![]() |
تسلیت به آقا کوروش گرامی
با سلام متاسفانه امروز صبح 1390/10/13 یکی از بستگان کوروش عزیز که بسیار هم مرد خوب و با ارزشی بود از میان ما رفت. بنده ایشون رو زیارت کرده بودم . بی نهایت متاثر شدم . امیدوارم خداوند به خانواده ی این مرحوم و کلیه ی بازماندگان صبر عنایت فرماید و روح مهربانش را قرین رحمت خود گرداند . کوروش جان آخرین غمت باشه... روحشان شاد http://www.shereno.com/cartimage.php...&id=8785&w=550 سهراب سپهری : بزرگ بود و از اهالی امروز بود و با تمام افق های باز نسبت داشت و لحن آب و زمین را چه خوب می فهمید ... http://shereno.ir/cartimage.php?op=t...&id=7529&w=550 |
کوروش عزیز http://mobarakeh.tce.ir/images/13/Me...eac310_925.jpg تسلیت بنده رابمناسبت درگذشت یکی از عزیزانتان پذیرا باشید امیدوارم خداوند به شما وخانواده محترمتان صبر عنایت فرماید. روحش شاد |
کوروش جان تسلیت میگم
انشاله که خدا رحمتشون کنه و به بازماندگانشون صبر عطا کنه روحشان شاد |
تسلیت
آقا کوروش تسلیت میگم
غم آخرتون باشه |
در غم از دست دادن عزیزان به سوگ نشستن صبری میخواهد....
کورش عزیز تسلیت میگم و برای شما و خانواده محترمتان صبر و شکیبایی و برای آن عزیز در گذشته غفران و رحمت واسعه الهی را خواستارم |
انا لله و انا اليه راجعون
با سلام و وقت بخير كوروش جان از شنيدن اين خبر بسيار متاسف شدم . مصيبت وارده را خدمت شما تسليت عرض ميكنم و از درگاه خداوند متعال براي باز ماندگان آرزوي صبر جزيل و براي آن مرحوم از دست رفته طلب رحمت و مغفرت دارم . ما را در غم خود شريك بدانيد . |
پیام تسلیت
سلام کوروش جون ، تسلیت میگم ، غم اخرت باشه http://www.smskade.ir/wp-content/upl...9/tasleiat.jpg |
آقا کوروش به شما و خانواده محترم تسلیت میگم
غم آخرتون باشه، مارو تو غمتون شریک بدونید |
کورش خان سلام،
تسلیت می گویم و بقای عمر شما و خانواده محترم را از خداوند مسئلت می کنم. خداوند ایشان را با خوبانش محشور کند. |
تسلیت
کوروش جان تسلیت عرض می کنم ......... خداوند به شما و خانواده ی مرحوم صبر بده ....... ما رو هم در غم خود شریک بدانید... روحش شاد.
|
کوروش جان تسلیت میگم...روحش شاد |
کوروش جان تسلیت میگم.انشااله غم آخرتون باشه.روحش شاد..._:2:
|
آقا کوروش تسلیت میگم |
پیام تسلیت
اقا کوروش تسلیت میگم
و امیدوارم روحش قرین رحمت الهی باشه اللهم صل علی محمد و اله محمد |
سلام
آقا کوروش عزیز تسلیت عرض میکنم امیدوارم خداوند بشما و کلیه بازماندگان عزیز و محترم صبر و سلامتی و عمری با عزت و سرافرازی عنایت بفرماید. مارا نیز شریک غم خود بدانید.برای مرحوم نیز رحمت و مغفرت از درگاه الهی آرزومندم |
سلام اقا کوروش انشاالله غم اخرتون باشه
|
سلام
بسیار متاسف شدم و کوروش جان تسلیت عرض میکنم خداوند ایشان را با اولیا خدا همنشین کند برای بازماندگان از خداوند صبر جمیل مسئلت داریم .............. ما هم یکی از اقوام کرمانشاهیمان امروز صبح به رحمت خدا رفتند خداوند همگی را رحمت کند |
تسلیت میگم،انشالله که غم اخرت باشه.
|
http://www.askquran.ir/gallery/image...gqwx6a1qnz.jpg
کورش عزیز بسیار متاثر شدم ازشنیدن این خبر بقای عمر بازماندگان گرامی را از درگاه ایزد منان خواستاریم غم آخرتون باشه |
سلام ادمين عزيز
تسليت ميگم ، ما رو در غم خودتون شريك بدونين ، بفاي عمر بازماندگان . |
دوستان و عزیزان سلام و عرض ادب
غیبت ناگهانی بنده ( علت فنی مخابراتی ) را ببخشید الولین پست خودم رو بعد از حدود 10 روز میزنم و متاسفانه باید در اولین پست خودم به کوروش عزیز بابت فقدان یکی از عزیزانشون تسلیت بگم من ایشان رو نمیشناختم ولی هرکسی برای کوروش عزیز باشه برای ما هم عزیزه و خوب کوروش جان من و شما به چیزی معتقدیم به اسم زندگی که برادر دو قلویی هم داره به نام مرگ و هر دو در کنار هم معنا دارند انشاءلله از این به بعد هم شما هم سایر دوستان روزگار شادی را تجربه کنید و زندگی را بیشتر با کامیابی و شادی طی کنید |
همدردی
دورود کوروش جان تسلیت میگم ..ان شاا... خدا رحمتشون کنه و به بازماندگان صبر عطا کنه.:53::53::53:
|
کورش جان تسلیت میگم
امیدوارم خداوند به بازماندگان اون مرحوم صبری بزرگ عنایت بفرماید... غم آخرتون باشه |
تسلیت میگم بقای عمر باز ماندگان باشه
|
سلام اقا تسلیت تسلیت تسلیت ....خدا بیامرزتشون .انشالله خدا به بازماندگان من جمله کوروش عزیز صبر عنایت کند....
|
کوروش جان دوست عزیزم تسلیت میگم ، غم آخرتون باشه.... روحش شاد
|
اقای ادمین صمیمانه بهتون تسلیت میگم انشالاه غم اخرتون باشه:53:روح عزیز از دست رفته شاد باشه انشالله
|
تسليت آقاي نعليني...روحشون شاد
خدا به خانواده شون صبر بده. |
آقای نعلینی تسلیت مرا نیز بپذیر.
|
ای وای !
من اینجور وخت ها لال میشم... |
ادمین عرض تسلیت _:2: امیدوارم تو این سال غم آخرت باشه |
آقا کوروش تسلیت میگم..بی شک همه ما روزی مسافر این سفر بی بازگشت خواههیم بود..روحش شاد..
|
آقا کوروش تسلیت میگم
روحشون قرین رحمت الهی باشه |
کوروش جان تسلیت من را هم پذیرا باش |
آقا كوروش
تسليت ميگم اميدوارم غم آخرتون باشه افسوس... كسي نمي داند كه چرا خوبان مي ميرند؟ |
سپاسگزارم از ابراز همدردیتون
سلام
منت نهادید سپاسگزارم خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه نمیخوام به فضای سایت غم فشانی کنم اما در حق این مرد نازنین نمیتوان سکوت کرد ایشون و همسرشون و فرزندان شایسته و لایقشون در حق بنده و خواهرم, خواسته و ناخواسته دانسته و نادانسته تاثیرات و تعلیمات فراوانی داشتند قسمت زیادی از شاکله فکری و شخصیتی ما توسط این عزیزان و در راسشون اون مرحوم شکل گرفت و ما مدیون ایشون هستیم خدا روحش رو قرین رحمت کنه ما یکی از ستونهامون رو از دست دادیم ایشون الحق معمار بزرگی بود در حق ما ایشون و همسرشون در کنار تمام نیکنامی های خودشون , سه فرزند لایق و باشخصیت با بهترین مدارج علمی دانشگاهی به جامعه-مون تحویل دادند که بنده باید سالها تقلا کنم تا به شخصیت علمی و رفتاری ایشون نزدیک بشوم نه تنها امیدوارم بلکه مطمئنم ایشون نزد خدای خودشون در بهترین جایگاه ها هستند و مزد خوبیهاشون رو میگیرند انچه که برای ما دشوار بود این است که بعد از سالها همصحبتی و دیدار مداوم با ایشان یک هفته پیش از فوتشان در کمال صحت و سلامت در خانه ی ما از ما خداحافظی و حلالیت طلبی کرد گویی میدانست که قرار است مهیای سفر شود و او دیگر نیامد. تعلیمات و اموزه های ایشون نزد من و ما محفوظ و عیان است پس او زنده و جاوید است . |
آقا کوروش تسلیت می گم بهتون
|
تسلیت میگم. مرگ یه چیزی فراتر از درک ذهن ماست. ما هیچوقت نخواهیم تونست خودمون رو با این وضعیت تطبیق بدیم و اگر کسی بگه که من عزیزی رو با گذشت زمان فراموش کردم دروغی بیش نیست. خاطرات مادر من در ذهنم هر روز پر رنگ تر و قوی تر میشه و هیچ روزی نیست که با یادآوری اون خاطرات و نگاه به عکسی که روی تاقچه است اشکی از چشمم نریزه.
با توجه به تاثیری که اون مرحوم در زندگی شما داشته مطمئنا اندوهش هم به همون نسبت سنگین خواهد بود. نمیگم زمان همه چیز رو حل خواهد کرد چون زمان در این مورد بسیار ناتوانه. نمیگم سعی کن فراموش کنی و شاد باشی چرا که تا پروسه خودش رو طی نکنه هیچکس نمیتونه شادی رو دوباره با تمام وجودش لمس کنه و فراموشی فقط در صورتی دست میده که ما مبتلا به آلزایمر شده باشیم (اگر آلزایمر این توان رو داشته باشه!) تنها آرزویی که میتونم داشته باشم اینه که خداوند بهت صبر بده تا این اندوه رو با درد کمتری تحمل کنی. این چیزیه که برای خودم هم از خدا طلب میکنم. با تشکر فریبا |
کوروش جان این مصیبت رو به شما و خانواده محترم آن عزیز مرحوم تسلیت عرض مینمایم ، و از خداوند متعال برای متوفی طلب مغفرت و برای خانواده محترمشان صبر جمیل مسئلت می نماییم.
|
اکنون ساعت 05:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |