجا باید از خبرنگاران عذرخواهی کنم و از آنها میخواهم شرایط ما را درک کنند. |
اعلام برنامه تمرينات استقلال تا پايان دي ماه
برنامه تمرينات تيم استقلال تا پايان ديماه اعلام شد. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028462.jpg کادر فنی استقلال برنامه تمرینی جهت آمادهسازی این تیم تا قبل از دیدار با فجر شهید سپاسی اعلام کرد. برنامه تمرینی آبیپوشان تا ۳۰ دی به شرح زیر است. دوشنبه (فردا) ۱۹ دی ماه ساعت ۱۵ ورزشگاه دستگردی چهارشنبه ۲۱ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی پنجشنبه ۲۲ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی جمعه ۲۳ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی شنبه ۲۴ دی ماه ساعت ۱۲ ورزشگاه دستگردی دوشنبه ۲۶ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی آبیپوشان پس از تمرین راهی استخر و سونا میشوند. سهشنبه ۲۷ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی چهارشنبه ۲۸ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی سات ۱۶:۱۵ حرکت به سوی شیراز جمعه ۳۰ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی آبیپوشان بعد از این تمرین راهی استخر و سونا میشوند. |
برد استقلال
3 امتياز براي آبي ها با پيروزي مقابل داماش گيلان
در 4 ديدار همزمان از هفته نوزدهم ليگ برتر، استقلال، نفت تهران، ملوان و تراکتورسازي به پيروزي رسيدند. http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00002638.jpg چهار دیدار هفته نوزدهم از ساعت ۱۵ در شهرهای مختلف برگزار شد. در یکی از مهمترین دیدارها استقلال در ورزشگاه عضدی رشت به مصاف داماش گیلان رفت که به برتری یک بر صفر رسید. در دقیقه ۳۴ جورکوویچ برای استقلال گلزنی کرد. این تک گل سه امتیازی، پانصدمین گل آبیپوشان در لیگ برتر بود. استقلال در این بازی با پیراهنهای دوم خود که به رنگ طوسی بود به میدان رفت و داماش آبیپوش بود. علیرضا فغانی داور مسابقه به اسماعیل شریفات، جورکوریچ و ساموئل از استقلال کارت زرد نشان داد. ترکیب داماش گیلان: میلاد فراهانی، ابوذر رحیمی، محمدرضا مهدوی( از دقیقه ۶۲افشین چاووشی)حسین ابراهیمی( از دقیقه ۷۹ مصطفی حاجتی)، میلاد زنیدپور( از دقیقه ۴۶ جهانگیر عسگری، محمد آبشک، باتیستا، محمد مختاری و علیرضا نظیف کار، حسین کوشکی، محمد غلامی سرمربی: مهدی تارتار ترکیب استقلال: مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، پژمان منتظری، میثم حسینی، علی حمودی، کیانوش رحمتی، ساموئل، مجتبی جباری، محسن یوسفی( از دقیقه ۸۷ فریدون زندی)، اسماعیل شریفات( از دقیقه ۹۰ مهدی امیرآبادی) و جورکوویچ سرمربی: پرویز مظلومی گفتنی است، نتیجه سه دیدار همزمان دیگر به شرح زیر است: راه آهن صفر - ملوان یک گل: جلال رافخایی در دقیقه ۶۰ مس کرمان صفر - نفت تهران یک گل: محمدحسین مهرآزما در دقیقه ۲۴ تراکتورسازی 2 - ذوب آهن یک گلها: محمد قاضی در دقیقه ۲۵ برای ذوب آهن و سیامک سرلک در دقیقه۵۹ و سیاوش اکبرپور در دقیقه ۶۴ برای تراکتورسازی سینا عشوری از ذوب آهن در دقیقه 42 اخراج شد. به این ترتیب راه آهن که هفته گذشته با برد عادت مساوی کردن را ترک کرده بود در این هفته با یک شکست بار دیگر ترک عادت کرد و به جای مساوی باخت، آن هم در حالی که علی دایی در سوئیس برای انتخابات برترینهای جهان به سوئیس رفته بود و در این دیدار غایب بود. ذوب آهن نیز بر روی نوار باخت گام میبردارد و در این هفته برابر تراکتورسازی شکست خورد. مس کرمان هم برابر نفت تهران بازی را واگذار کرد تا این تیم پس از استقلال 40 امتیازی با 36 امتیاز در تعقیب آبیها حرکت کند. دیدارهای دیگر هفته نوزدهم فردا برگزار می شود که برنامه بازیهای به این شرح است: چهارشنبه ۲۱ دی ساعت ۱۵ فولاد خوزستان - مس سرچشمه سپاهان - صبای قم سایپا - شهرداری تبریز پرسپولیس - شاهین بوشهر ساعت ۱۶:40 |
خاطرات شمال محال محال
سهشنبه 20/10/1390
بازيدر آزاديخاطراتم با استقلال را زندهمي کند سنگربان تيم شاهين بوشهر اعتقاد دارد به دليل درگير بودن در رقابتهاي جام حذفي روي ليگ برتر تمرکز کافي نداشتند. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023791.jpg وحید طالب لو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران درباره وضعیت شاهین و بازی مقابل پرسپولیس حرفهای جدیدی را بیان کرده که در زیر می خوانید: *بعد از باخت به فولاد مقابل پرسپولیس به میدان می روید؟ بله بازی با پرسپولیس خیلی است. این تیم به دنبال جبران نتایج خود است و برای بیرون رفتن از شرایط بحرانی نیاز مبرم به پیروزی دارد. *شاهین بوشهر هم جایگاه خوبی ندارد؟ ما هم نیاز مبرم به هر 3 امتیاز داریم و شرایط طوری است که اگر موفق شویم هر 3 امتیاز را کسب کنیم، چند پله در جدول صعود می کنیم. بنابراین 2 تیم برای برد به میدان می روند و این مسأله می تواند روی زیبایی این دیدار تأثیر خوبی بگذارد. *از بازی در آزادی که تجربه خوبی داری، چطور است؟ خاطرات مرا دوباره تکرار می کند. با پیراهن استقلال بارها در آزادی به میدان رفتم و تجربه خوبی دارم اما باید گفت که بازی در آزادی مقابل پرسپولیس سخت است. *قبول داری که شاهین کمی افت کرده؟ نه ما در نیم فصل برخلاف دیگر تیمها نتوانستیم به موقع استراحت و تمرین کنیم چراکه درگیر بازی جام حذفی بودیم و نتوانستیم روی لیگ تمرکز کافی داشته باشیم. *حالا دروازه ات را مقابل پرسپولیس بسته نگه می داری؟ تمام سعی و تلاشم را خواهم کرد تا دروازه ام بسته بماند اما جدا از این مسأله ما به دنبال کسب نتیجه مورد نظر مقابل پرسپولیس هستیم و در ابتدا هدف ما گل نخوردن از حریف است و سپس گلزنی است تا با دست پر از تهران به اصفهان بازگردیم. |
18امتياز؛بيشترينفاصلهتاريخ استقلالوپرسپوليس
: سهشنبه 20/10/1390
18امتياز؛بيشترينفاصلهتاريخ استقلالوپرسپوليس پرسپوليس از 18 بازي گذشته فقط 22 امتياز گرفته است. http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00003535.jpg هفته نوزدهم لیگ فردا با انجام 4 بازی به پایان می رسد و در نیمه بالای جدول برنده بازی سپاهان و صبا می تواند جایگاه بهتری در جدول پیدا کند. اگرچه هنوز جدول لیگ تا پایان هفته نوزدهم کامل نیست، ولی چیزی که به شدت جلب توجه می کند، اختلاف عجیب امتیازهای استقلال و پرسپولیس در این مقطع از لیگ است. آبی ها با 3 امتیازی که از ورزشگاه عضدی دشت کردند، مجموع امتیازهای خود را به 40 رساندند در حالی که پرسپولیس از 18 بازی گذشته فقط 22 امتیاز گرفته و این یعنی کمی بیشتر از نصف امتیاز استقلال! پرسپولیس در حال حاضر در نزدیکی منطقه سقوط قرار دارد و فاصله این تیم با مس رده هفدهمی فقط 3 امتیاز است. بازی عصر چهارشنبه این تیم مقابل شاهین بوشهر، برای سرخ ها بسیار تعیین کننده است و باید در هفته های آینده منتظر ماند و دید نسخه های مصطفی دنیزلی چقدر شفابخش خواهد بود. |
نبايد به نتايج رقبا فکر کنيم حيدري: مجيدي به خاطر پول از استقلال نرفتهافبک تيم استقلال گفت: در هفتههاي گذشته که با مصدوميت مواجه ميشدم با اصرار خودم بازي ميکردم و پزشکان مخالف بازي کردنم بودند. http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034918.jpg خسرو حیدری پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت شرایط بازی پیدا کرده و میتواند در دیدار فردا مقابل مس کرمان به میدان برود. حیدری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس، به تشریح آخرین وضعیت استقلال و شرایط خودش پرداخت. * شرایطت چگونه است؟ در بازی با سپاهان قصد داشتم وارد زمین شوم که این مسئله نوعی ریسک بود و از کادر فنی نیز تشکر کردم که من را بازی ندادند. در بازی با داماش در آستانه ورود به زمین بودم که متوجه شدم شرایط زمین بسیار بد است و بهتر بود ریسک نکنم. استقلال هم یک بر صفر جلو بود و کادر فنی ترجیح داد به زمین نروم ولی از این بازی مشکلی ندارم و میتوانم برای استقلال بازی کنم. * مصدومیتت کاملا برطرف شده؟ همینطور است. از لحاظ بدنی نیز تا حدودی کار کردهام و اعتقاد دارم تا زمانی که بازی نکنم از لحاظ بدنی آماده نمیشوم. سعی میکنم همه چیز را رعایت کنم تا مشکلی پیش نیاید. * تا حالا این گونه مصدوم نشده بودی؟ درست است؟ دقیقا. تاکنون مصدومیتهایم بیش از یک هفته طول نکشیده ولی این بار کمی زود شروع میکردم. حتی پزشک تیم هم اعلام میکرد که نباید زود وارد میادین شوم ولی چون دوست داشتم بازی کنم متاسفانه مصدوم میشدم. این بار کمی بیشتر استراحت کردم تا در همه بازیها در خدمت استقلال باشم و نه اینکه یک بازی به میدان بروم و یک ماه نباشم. در این یک ماه کادر پزشکی زحمات زیادی کشید و من هم صبح و بعد از ظهر به کلینیک میرفتم. در همان دو نوبت که بازی کردم و مصدوم شدم اصرار خودم بود که به میدان بروم ولی این بار به حرف آنها گوش کردم و تا حدودی خوب شدم. * شرایط استقلال چگونه است؟ در نیم فصل اول که عالی بودیم. در نیم فصل دوم نیز خوب بودیم و حتی مقابل سپاهان میتوانستیم برنده باشیم. برد مقابل داماش پیروزی شیرینی بود چون بازی کردن در رشت و در آن زمین بسیار سخت است. فردا هم نباید در بازی با مس آنها را دست کم بگیریم. ضمن آنکه هر چه بتوانیم خود را از رقیبمان در صدر جدول دور کنیم میتوانیم با شرایط بهتری کار را ادامه بدهیم. * رقبای استقلال هم نتایج خوبی میگیرند. ما شرایط خوبی داریم و فردا با مس مقابل هوادارانمان بازی میکنیم و باید 3 امتیاز را از آن خود کنیم. نباید به تیمهای دیگر کار داشته باشیم که آنها چه نتایجی میگیرند. * با این تغییراتی که در نیم فصل رخ داد تیمتان قوی شد یا ضعیف؟ در تیم ما که مصدوم وجود دارد. تیموریان که یک بازیکن اثر گذار است نمیتواند برای ما بازی کند و نبود او کاملا مشخص است. 2 بازیکن خوب خارجی به ما اضافه شدند که میتوانند به ما کمک کنند. * رفتن مجیدی و کرار چقدر اثر گذار است؟ کرار مشخص بود با آن شرایط میرود ولی جای مجیدی همیشه خالی است. امیدوارم آخر فصل او دوباره به استقلال برگردد چون جای او را هیچ کس نمیتواند پر کند. مجیدی واقعا مشکل داشت که از استقلال رفت و اینکه یک سری میگویند به خاطر پول استقلال را ترک کرد درست نیست. من در همه بازیها هم اتاقی مجیدی بودم و مشکلات او را میدیدم. برای مجیدی در قطر آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هر چه سریعتر به جمع ما اضافه شود. * فشردگی بازیها به خصوص در بهمن ماه چقدر روی روند بازیکنان اثر گذار است؟ کلا ما در بهمن ما بازیهای بسیار فشردگی داریم و در اواخر بهمن اردوی تیم ملی هم تشکیل میشود. هر چند به بدن بازیکنان فشار میآید ولی استقلال بازیکنان خوبی دارد که با جایگزین کردن میتوان از آنها بهره گرفت. |
http://www.esteghlaltehranfc.com/image/fa/back.gifفتح الله زاده خطاب به بلاژویچ: برد استقلال رویاپردازی است ! علی فتح الله زاده و بلاژویچ قبل از بازی دیدار امروز تیم های شان به هم دیدار کردند.
اردوی هر دو تیم استقلال و مس قبل از بازی عصر امروزشان در هتل المپیک بود. البته غیر از این دو تیم ، فولاد خوزستان هم همان جا اطراق داشت. در خلال این هم نشینی ، علی فتح الله زاده که به دیدار بازیکنان تیمش آمده بود برای لحظاتی با میروسلاو بلاژویچ رودررو شد و با کمک رضا چلنگر ، کلی با هم گفتند و خندیدند. بحث شان با تعارف بلاژویچ آغاز شد:« عجب تیمی برای استقلال بستی ؛ امسال حتما قهرمان می شوید . البته بازی با ما را در آزادی می بازید اما باقی بازی های تان را خواهید برد.» حاجی آبی ها هم که نمی خواست کم بیاورد گفت:« بلاژ جان در این 10 سال چه اتفاقی برایت افتاده؟ قبلا ها رویا پرداز نبودی ؟ حالا برای خودت خیال بافی می کنی! این ها را ولش کن. کفش هایم را ببین. از وقتی که گفتی چه کفشی بخرم الان سال هاست که همان کفشهایی را که تو توصیه کردی می خرم.» او این جمله را گفت و دوتایی زدند زید خنده. |
زرینچه
دوشنبه 26/10/1390 21:10
زرينچه: فوتبال ما در حال حرفه اي شدن است بازيکن سال هاي نه چندان دور فوتبال ايران، زمان بندي سازمان ليگ براي برگزاري مسابقات را يکي از گام هاي حرفه اي شدن در فوتبال کشور دانست و انگيزه بازيکنان ليگ براي دعوت شدن به تيم ملي را مناسب خواند. http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033745.jpg جواد زرینچه در مورد برنامه های منظم و منسجم برای لیگ برتر فوتبال گفت: این برنامه ها موجب می شود تفکرات مربیان ما در زمینه های بدنسازی، ریکاوری و تاکتیکی تغییر کند و به سوی حرفه ای تر شدن نزدیک شویم. زرینچه ادامه داد: در لیگ های حرفه ای دنیا، نظم و برنامه ریزی برای بازی های باشگاهی حرف اول را می زند و این یکی از همان گام های پیشرفت به شمار می رود. بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران، عملکرد سرمربی کنونی تیم ملی فوتبال را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تفکرات حرفه ای ''کارلوس کی روش'' باعث شده تا بازیکنان انگیزه بالایی برای دعوت شدن به تیم ملی پیدا کنند. زرینچه افزود: نگاه سرمربی تیم ملی موجب نوعی تحرک در لیگ برتر فوتبال شده زیرا بازیکنان آینده دار، مدنظر وی هستند. عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تهران در باره دیدارهای این تیم در لیگ برتر امسال گفت: استقلال در نیم فصل اول، عملکرد مثبتی داشت و در نیم فصل دوم هم در حال پیشرفت به نظر می رسد. وی اضافه کرد: مجموعه کادر فنی تیم استقلال تهران، عملکرد خوب و روبه رشدی داشته اند و این تیم، بازی به بازی بهتر می شود. |
استقلال . . . ﺑﻨﺎﻡ ﺍﺳﺘقلال ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ¤*¨¨*¤.¸¸…¸.¤\ \¸..ESTEGHLAL..\ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤* ..\ …\☻ …..▌\ …./.\.. . . . اس ام اس استقلالی الا فرهاد غزال تیز پایم / مکن سوراخ لنگ با وفایم منم شیث رضایی پرسپولیسی/ نما رحمی بحال ناله هایم ته جدول نشسته مات و زارم / ازین ماتی بگو کی در می آیم تو گفتی آی بدو بسکه دویدم / شکسته ساق های هر دو پایم ! . . . پیامک استقلالی برنده بازی دربی کدام تیم است ؟ الف ) استقلال ب ) پـَـَـ نــه پـَـَــــ پرسپولیس! . . . اس ام اس داربی غم قفس به کنار آنچه عقاب را میمیراند ، شاخ بازی تیم های انتهای جدول است ! . . . شنیدم دارن یه قانون جدید میذارن که فوتبال از ثانیه هشت شروع بشه آبروی تیم های زود گل خور نره ! . . . اس ام اس طرفداران استقلال از یه پرسپولیسی میپرسن رفت و برگشت باختن به استقلال بدتر بود یا نداشتن قهرمانی تو آسیا ؟ میگه : تا حالا از مس سرچشمه ثانیه ۷ گل نخوردی ! . . . اس ام اس داربی ۹۰ در آستانه ببازی استقلال و پرسپولیس قیمت ایزی لایف به شدت گران شد. کارشناسان دلیل این افزایش قیمت را تقاضای زیاد پرسپولیسی ها برای روز دربی میدانند ! . . . شعار استقلالی به نظر شما نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس چگونه است؟ ۱٫گزینه ۲ ۲٫ گزینه ۳ ۳٫گزینه ۴ ۴ برد استقلال ! . . . هواداران به پا خیزید از امروز / حمایت ها کنید از تیم پیروز طرفداران آبی کوه وارند / همیشه رنگ دریا دوست دارند طرفداران قرمز در زوال اند / که میدانی زقومی بیخیال اند طرفداران قرمز یک حسودند / نمیدانی مگر بی کاره بودند بیا ما هم به قرمز ها بخندیم / و در ها را به رویشان ببندیم ! . . . اس ام اس طرفداران استقلال علی فتح الله زاده در آستانه دربی اعلام کرد: با شرکت ایزی لایف بر سر حمایت مالی از باشگاه به توافق رسیده ایم و قرار است ایزی لایف ۳۰۰۰۰ پوشک را در بازی با پرسپولیس بین تماشاگران پرسپولیس پخش کند. او دلیل این کار را اهمیت به نظافت ورزشگاه بعد از بازی دانست ! . . . اس ام اس ضد پرسپولیسی حبیب کاشانی : ب ت ثی ستس مترجم : میگن پوشک فقط پوشک مای بی بی حبیب کاشانی : تا را سو اس مترجم : میگن من این پوشک رو به هوادارانمون برای بازی جمعه پیشنهاد می کنم ! . . . خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان . . . برنامه حمید استیلی برای شکر گذاری در بازی با استقلال اعلام شد : در صورت باخت با اختلاف ۶ گل سجده شکر + امام زاده صالح با اختلاف ۴ گل سجده شکر + امامزاده داوود با اختلاف ۲ گل نماز شکر دسته جمعی + مشهد مقدس تساوی نماز شکر ۲۰میلیونی با حضور تمام لنگیا + مکه مکرمه ! . . . کاشکی “ته جدول” هم مثل “ته دیگ” باحال و خوشمزه بود! اندر اعترافات یک پرسپولیسی . . . آبی تر از آنیم که زنگار پذیریم نانخور نشدیم بزور که ادبار بگیریم تاجیم چو الماس که بر اوج نشینیم چون لنگ نه آیم که جای شلوار بگیریم ! . . . آدما ۲ دسته اند: یا تو زندگیشون واسه خودشون کسی میشن یا طرفدار پرسپولیس میشن ! . . . استقلاله قهرمانه / تیمی که حریف نداره شب تاره لنگ پاره / تیمی که چاره نداره ! . . . عشقت کرده توو جون من ریشه / تو قهرمان منی همیشه بذار بگن هرچی که دوست دارن / تیمی استقلال من نمیشه . . . قسم به هر چی مرده / پرسپولیسی نامرده قسم به هر چی تیمه / پرسپولیسی یتیمه قسم به هر چی عشقه / تیم ابی با عشقه . . . می خوام دنیا نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام فوتبال نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام این لیگ نباشه / اگه اس اس نباشه نباشه هر کی می خواد / تیم اس اس نباشه . . . دربی منتظر مـــاست بیــا تــا برویـــم / اشک لنگی به راست بیا تا برویم جمعه روز آبی هاست بیا تا برویم / تیم حمید جوون سوراخه بیا تا برویم ! . . . یه پرسپولیسی میره پیش یه پیشگو میگه تیم ما کی قهرمان می شه؟ پیشگو یه کم به دستش و گوی جادوییش نگاه می کنه، می گه والا من بیشتر از صد سال نمی تونم پیشگویی کنم !!! . . . این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست تلاءلو آسمان را می بینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست! . . . این اس اس منه / دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد/ دوسش دارم خیلی زیاد ! . . . این روزها همه پرسپولیس رو گل باران میکنند ! شما چطور !!؟ . . . قرمز های زمونه رو دارن یه جا دار میزنن / به جای عکسشون تو قاب یه عکس خیار میزنن تیم ما قهرمان میشه هم تو ایران هم آسیا / تو گوش پرسپولیسی ها سیلی آبدار میزنن کاشانی چی شد؟ قطبی کجاست ؟ / هیچی یه جا نشستن و دارن با هم زار میزنن استقلال قهرمانه و پرسپولیس هم که سوراخه / آبی های محلمون دارن اینو جار میزنن کاشانی میره خونشون قطبی میره پیش زنش / توی روزنامه واسشون خدا نگهدار میزنن . کمی قدیمی اند ولی خودت ویرایششون کن. |
استقلالی هاااااااااااااااااااااا کجایین؟ حداقل بیاین یه حاضری بزارین تا نگن بی طرفداره
بیاین دیگه یعنی اینجا هوادار استقلال نداره؟ |
بدنسازی
کد خبر : 62765 زمان ارسال : يکشنبه 02/11/1390 19:33
زرينچه:استقلال نتوانست درنيمفصل بدنسازي کند عضو هيات مديره باشگاه استقلال ميگويد که مصدومان استقلال و کيفيت زمينهاي مسابقه در نتيجههاي استقلال تاثيرگذار بوده، اما اين مسايل دليلي نميشود که استقلال نتيجه نگيرد. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005461.jpg جواد زرينچه در مورد عملکرد استقلال در نيم فصل دوم اظهار کرد: اگر نيم فصل دوم را نگاه کنيم، متوجه مي شويم که شرايط خوبي براي استقلال وجود نداشته است. استقلال از چهار بازي دو شکست، يک پيروزي و يک مساوي به دست آورده که اين نتيجه براي تيمي که صدر جدول است شروع خوبي در نيم فصل دوم نبوده است. زرينچه درباره علت عملکرد ضعيف استقلال در نيم فصل دوم اظهار کرد: علت اين عملکرد استقلال بيشتر به دليل مصدوميتهايي است که سراغ بازيکنان اين تيم آمده است. اگر مسي و ژاوي هم از بارسلونا کنار بمانند 30 ـ 40 درصد اين تيم افت ميکند. استقلال هم همين طور است، بازيکنان آسيب ديده بودند و تعدادي از آنها را با شرايط کامل در اختيار نداشتند. وي افزود: به دليل اين که استقلال در تعطيلات نيم فصل درگير بازيهاي جام حذفي بود، نتوانست بدنسازي کند و ریکاوري انجام بدهد. اين مساله در عملکرد استقلال کاملا مشخص است. به هر حال در نيم فصل نخست فشاري روي تيم آورده شده و نتايجي هم به دست آمده است. ضمن اين که براي نيم فصل دوم هم بايد اين آمادگي جسماني را افزايش داد، اما زماني وجود نداشت و بدون اضافه کردن اين آمادگي جسماني همين وضعيت پيش ميآيد و مصدوميتها افزايش پيدا ميکند. عضو هيات مديره باشگاه استقلال ادامه داد: با توجه به تمام اين موضوعات، دليل نميشود که استقلال نتيجه نگيرد، هر چند که اين عوامل تاثير گذار هستند. به هر حال استقلال تيمي است که دوست دارد روي زمين فوتبال بازي کند، اما زمين شيراز شرايط مناسبي نداشت و سفت بود. اما با تمام اين شرايط استقلال تيمي نيست که به اين سادگي بازنده باشد و با تلاشي که کادر فني و بازيکنان انجام ميدهند، در بازيهاي بعدي اين نتايج را جبران ميکنند. مشاور فني مديرعامل استقلال، با اشاره به اين که از اين پس به نحوه بازي حريفان استقلال توجه بيشتري ميشود، گفت: کادر فني بايد به همه مسايل اشراف داشته باشد، اما با صحبتهايي که انجام شد، مقرر گرديد که نحوه بازي تيمهايي که با آنها مسابقه داريم را بسنجند و بر اساس آن تصميم بگيرند که چه نوع بازي را در تهران يا خارج از خانه برابر حريفان ارائه بدهند. بنا شد که به اين موضوع توجه جديتري شود. وي در مورد بسته بازي کردن بعضي از تيمها برابر استقلال گفت: در نيم فصل دوم تيمهاي ضعيفتر بسته بازي ميکنند که براي اين موضوع بايد راهکاري را پيدا کرد. البته من نميتوانم در مورد اين موضوع نظر بدهم. ولي در آخر جلسه کادر فني اذعان کرد که روي اين مساله بايد توجه جديتري داشته باشند و براي نوع بازي حريفان برنامهريزي خاصي داشته باشند تا بتوانند بدل آن را در زمين اجرا کنند. وي درباره بازيکنان خارجي استقلال گفت: اينها تا بخواهند با جو فوتبال ما و شرايط تيم آشنا شوند و همچنين از نظر بدني آماده شوند کمي زمان مي برد . بازيکن سابق استقلال در پاسخ به اين سوال که چه تعداد تيم براي ليگ برتر مناسب است، گفت: تا زماني که تيمهاي ما دولتي هستند کم و زياد آنها تفاوتي ندارد، زماني مي توانيم در مورد اين موضوع تصميم گيري کنيم که تيمهاي ما به صورت خصوصي اداره شوند، آن زمان است که مي توانيم بگوييم اگر ليگ ما با 14 يا 16 تيم برگزار شود کيفيت بالاتري دارد. وي افزود: اگر تيمها ميگويند که به دليل 18 تيم بودن ليگ اذيت ميشوند به دليل امکانات، کيفيت نامناسب زمينها و شرايط آب و هوايي است که وقتي برف ميآيد، يک تيم نميتواند تمرين کند. فکر ميکنم اين مسايل مهمتر از باقي موارد باشند. مسئول کميته استعداديابي باشگاه استقلال در مورد برنامههاي اين کميته گفت: قرار شده بود که در اين مرحله مديريت تيمهاي پايه ما حاجيلو باشد. فتحاللهزاده با او صحبتهايي انجام داد تا از حضور حاجيلو استفاده کنيم. البته در شرايط گفت و گو نبودم و نميتوانم به طور قطعي بگويم که حاجيلو اين مسئوليت را قبول کرده است. اما دنبال اين هستيم که از حاجيلو استفاده کنيم. وي ادامه داد: در تيمهاي پايه مشکلاتي وجود دارد که بايد حل شود و بايد حق بازيکنان را به خودشان بدهيم. اولين اصل اين است که هر بازيکني که لياقت پوشيدن پيراهن استقلال را دارد به آن برسد و نگاه نکنيم که پدر او پولدار است يا فقير و يا اين که در بالاي شهر زندگي ميکند يا پايين شهر. همچنين تيمهاي پايه بايد استقلال داشته باشند و مسايل مالي شان جدا باشد. زرينچه در پايان گفت: در تهران بازيکنان با استعداد زيادي داريم و به دليل اين که به خاطر شرايط استقلال بازيکنان شهرستاني نميتوانند به راحتي جذب شوند، ابتدا بايد از تهران آغاز کنيم و استعدادها را جذب کنيم. با اين قراردادهاي چند صد ميليوني که وجود دارد بايد نگاه ويژهاي به تيمهاي پايه شود و اگر هر سال دو بازيکن هم از تيمهاي پايه به تيم اصلي تزريق شوند، کمک بزرگي براي باشگاه محسوب ميشود. |
فرهاد
مجیدی: شاید من هم بودم استقلال به مس و فجرسپاسی میباخت!استقلال در غیاب فرهاد مجیدی نه خوب بازی میکند و نه خوب نتیجه میگیرد. بعد از هر بازی هم خبرنگاران و گزارشگران از مظلومی میپرسند به نظر شما غیبت مجیدی چقدر تاثیرگذار است؟!
سؤالی که به نظر میرسد تا خود هفته سی و چهارم لیگ از سرمربی استقلال پرسیده شود، اما شاید جالب باشد بدانید واکنش خود فرهاد مجیدی به نتایج استقلال و ناکامیهای این تیم در دور برگشت لیگ چیست؟ او در گفتوگویی با همکار ما در قطر پیرامون وضعیت استقلال گفت: «واقعا متاسفم که استقلال 2 بازی پیاپی را باخته اما مطمئن هستم این وضعیت عوض میشود و استقلال جام قهرمانی را تقدیم هوادارانش میکند. به نظر من تراکتورسازی نمیتواند استقلال را بگیرد و آبیها همچنان شانس اول قهرمانی هستند.» مجیدی افزود: «فوتبال برد و باخت دارد و استقلال هم دچار افت شده اما این افت تمام میشود و با برطرف شدن مصدومیتها شرایط عوض خواهد شد. خیلیها میگویند اگر من بودم استقلال نمیباخت اما این حرف درستی نیست. شاید استقلال با من هم به مس و فجرسپاسی میباخت چون فوتبال یک بازی انفرادی نیست و اصلا نمیتوان گفت اگر من بودم گل میزدم و استقلال بازیهای باخته را با برد عوض میکرد.» مجیدی در پایان گفت: «از هواداران استقلال میخواهم از تیم محبوبشان حمایت کنند و استقلال را تنها نگذارند. از آقای فتحا...زاده هم ممنونم و امیدوارم استقلال با حمایت هوادارانش و البته تلاش کادر فنی و بازیکنان هم قهرمان لیگ شود و هم قهرمان جام حذفی. |
صمد
مرفاوی: رفتن یک بازیکن مثل مجیدی نباید در روند استقلال تاثیر بگذاردسرمربی سابق تیم فوتبال مس کرمان گفت: «طی یک فصل و نیم که مربی مس کرمان بودم تمام تلاشم را کردم.»
صمد مرفاوی بعد از جدایی از مس کرمان هنوز در تیمی مربیگری نکرده و فعلا فوتبال را از طریق رسانه ها دنبال می کند. البته او آدمی نیست که بیرون از فوتبال دنبال حرف های جنجالی باشد و حتی در مورد استقلال هم مثل یک هوادار حرف می زند. مرفاوی در مورد وضعیت خودش و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می دهد. * در این چند سال به طور مداوم تحت عنوان مربی و سرمربی در لیگ فعالیت کردید اما اکنون دوران بیکاری را پشت سر میگذارید. - گاهی لازم است. همین طور که میگویید 10 سال مداوم کار کردم اما اکنون بیرون گود هستم. به هرحال این هم یک جورش است. * چه دلایلی باعث شد از مس کرمان جدا بشوید؟ - بیشتر مدیریتی بود. من فکر میکنم ناآشنایی مدیران وقت باعث شد از این تیم جدا شوم. برخی مدیران با فوتبال بیگانه هستند و گاها تصمیمهایی میگیرند که آیندهنگر نیست. * تصور کنید الان روی نیمکت مس کرمان بودید، سرنوشت مس چه میشد؟ از این بهتر یا بدتر؟! - نمیتوانم با قطعیت بگویم اما مطمئن بودم وضعیت مس کرمان از این بهتر میشد. به من فرصت کافی ندادند. من طی یک فصل و نیم که مربی مس کرمان بودم تمام تلاشم را کردم اما در فصل یازدهم رفتار خوبی با من نشد. * راستی در مورد استقلال حرف بزنید. هنوز احساس دلبستگی نسبت به تیم سابق خود دارید؟ - غیر از این نیست اما هر وقت حرفی زدم بعضیها که در داخل باشگاه حضور دارند و فوتبالی هم نیستند علیه من مطالبی نوشتند. در صورتی که من دوست دارم استقلال قهرمان بشود. * دوست دارید قهرمانی استقلال را ببینید؟ - بله چون هوادار استقلال هستم. * راستی فهمیدید که برخی از هواداران استقلال بعد از بازی با مس علیه مظلومی شعار دادند؟ - مطمئن باشید مظلومی اگر 10 دربی دیگر را هم ببرد آن هواداران علیهاش شعار میدهند. زمان من هم از این جور بازیها وجود داشت. تیم را تحت هر شرایطی در منگنه قرار میدادند. * زمان امیر قلعهنویی یا مرحوم حجازی چطور؟ - زمان آنها هم بود. هم امیر را در ورزشگاه آزادی اذیت کردند و هم مرحوم ناصرخان. این داستان تمامی ندارد. * استقلال در نیم فصل دوم فرهاد مجیدی را ندارد. برخی قدیمیهای استقلال معتقدند او به خاطر پول رفت. - من واقعا نمیدانم فرهاد برای چه رفت. مسائل خانوادگی یا مسائل دیگر. چه فرقی میکند؟! از این رفت و آمدها در فوتبال ایران زیاد است. به خصوص استقلال که یک تیم بزرگ محسوب میشود. استقلال تیم بزرگی است. رفتن یک بازیکن مثل مجیدی نباید در روند استقلال تاثیر بگذارد. استقلال نباید متکی به مجیدی باشد. به اعتقاد من مظلومی نشان میدهد که متکی به مجیدی نیست. این را در ادامه لیگ میبینید. فرهاد بازیکن باهوشی است. او به خوبی با جباری ارتباط برقرار میکرد به همین دلیل موفق بود. فرهاد اگر میماند قدرت تیمی استقلال بیشتر میشد اما حالا که رفته نباید دیگر به او فکر کنیم. مجیدی رفت اما استقلال که هنوز نرفته است.» * فکر می کنید استقلال قهرمان شود؟ - اگر استقلال نوسان نداشته باشد می تواند قهرمان شود |
یوسفی
دوشنبه 03/11/1390 21:53
يوسفي: در سه بازي بعدي جبران ميکنيم مطمئن باشيد در سه بازي آينده دوباره امتيازات از دست رفته را جبران ميکنيم. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00015577.jpg محسن یوسفی، هافبک استقلال گفت: برای پیروزی مقابل فجر خیلی تلاش کردیم و درست است که در نیمه اول متوسط ظاهر شدیم، اما در نیمه دوم توپ و میدان دست ما بود و هرگز فکر نمیکردیم روی یک ضدحمله نتیجه را واگذار کنیم. وی ادامه داد: شرایط بد زمین حافظیه باعث شده بود تا اصلا نتوانیم فوتبال همیشگیمان را ارائه دهیم، با این حال حالا ما باختهایم و باید به بازیهای بعدیمان فکر کنیم. مطمئن باشید در سه بازی آینده دوباره امتیازات از دست رفته را جبران میکنیم و از همین حالا به لحاظ روحی و روانی خودمان را برای این مهم آماده کردهایم |
خیلی خودتونو تحویل میگیرین
|
چه کار کنیم دیگه
4تایی برزیلته |
ارش برهانی
برهانی ؛ بهترین گلزن استقلال در تاریخ لیگ شد
آرش برهانی مهاجم تیم استقلال بعد از مدتها مقابل فولاد خوزستان دو گل به ثمر رساند که با این دو گل به صدر جدول گلزنان استقلال در تاریخ لیگ رفت. برهانی با این دو گلی که به فولاد زد 59 گله شد و رکورد 58 گل مجیدی در لیگ برای استقلال را شکست. رضا عنایتی نیز با 55 گل سومین گلزن برتر استقلال در تاریخ لیگ ایران است. عنایتی و برهانی رقابتی نیز برای کسب عنوان بهترین گلزن تاریخ لیگ های ایران دارند و در تلاش هستند تا در همین فصل به عنوان اولین بازیکن صدگله معرفی شوند. در حال حاضر عنایتی با 98 گل زده در لیگ برتر فقط 2 گل تا رسیدن به عنوان اولین بازیکن صدگله لیگ فاصله دارد و برهانی نیز با 94 گل در تعقیب اوست. |
ارش
برهانی پس از گلزنی دوباره : بازی با تراکتورسازی ۶ امتیازی است!آرش برهانی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: خدا را شکر که توانستم در این مسابقه برای استقلال مثمرثمر باشم و امیدوار هستم بازیهای حساس هفتههای آینده را هم ببریم و صدر جدول را حفظ کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا روند گلزنیاش را ادامه میدهد یا خیر، عنوان کرد: سعی و تلاش خود را میکنم تا این روند ادامه پیدا کند. همه ما حساسیت بازی آینده را میدانیم و امیدوارم با یک ریکاوری خوب مقابل تیم خوب تراکتورسازی قرار گیریم. برهانی در خصوص اینکه جدایی مجیدی باعث شده انتقاداتی به مهاجمان استقلال وارد شود، گفت: متاسفانه همینطور است. این قضیه باعث شده فشار روحی روی خط حمله باشد اما با این پیروزی توانستیم فشارها را کم کنیم. من بعد از ۳ هفته گلزنی کردم. یک بازی روی نیمکت بودم و در ۲ بازی دیگر هم فرصت آنچنانی نداشتم. این بازیکن در خصوص اینکه به نظر به دلیل مشکلات روحی در ۲، ۳ هفته اخیر موفق نبوده، اظهار داشت: این فشار در کل تیم بود. بعد از رفتن فرهاد مجیدی صحبتهایی مطرح شد که درست نبود و خدا را شکر که این بازی را بردیم و باید با تمرکز بیشتری به کار ادامه دهیم. برهانی در این باره که در نوک حمله قرار گیرد بهتر است یا در پستهای دیگر، اظهار داشت: اگر در نوک حمله باشم موقعیت بیشتری برای گلزنی دارم. مظلومی این مسئله را میداند ولی بعضی مواقع صلاح است که در گوشه بازی کنم مثل بازی با شهرداری تبریز. در هر صورت من هرجا که مثمرثمر باشد قرار میگیرم. وی افزود: بطور کلی انتقادات همیشه زیاد است. من بعد از ۳ هفته گل زدم اما انگار یک نیم فصل گل نزدم. یک مهاجم هر بازی نباید گل بزند و اینقدر که ما زیر ذرهبین هستیم بقیه نیستند. اگر تمرکزم بهتر شود، انتقادها کمتر میشود. برهانی در خصوص بازی با تراکتورسازی تاکید کرد: شرایط ما خوب شده و بعد از ۲ شکست شوک بزرگی به ما وارد شد. بازی با تراکتورسازی یک بازی ۶ امتیازی است و خوشبختانه جای جبران داریم. وی در خصوص برخوردش با سلیمی دروازهبان فولاد، گفت: یک برخورد عادی بود و فکر میکنم سلیمی هیجانش را زیاد کرد ولی مشکل خاصی نبود. او در پاسخ به این سؤال که به آقای گلی فکر میکند یا خیر، گفت: من فعلا ۶ گله هستم و امیدوارم موفق شوم. |
استقلال
|
|
استقلالیا
: پنجشنبه 06/11/1390 15:17
نظر بازيکنان استقلال پس از برتري در مقابل فولاد تيم فوتبال استقلال تهران در چارچوب رقابت هاي ليگ برتر توانست با نتيجه 2-1 تيم فولاد خوزستان را شکست دهد. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034936.jpg * سید مهدی رحمتی؛ بازی با تراکتورسازی فینال نیست مهدی رحمتی پس از پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: «از هواداران ممنون هستم که برای حمایت ما به ورزشگاه آمدند. امیدوارم از بازیهای آینده تعدادشان بیشتر شود، چون ما به حمایت نیاز داریم. بعد از 2 بازی که باختیم امروز خوب بودیم و از فرصت استفاده کردیم.» وی در خصوص اینکه آیا این پیروزیها ادامه دارد و بازی با تراکتورسازی مثل فینال است، عنوان کرد: «امیدوارم پیروزیها ادامه پیدا کند اما بازی با تراکتورسازی فینال نیست و خیلی بازی مانده است. سعی میکنیم این روند ادامه داشته باشد ولی در بازیهای خانگی حریفان تدافعی بازی میکنند و کارمان سختتر است.» دروازهبان استقلال در خصوص اینکه در جریان مسابقه مصدوم میشود، گفت: «این مصدومیتهای من به خاطر سردی هواست بخصوص در بازیهای داخل خانه چون توپ کمتری به سمت دروازه میآید تحرک کمتری دارم.» این بازیکن در پاسخ به این سوال که آیا روی گلی که دریافت کرد مقصر بود یا خیر، عنوان کرد: «صد درصد مقصر بودم.» رحمتی در خصوص اینکه آیا دوست دارد در بازی با تیم ملی قطر که تشریفاتی است در درون دروازه نباشد، گفت: «این به نظر کادر فنی برمیگردد اما من دوست دارم در همه بازیها باشم.» وی در خصوص ایکه چرا اخلاق در فوتبال کمرنگ شده، گفت: «در مدت کوتاه نمیتوانم توضیح دهم اما چند وقتی است که همه بسیج شدند تا چهره فوتبالیستها را بد نشان دهند و مدام بحثهای دلالی و بیاخلاقی را مطرح میکنند. هیچ وقت کارهای خوب بازیکنان نشان داده نشده، چرا برنامهای درست نمیکنید که کارهای خیر بازیکنان نمایش داده شود. بازیکنان در همه تیمها دستشان در کار خیر است اما یک بار هم بیان نشده است.» * میلاد میداودی؛ استقلال متکی به یک بازیکن نیست میلاد میداودی در خصوص پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: «برای حفظ صدرنشینی باید این مسابقه را میبردیم.» وی درباره بازی هفته آینده مقابل تراکتورسازی، عنوان کرد: «بازی سختی با تراکتورسازی داریم. این تیم یکی از خوبهای لیگ است اما برای حفظ صدرنشینی به 3 امتیاز این مسابقه نیاز داریم.» میداودی درباره اینکه بعد از جدایی فرهاد مجیدی به خط حمله استقلال انتقاداتی شده، گفت: «در اینکه مجیدی یکی از بهترینهای ایران است شکی نیست و قطعا او تأثیرگذار است اما استقلال متکی به یک بازیکن نیست. مجیدی وقتی از استقلال جدا شد که من، خسرو حیدری و آندو مصدوم شده بودیم و شرایط طوری شد که نتیجه نگرفتیم. ما با هم صحبت کردیم تا بتوانیم جای مجیدی را پر کنیم و این فشارها کم شود.» وی در خصوص اینکه آیا بهتر نیست در نوک حمله بازی کند، گفت: «دوست دارم مهاجم نوک باشم اما تصمیم نهایی با کادر فنی است و فکر میکنم امروز روز خوبی داشتم.» * آرش برهانی؛ بازی با تراکتور 6 امتیازی است آرش برهانی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: «خدا را شکر که توانستم در این مسابقه برای استقلال مثمرثمر باشم و امیدوار هستم بازیهای حساس هفتههای آینده را هم ببریم و صدر جدول را حفظ کنیم.» وی در پاسخ به این سؤال که آیا روند گلزنیاش را ادامه میدهد یا خیر، عنوان کرد: «سعی و تلاش خود را میکنم تا این روند ادامه پیدا کند. همه ما حساسیت بازی آینده را میدانیم و امیدوارم با یک ریکاوری خوب مقابل تیم خوب تراکتورسازی قرار گیریم.» برهانی در خصوص اینکه جدایی مجیدی باعث شده انتقاداتی به مهاجمان استقلال وارد شود، گفت: «متاسفانه همینطور است. این قضیه باعث شده فشار روحی روی خط حمله باشد اما با این پیروزی توانستیم فشارها را کم کنیم. من بعد از 3 هفته گلزنی کردم. یک بازی روی نیمکت بودم و در 2 بازی دیگر هم فرصت آنچنانی نداشتم.» این بازیکن در خصوص اینکه به نظر به دلیل مشکلات روحی در 2، 3 هفته اخیر موفق نبوده، اظهار داشت: «این فشار در کل تیم بود. بعد از رفتن فرهاد مجیدی صحبتهایی مطرح شد که درست نبود و خدا را شکر که این بازی را بردیم و باید با تمرکز بیشتری به کار ادامه دهیم.» برهانی در این باره که در نوک حمله قرار گیرد بهتر است یا در پستهای دیگر، اظهار داشت: «اگر در نوک حمله باشم موقعیت بیشتری برای گلزنی دارم. مظلومی این مسئله را میداند ولی بعضی مواقع صلاح است که در گوشه بازی کنم مثل بازی با شهرداری تبریز. در هر صورت من هرجا که مثمرثمر باشد قرار میگیرم.» وی افزود: «بطور کلی انتقادات همیشه زیاد است. من بعد از 3 هفته گل زدم اما انگار یک نیم فصل گل نزدم. یک مهاجم هر بازی نباید گل بزند و اینقدر که ما زیر ذرهبین هستیم بقیه نیستند. اگر تمرکزم بهتر شود، انتقادها کمتر میشود.» برهانی در خصوص بازی با تراکتورسازی تاکید کرد: «شرایط ما خوب شده و بعد از 2 شکست شوک بزرگی به ما وارد شد. بازی با تراکتورسازی یک بازی 6 امتیازی است و خوشبختانه جای جبران داریم.» وی در خصوص برخوردش با سلیمی دروازهبان فولاد، گفت: «یک برخورد عادی بود و فکر میکنم سلیمی هیجانش را زیاد کرد ولی مشکل خاصی نبود.» او در پاسخ به این سؤال که به آقای گلی فکر میکند یا خیر، گفت: «من فعلا 6 گله هستم و امیدوارم موفق شوم.» * فریدون زندی؛ میخواهم با استقلال چند قهرمانی به دست بیاورم فریدون زندی در خصوص بازی با فولاد عنوان کرد 90 دقیقه خوب بازی کردیم و حق ما پیروزی بود. وی در خصوص موقعیتهایی که از دست داد، اظهار داشت: «متاسفانه پایم سُر خورد و توپهایم به گل نرفت.» زندی در خصوص اینکه آیا استقلال میتواند این روند را ادامه دهد، گفت: «هیچ اتفاق خاصی قبل از این مسابقه نیفتاده بود تا نخواهیم به قهرمانی برسیم. ما بد بازی نمیکردیم. نباید خیلی حساس شویم. من خوشحالم که در تیم خوبی بازی میکنم و میخواهم نتیجه بگیرم.» وی در خصوص اینکه آیا به تیم ملی فکر میکند یا خیر، گفت: «هدف من این است که با استقلال چند قهرمانی به دست آورم و سپس به تیم ملی فکر کنم.» زندی در خصوص کیروش تصریح کرد: «کیروش مربی بزرگی است اما من با او کار نکردهام و نمیتوانم نظری درباره او بدهم.» * پژمان منتظری؛ بازی با تراکتورسازی فینال است پژمان منتظری پس از پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: «هدف ما کسب 3 امتیاز بود. بعد از دو باختی که آوردیم توانستیم خودمان را از فشار خارج کنیم. در هفتههای آینده دو بازی سخت را پیشرو داریم.» وی افزود: «اگر نتیجه نمیگرفتیم به مشکل میخوردیم درست است که دو باخت آوردیم اما در کل فصل چیز بزرگی نیست. در زمانهای بدی گل دریافت میکردیم. خدا را شکر میکنم که بردیم. میدانم که بازی با تراکتورسازی فینال است و باید با روحیه به میدان برویم.» * میثم حسینی؛ هم قسم شده بودیم سه امتیاز را بگیریم میثم حسینی پس از پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد اظهار داشت: «خدا را شکر که دو هفته خیلی بد را پشت سر گذاشتیم. بچهها هم قسم شده بودند تا 3 امتیاز را بگیریم و این مسئله رخ داد.» وی افزود: «به لحاظ فکری دچار مشکل و روحیه بچهها تضعیف شده بود اما گفتیم هر طور که شده باید 3 امتیاز بازی فولاد را بگیریم چون در غیر این صورت صدر را از دست میدادیم.» حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی حل شده گفت: «این موضوع حل شده است.» |
خبر مهلک برای استقلال: آندو تا بهار 91 بر نمی گردد! http://u.goal.com/138600/138624hp2.jpg آندرانیک تیموریان چندی پیش از ناحیه انگشت پا دچار شکستگی شد. پس از این موضوع اعلام شد وی با انجام کارهای درمانی حداکثر 4 یا 5 هفته دور از میادین خواهد بود اما این اتفاق رخ نداد تا این بازیکن مجبور شود پای خود را به تیغ جراحی بسپارد تیموریان ساعت 14 امروز در کلینیک شایانمهر زیر نظر دکتر کیهانی انگشت پايش را به تيغ جراحان سپرد. گفته میشود تیموریان باید زودتر از اینها تحت عمل جراحی قرار میگرفت اما برخیها اعتقاد دارند تشخیص اشتباه کادر پزشکی کنونی استقلال مانع این امر شد. هنوز مدت زمان دوری تیموریان از میادین به طور دقيق مشخص نشده است. اما علي فتحاللهزاده مديرعامل استقلال در گفت وگوي امروز خود تاييد كرده تيموريان فروردين91 به ميادين بازخواهد گشت. فتحالله زاده ابراز اميدواري كرد آندو براي مسابقات آسيايي بتواند به كمك استقلال بيايد. ظاهرا او عبور استقلال از سد ذوبآهن و الاتفاق را قطعي ميداند و منظورش از رقابتهاي اسيايي بازيهاي مرحله گروهي است. http://u.goal.com/54500/54567hp2.jpg |
کیانوش رحمتی
شنبه 08/11/1390 19:26
رحمتي:تراکتورسازي باتمام قوا به ميدان ميآيد هافبک تيم فوتبال استقلال با اشاره به اينکه تراکتورسازي در بازي برابر اين تيم با تمام قوا ما به ميدان ميآيد، گفت: تبريزيها نميخواهند مقابل تماشاگرانشان بازنده اين بازي باشند. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034922.jpg کیانوش رحمتی در مورد دیدار حساس این تیم برابر تراکتورسازی تبریز ضمن بیان مطلب فوق گفت: در طول تاریخ بازیهای استقلال و تراکتورسازی، همیشه جذابیت بالایی داشته و تماشاگران بسیاری از این بازی استقبال میکنند. مطمئنا با توجه به شرایط دو تیم در لیگ امسال، حساسیت این مسابقه به مراتب بیشتر از بازیهای گذشته است. وی با بیان اینکه تراکتورسازی میخواهد با پیروزی در این بازی صدرنشین لیگ شود و با تمام قوا برابر ما به میدان میآید، تاکید کرد: کادر فنی تیم تراکتورسازی روی این بازی حساب ویژهای باز کرده است. تبریزیها نمیخواهند مقابل تماشاگرانشان بازنده این بازی باشند و قصد دارند با برتری در این بازی شانس قهرمانی خود را افزایش دهند. هافبک تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه در این مدت بیکار نبودهایم، افزود: با توجه به فاصله کم مسابقات، در این مدت طوری تمرین کردهایم که آماده این دیدار شویم. همچنین پیروزی برابر فولاد به ما کمک کرد با روحیه بسیار بالا به مصاف تراکتورسازی برویم. وی با ستودن تلاش کادرفنی این تیم خاطرنشان کرد: مظلومی و دستیارانش در این سه روز زحمات زیادی کشیدهاند تا بازیکنان را برای این مسابقه چه از نظر فنی و چه از نظر روحی، به شرایط ایدهآل برسانند. رحمتی در پایان گفت: با پیروزی برابر تراکتورسازی برای دیدار با پرسپولیس آمادهتر خواهیم شد تا همانند چهار بازی گذشته این تیم تهرانی را در شهرآورد پایتخت شکست دهیم. ضمن اینکه با برتری در این دو بازی قطعا راهمان برای قهرمانی هموار خواهد شد. دیدار تیمهای تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران در هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر، ساعت 15:30 دقیقه فردا یکشنبه در ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برگزار میشود |
عكس فرهاد مجيدی و دخترش در سواحل خليج فارس(البته اونورش)!!!!!!!!
|
شنبه 08/11/1390 13:12
گزارشي از تمرين امروز استقلال آخرين تمرين استقلال پيش از ديدار با تراکتورسازي برگزار شد. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028462.jpg استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار با تراکتورسازی از ساعت ۱۳ امروز در حالی در ورزشگاه دستگردی برگزار کرد که حنیف عمرانزاده به دلیل کسالت تمرینات سبک تری را نسبت به سایر بازیکنان انجام داد. این بازیکن شب گذشته به علت مسمومیت در بیمارستان بستری بود. * جواد زرینچه مشاور فنی فتح الله زاده و شاهرخ بیانی به همراه علی امیری معاون باشگاه در تمرین امروز حضور داشتند. * قبل از شروع تمرین پرویز مظلومی و هنکه در خصوص برنامههای تاکتیکی آبیپوشان با یکدیگر صحبت کردند و سپس مربی آلمانی برنامههای تمرینی را بر عهده گرفت و پرویز مظلومی نظارهگر تمرینات شد. * تیموریان به دلیل مصدومیت تنها غایب تمرینات استقلال است. این بازیکن روز گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت و تا پایان فروردین 91 نمیتواند تیمش را همراهی کند. * دویدن دور زمین ارسال پاسهای کوتاه در سه گروه انجام حرکتهای کششی و سانتر از جناحین آخرین تاکتیکهای استقلال برای دیدار با تراکتورسازی بود و سپس بازیکنان در قالب دو گروه به فوتبال درون تیمی پرداختند. * بازیکنان استقلال بعد از پایان تمرین امروز، ناهار را در ورزشگاه دستگردی صرف کردند و بلافاصله راهی فرودگاه مهرآباد خواهند شد تا راهی تبریز شوند. این تیم ساعت ۱۵:۳۰ امروز به تمرین میرود و در هتل شهریار مستقر خواهد شد. دیدار تیمهای تراکتورسازی و استقلال فردا از ساعت ۱۵:30 در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار میشود. |
مدافع تیم فوتبال استقلال، پیروزی برابر تراکتورسازی را گامی بلند برای برتری مقابل پرسپولیس دانست و گفت: هم قسم شدهایم با پیروزی در این بازی مهم، شانس قهرمانی خود را افزایش دهیم.
حنیف عمرانزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت تیمش پیش از دیدار با تراکتورسازی ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به دو شکست برابر مس و فجرسپاسی، از نظر روحی شرایط مناسبی نداشتیم اما با برتری برابر فولاد، توانستیم به شرایط مطلوب و آرمانی بازگشته و آماده ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند مقابل تیم پرمهره و قدرتمند تراکتورسازی باشیم. وی تراکتورسازی را تیمی قابل احترام دانست و خاطرنشان کرد: نتایج تیم تراکتورسازی تبریز در هفتههای اخیر موید آن است که این تیم به قهرمانی فکر میکند و ما باید به چنین تیمهایی احترام بگذاریم و حواسمان باشد یک لحظه غفلت مقابل این تیم باعث از دست دادن سه امتیاز بازی میشود. مدافع تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: قلعهنویی بدرستی میداند چگونه از بازیکنانش استفاده کند که همین مسئله باعث میشود بازیکنانش در هر دیداری که به میدان میروند، عملکرد قابل قبولی داشته باشند. وی با اشاره به این موضوع که فاصله اندک بین مسابقات، باعث شد تنها تمرینات سبکی را در این چند روز انجام داده تا خود را آماده دیدار با تراکتورسازی کنیم، اضافه کرد: با توجه به اینکه تنها یک امتیاز بیشتر از تراکتورسازی داریم، هم قسم شدهایم با پیروزی در این بازی مهم، فاصله امتیازی را با این تیم تبریزی بیشتر کرده و شانس قهرمانی خود را افزایش دهیم. عمرانزاده در پایان در پاسخ به این سوال که نتیجه این بازی میتواند در بازی روز پنجشنبه برابر پرسپولیس تاثیر داشته باشد، گفت: مطمئنا پیروزی برابر تراکتورسازی میتواند گامی بلند برای شکست دادن پرسپولیس در شهرآورد 74 باشد. دیدار تیمهای تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران در هفته بیست و سوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور ساعت 15:30 دقیقه فردا یکشنبه در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار میشود |
اکنون ساعت 05:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |