پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   عکسهای جالب و دیدنی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=62)
-   -   تصاویر مردی که به طور کامل توسط مار بلعیده شده (12+) (http://p30city.net/showthread.php?t=12943)

سمیرا_25 09-08-2009 09:41 AM

تصاویر مردی که به طور کامل توسط مار بلعیده شده (12+)

Nur3 09-08-2009 10:43 AM

_باوکه-رو

چقد بد....

و ترسناک...

:17:_:2:

natanaeil 06-16-2010 11:53 PM

استیره جان گاو و گوسفندا رو بی خیال شو بیا اینو تشریح کن
عجببببببببب ماری بوده آ

forrest 06-16-2010 11:57 PM

وااااااااااااااااااااییییییییی یییییییییی مادر جان
یکی به داد من برسه
چقدر وحشتناکه

_باوکه-رو

تاتیانا 06-17-2010 12:13 AM

وای
چه بد!!!!!!!!

Setare 06-17-2010 04:15 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط natanaeil (پست 157696)
استیره جان گاو و گوسفندا رو بی خیال شو بیا اینو تشریح کن
عجببببببببب ماری بوده آ

بچه ها به جان خودم من تو عمرم 5 تا مهره دار بیشتر تشریح نکردم اونم ماهی قورباغه لاک پشت پرنده و موش بوده! و الان اصلا دلشو دیگه ندارم :( اونام به خاطر نمره بود!:d
اما من به یه چیز اعتقاد دارم...اگه وارد حریم حیوان نشیم اون بهمون حمله نمیکنه و اذیت و آزاری نخواهد داشت! مثال زیباش عکسی هست که محمود شکیبا سال 86 از یک پلنگ تو دشت آلمه گرفت! پلنگ خیلی راحت رو یه صخره میشینه و استاد ازشون عکس میگیرن وقتی هم که عکس گرفتن ها تموم میشه حیوون پا میشه میره! عکسشو از تو نت میابم میزنم! همیشه کارت پستالش جلو چشمه!:rolleyes::rolleyes:

خلاصه میخوام بگم حتما دلیلی داشته که این آقاهه خورده شده!
و اینکه هر چی طبیعت به سر انسان بیاره حقشه!! جنایت های ما آدما هم کمتر از این مار نبوده!! :|
عکسهای جالبی بود! ممنون سمیرای عزیز :)

Hamed 06-17-2010 08:12 AM

نوش جان!!!

forrest 06-17-2010 01:27 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط asterah (پست 157709)
بچه ها به جان خودم من تو عمرم 5 تا مهره دار بیشتر تشریح نکردم اونم ماهی قورباغه لاک پشت پرنده و موش بوده! و الان اصلا دلشو دیگه ندارم :( اونام به خاطر نمره بود!:d
اما من به یه چیز اعتقاد دارم...اگه وارد حریم حیوان نشیم اون بهمون حمله نمیکنه و اذیت و آزاری نخواهد داشت! مثال زیباش عکسی هست که محمود شکیبا سال 86 از یک پلنگ تو دشت آلمه گرفت! پلنگ خیلی راحت رو یه صخره میشینه و استاد ازشون عکس میگیرن وقتی هم که عکس گرفتن ها تموم میشه حیوون پا میشه میره! عکسشو از تو نت میابم میزنم! همیشه کارت پستالش جلو چشمه!:rolleyes::rolleyes:

خلاصه میخوام بگم حتما دلیلی داشته که این آقاهه خورده شده!
و اینکه هر چی طبیعت به سر انسان بیاره حقشه!! جنایت های ما آدما هم کمتر از این مار نبوده!! :|
عکسهای جالبی بود! ممنون سمیرای عزیز :)

در مورد طبیعت هرچی بگی باهات موافقم
اصلا طبیعت هر بلایی سرمون بیاره حقمونه

ولی این صحنه خیلی وحشتناکه

shadi 06-27-2010 10:46 AM

بانجمه كاملا موافقم. دكتر دهزاد يه جمله معروفي داره كه ميگه «طبيعت آگاه تر است» البته اين يك قانونه ودرست هم هست.تازه حالا كو تا طبيعت تلافي دربياره خيلي گشاده دست تر از اين حرفهاست.

من يه فيلم واقعي هم دارم از يه مار كه تو يك لحظه به اوني كه داره ازش فيلم مي گيره حمله مي كنه خيلي وحشتناكه. والبته از اون آدم فقط موبايلش و پيدا كردن كه همين فيلم توش بود. اگر دلش و دارين بزارم كه ببينين.

shokofe 06-27-2010 01:04 PM

من كلا" از مار مي ترسم راستي مار چي هست كه آدمو درسته مي خوره بيچاره اونايي كه اين جور جاها زندگي مي كنن ما ها كه از سوسك ومارمولك هم مي ترسيم

اکنون ساعت 03:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.