![]() |
بود و نبود جشنواره «پاپ» تأثیری در وضعیت موسیقی كشور ندارد
حسین زمان خواننده موسیقی پاپ گفت: به نظر من بود ونبود جشنواره پاپ تأثیری در وضعیت موسیقی كشور ندارد. این خواننده پاپ در خصوصحضور موسیقی پاپ در جشنواره بیست و سوم موسیقی فجر بعد از ۹ سال گفت:من چند روز پیشاز این اتفاق باخبر شدم و از آنجایی كه بسیاری از مسائل نسبت به مقوله موسیقی برایم مبهم است و پاسخی برای خیلی از سوالهایم در ارتباط با موسیقی ندارم،انگیزه چندانی هم برای شركت در چنین جشنوارهای ندارم. «زمان»ادامه داد: به نظر من بود و نبودچنین جشنوارههایی فرقی و تأثیری در وضعیت موسیقی كشور ندارد. از كسی كه نباید دفاع شود و وجهه هنری ندارد،حمایت می شود و برعكس كسی كه همه زندگیاش را برای این كارگذاشته و از هنر موسیقی بهره میبرد و ارزش های انسانی را مطرح كند در جامعه موردهجمه قرار میگیرد. وی بیان داشت: بعضی وقتها تولیدات موسیقی خوب و موجه موردحمایت قرار نمیگیرد و از صدا و سیما نیز پخش نمیشود و همان كسانی كه مخالف موسیقی مبتذل هستند خودشان سردمدار تبلیغ موسیقی های مبتذل در جامعه میشوند. به اعتقاد این خواننده در چند سال گذشته نیز حمایت خوبی از نظر تولیدات موسیقی وكنسرتها نشده است. خواننده آلبوم «مشق عشق» با اشاره به اینكه باید تمام كمبودهای موسیقی حل شود و بعد اقدام به برگزاری جشنواره كرد،گفت:وقتی تمام مشكلات حل شد، میتوان با گذاشتن جشنواره به مردم شناخت و آگاهی داد تا بتوانند موسیقی خوبرا از بد تشخیص بدهند.متأسفانه در حال حاضر جوانان ما سازها و آلات موسیقی رانمیشناسند و با موسیقی به شكل كلاسیك آشنا نیستند چرا كه ما سعی نكردیم به آنهاآموزش دهیم و موسیقی خوب و بد را به آنها بشناسانیم حال چگونه انتظار داریم بابرگزاری جشنواره بتوانیم این آگاهی را به مردم بدهیم. «حسین زمان» با بیان اینكه باید از اهداف جشنواره مطلع باشیم،اظهار داشت: آنجایی كه من اطلاع دارم استقبال خوبی از این دوره نشده و اكثر هنرمندان مطرح موسیقی پاپ شركت نكردهاند. خواننده آلبوم قصه نگفته در خاتمه در خصوص آلبوم جدید خود خاطرنشان كرد: در حال حاضر مشغول ضبط آلبومی هستم كه تا كنون ۵۰ درصد كار انجام شده است.از آنجایی كه دراین اثر آهنگسازان مختلفی چون بهروز صفاریان، مروستی و چراغعلی با من همكاری كردهاند نسبت به آلبومهای قبلیام تفاوت دارد.در آبن آلبوم كه شاید نام قرارعاشقی را به خود اختصاص دهد از شعر شاعرانی چون یغما گلرویی، عبدالجبار كاكایی،افشین یداللهی و رهی معیری بهره بردهام. با تشکر فریبا |
اکنون ساعت 09:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |