کتاب بخوانیم
قبلاً تا اسم کار فرهنگی میومد لبم کج و کوله میشد که ای بابا این حرفا چیه و اینها ولی خوب بعداً ( الان در واقع همون بعداً هست :d ) فهمیدم که همیشه مردم به مردم حکومت میکنند ، و از این جهت فرهنگ سازی همون اصلاح ساختار بنیادی و همون ایجاد تغییر هست
من که نه تریبون دارم نه قلمی برای نوشتن ، صدای من هم تو هزاران صدا گم میشه گفتم چه کار کنم به ذهنم رسید شاید بهتر باشه کتابهایی که به نظرم جالب اومد اگر کاغذی بود عکسش رو قرار بدم اگر پی دی اف بود فایلش رو پیوست کنم یا لینکش رو بزارم ، من بهترین خاطره ها رو از کتابخوانی دارم و قلباً اعتقاد دارم که کتاب دوست انسانهاست ، بهترین دوست و کتابی نیست که حقیقتاً مفید نباشه ، حتی اون کتاب های مزخرفی که نوشته میشند انسان رو روشن میکنند که چه جور افکاری در اطراف تو در حال حیات هستند !! |
پست اول
1 فایل پیوست
چون تو جاهای دیگه کمیت خیلی دیده میشه ما اینجا کیفیت مطلب برامون مهم هست من برای نوشته و وقتی که نویسنده پای یک نوشته گذاشته ارزش قائل هستم و هر چیزی که اینجا میگذارم 100% مطمئن باشید من خوندم |
نکات طلایی برای عکاسی
1 فایل پیوست
من قبلاً تو جو عکاسی با موبایل بودم یک پی دی افی گرفته بودم که این پی دی اف اصلش برای عکاسی با دوربینهای پیشرفته بود ، اما یک سری مطالب مفیدی توش بود که من گفتم حتماً اینجا بزارم شما استفاده ببرید |
گوشفندها !
1 فایل پیوست
جالبه ! http://8pic.ir/images/7c5ssll6gkhnos1nzt0b.png
|
|
|
3 فایل پیوست
سلام بعد از مدتها برگشتم تا اینجا یک پست دیگه بگذارم |
کتاب های جدید
3 فایل پیوست
سلام |
4 فایل پیوست
|
سلام و 3 تا کتاب جدید
3 فایل پیوست
سلام یک کتابی از ژول ورن رو فراموش کردم اینجا بیارم اون هم کتاب بسیار زیبای 500 میلیون ثروت هست ، شما این جا با قلم زیبای ژولی با تاریخ شهر سازی و دلیل بسیاری از معماری ها آشنا میشید . |
اکنون ساعت 02:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |