![]() |
دوستت دارم به 21 زبان
دوستت دارم به 21 زبان
01)English : I Love You 02) Persian : dooset daram 03) Italian : Ti amo :!: 04) German : Ich liebe Dich :!: 05) Turkish : Seni Seviyurum :!: 06) French : Je t'aime 07) Greek : S'ayapo :!: 08) Spanish : Te quiero 09) Hindi : Mai tumase pyre karati hun 10) Arabic : Ana Behibak :!: 11) Iranian : Man doosat daram 12) Japanese : Kimi o ai shiteru 13) Yugoslavian : Ya te volim :!: 14) Korean : Nanun tangshinul sarang hamnida :!: 15) Russian : Ya vas liubliu 16) Romanian : Te iu besc :!: 17) Vietnamese : Em ye^ Ha eh bak 18) Syrian/lebanese : Bhebbek :!: 19) Swiss-German : Ch'ha di ga"rn 20) Swedish : Jag a"Iskar dig :!: 21) Africans : Ek het jou li ... |
تکراریست
سرچ کنید پیداش میکنین |
نه نبود من تو قسمت بالی سایت جستجو رو زدم نبود
|
بسیار راحته..
.زیر سایت بنویسید 21 زبان و نتیجه رو مشاهده کنین... طبیعیه بعضی وقتا پیدا نمیشه و انتظاری نیست که کاربرا همیشه بتونن بدون خطا مطلبی رو ایجاد کنن برای خود من هم پیش اومده این پستها شبه تذکر بیشتر برای اموزش کاربران تازه وارده و بالا بردن تجربه شما الان شما یاد گرفتی به راحتی پوست کنند یه پیاز میتونستی با زدن 21 زبان مطلب رو پیدا کنی گفته بودم که انتخاب چیزی که باید دنبالش بگردی کمی تجربه میخواد و زمان بره |
حالا دانه جان گیر الکی نده
خیلی قشنگ بود مرسی |
اکنون ساعت 10:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |