![]() |
کوتاه اما خواندنی
۱. داوينچي همزمان با يك دست مي نوشت و با يك دست نقاشي مي كرد ! :rolleyes:
۲. هيتلر از مكان هاي بسته وحشت داشت ! :24: ۳. مار مي تواند تا نيم ساعت بعد از قطع شدن سرش نيش بزند ! :65: ۴. هر انسان تا ۸ دقيقه بعد از قطع گردنش هنوز به هوش است ! _:2: ۵. اغلب مارها ۶ رديف دندان دارند ! {داش مشتی} ۶. وقتي به خورشيد نگاه مي كنيد ۸ دقيقه قبل از آن را مشاهده مي كنيد ! {پپوله} ۷. قلب ميگو در سر آن واقع است ! :D ۸. ظروف پلاستيكي تقريبا ۵۰ هزار سال در برابر تجزيه مقاومند ! {قاط} ۹. حدود ۲۵۰ نفر از محققان ناسا ايراني هستند و رئيس كامپيوتر ناسا يك ايراني است ! :cool: ۱۰. دانشمندان دريافته اند مورچه ها هم مانند انسان ها صبح ها خميازه مي كشند ! :p |
1. حس بويايي مورچه با سگ برابري مي كند ! ۲. آيا مي دانستيد تصميم بر اين بود كه كوكا كولا به عنوان دارو استفاده شود ؟! ۳. با ۳۰ گرم طلا مي توان نخي به طول ۸۱ كيلومتر درست كرد ! ۴. فنلاند از ۱۷۰ هزار و ۵۸۵ جزيره تشكيل شده است ! ۵. زمين در آغاز پيدايش ۲۰۰۰ بار بزرگتر از حجم كنوني اش بود ! ۶. در زبان عربي براي كلمه شمشير ۸۵۰ واژه مختلف وجود دارد ! ۷. گرانترين كفش دنيا ۱ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان است ! ۸. براي تخمين زدن حشره هاي روي زمين كافيست به ازاي هر انسان ۲۰۰ ميليون حشره ريز و درشت در نظر بگيريم ! ۹. كوسه با شنيدن ضربان قلب طعمه خود، آن را پيدا مي كند ! 1۰. فيل تنها حيواني است كه نمي تواند بپرد ! |
در اجتماع ان کس باید ریاست حقیقی را بر عهده بگیرد که با فضیلت تر باشد
|
فضیلت با تحصیلات عالیه ودانستن زبان خارجی وداشتن دیپلم دانشکده های خارج بدست نمیاید بلکه سخصیت ادمی با داشتن خصال نیکو اراسته میشودوانکس که متقی تروپرهیزکارتروباگذشت تروداناتراست خود قابل اطاعت است
|
نخستین سنگ بنای تربیت فرزندان ایجاد شخصیت قوی واستوار است که مادروپدرباید ازهمان دوران کودکی دراوبوجود اورند
|
یقین است هدفهابه اندازه ستارگان اسمان متنوعندولی داشتن هر هدف بانی خوشبختی وشادکامی نمیشود پس باید راه رسیدن بدان ازطریق خاص باشدتابه شادکامی فرد بینجامد
|
کلید خوشبختی وسعادت قبول واقعی وتسلیم حقیقی است واگر کسی از لحاظ روانی سالم باشد همیشه بانچه دارد قانع ودلخوش است ومیداند که خداوندسهم اورادرست منطبق با خلقت اصلی و اولیه اش بدو بخشیده
|
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من، من خودم هستم و تنهاييو يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزد
|
وای به حالمون اگه روزی برسه که دوست داشتنو مثل مسواک زدن بچه ها بهمون تذکر بدن:39:{پپوله}_:2::rolleyes::22:
|
_شکاتکاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ره ز که پرسی چون باشی{قاط}:102:{شیت شدن} |
اکنون ساعت 03:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |