![]() |
تصاویر مردی که به طور کامل توسط مار بلعیده شده (12+)
|
_باوکه-رو
چقد بد.... و ترسناک... :17:_:2: |
استیره جان گاو و گوسفندا رو بی خیال شو بیا اینو تشریح کن
عجببببببببب ماری بوده آ |
وااااااااااااااااااااییییییییی یییییییییی مادر جان
یکی به داد من برسه چقدر وحشتناکه _باوکه-رو |
وای
چه بد!!!!!!!! |
نقل قول:
اما من به یه چیز اعتقاد دارم...اگه وارد حریم حیوان نشیم اون بهمون حمله نمیکنه و اذیت و آزاری نخواهد داشت! مثال زیباش عکسی هست که محمود شکیبا سال 86 از یک پلنگ تو دشت آلمه گرفت! پلنگ خیلی راحت رو یه صخره میشینه و استاد ازشون عکس میگیرن وقتی هم که عکس گرفتن ها تموم میشه حیوون پا میشه میره! عکسشو از تو نت میابم میزنم! همیشه کارت پستالش جلو چشمه!:rolleyes::rolleyes: خلاصه میخوام بگم حتما دلیلی داشته که این آقاهه خورده شده! و اینکه هر چی طبیعت به سر انسان بیاره حقشه!! جنایت های ما آدما هم کمتر از این مار نبوده!! :| عکسهای جالبی بود! ممنون سمیرای عزیز :) |
نوش جان!!!
|
نقل قول:
در مورد طبیعت هرچی بگی باهات موافقم اصلا طبیعت هر بلایی سرمون بیاره حقمونه ولی این صحنه خیلی وحشتناکه |
بانجمه كاملا موافقم. دكتر دهزاد يه جمله معروفي داره كه ميگه «طبيعت آگاه تر است» البته اين يك قانونه ودرست هم هست.تازه حالا كو تا طبيعت تلافي دربياره خيلي گشاده دست تر از اين حرفهاست.
من يه فيلم واقعي هم دارم از يه مار كه تو يك لحظه به اوني كه داره ازش فيلم مي گيره حمله مي كنه خيلي وحشتناكه. والبته از اون آدم فقط موبايلش و پيدا كردن كه همين فيلم توش بود. اگر دلش و دارين بزارم كه ببينين. |
من كلا" از مار مي ترسم راستي مار چي هست كه آدمو درسته مي خوره بيچاره اونايي كه اين جور جاها زندگي مي كنن ما ها كه از سوسك ومارمولك هم مي ترسيم
|
اکنون ساعت 03:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |