![]() |
پیغام خطاهای گوشیهای نوکیا ، ترفند های نوکیا ،كد هاي مخفي نوكيا ، کد نوکیا ،ترفند نوکیا ، خطاهای نوکیا
|
پیغام خطاهای گوشیهای نوکیا ، ترفند های نوکیا ، ترفند نوکیا ، خطاهای نوکیا
|
من نوکیا ندارم که چک کنم اما
#06#*سریال نامبر گوشی را نشان میدهد ( IMEI ) برای تمام گوشیها معتبره و معمولا کاربر زیادی داره بد نیست به این سایت : IMEI Number Analysis و این تاپیک هم بزنین راه فهمیدن کشور سازنده ی گوشی های نوکیا - پی سی سیتی |
من امتحان کردم اکثرشون علاوه بر گوشی هایی که نام بردم ( 3310 – 3330 – 6600 – 7610 – 6620 و ... ) روی N73 و N81 و 6120 و 2600 جواب داده.
اگه بقیه دوستان امتحان کردند مدل گوشی ها رو معرفی کنند ممنون میشم.:53: |
ضمن سپاس بابت این تاپیک من همشو چک نکردم
یه وقت کد ریست و کد فرمت گوشی توشون نباشه بهتره دوستان و مصرف کنندگان با پرس و جو از افراد مورد اعتماد و آگاه از کد استفاده کنند موفق باشیم |
کد ریست و فرمت گوشی هم بین این کد ها هست.یکیش برای ریست درایو C گوشی هستش.:35:
مواظب باشید.:D :53: |
ترفند بالا بردن صدای گوشی های سری N نوکیا
قبل از شروع بگم که سه گوشی N70 , N72 , N90 اگر چه سری N هستند ولی از این قاعده مستثنی هستند چون سری 60 ورژن 2 محسوب میشوند و پلیر آنها اکولایزر ندارد. |
اما اینی که شما گفتی ماله اکثر گوشیهای نوکیاست
موفق باشید |
حرف دوستمون کاملا درسته و بستگی به نوع و ورژن نرم افزار و سیستم عامل گوشی داره
روی سیستم عاملهای سیمبیان شصت نسخه دوم و نگارش سه بعدی کار میکنه |
ترفندی برای فهمیدن کشور سازنده و کارایی گوشی نوکیا!
ترفندی برای فهمیدن کشور سازنده و کارایی گوشی نوکیا! |
اکنون ساعت 10:37 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |