پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   علوم میکروبیولوژی - سلولی مولکولی-ژنتیک (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=175)
-   -   کشف ویروس در تومورهای پروستات (http://p30city.net/showthread.php?t=1239)

SonBol 11-30-2007 12:32 AM

کشف ویروس در تومورهای پروستات
 
http://genetics.ir/html/images/topics/DNA.png محققان اعلام کردند که به تازگی ویروس جدیدی در تومورهای پروستات شناسایی شده است اما ارتباط این ویروس با سرطان پروستات هنوز نامعلوم بوده و انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه مورد نیاز است.
دکتر اریک کلین، رییس بخش اورولوژی از کلینیک کلیولند در بیانیه‌ای در این باره گفت: این ویروسی است که هرگز تا پیش از این در انسان مشاهده نشده بود نتایج این مطالعات با تحقیقات اپیدمیولوژی و ژنتیکی قبلی مبنی بر این که سرطان پروستات می‌تواند نتیجه التهاب مزمن و شاید به عنوان واکنشی در برابر عفونت باشد، سازگار و هماهنگ است.

این ویروس که به ویروس‌های کشف شده در نمونه‌های موش‌های آزمایشگاهی شباهت دارد، در گذشته هرگز در انسان مشاهده نشده بود. محققان دانشگاه کالیفرنیا این ویروس را به همان روش استفاده از ریزتراشه ویروسی شکار دی ان آ که 3 سال قبل برای تایید هویت ویروس سارس به کار گرفته شد، کشف شده است.

نتایج این پژوهش در سمپوزیوم پروستات وابسته به انجمن آمریکایی کلینیک آنکولوژی در سانفراسیسکو منتشر شده است.


اکنون ساعت 10:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)