![]() |
معرفی فیلمهای اکشن جهان
کد داوینچی .
بازیگران: تام هنکس, ادری توتو , جان رنو اخرین گروه . بازیگران : ایشواریا رای , کالین فیرس , بن کینگرلی |
شبی در موزه .
بن استیلر , اون ویلسون , رابین ویلیامز , استیو کوگان کونان بربر . بازیگران : ارنولد شوارتزنگر |
عقرب شاه
بازیگزان : راک دزدان دریایی کارائیب . بازیگران : جانی دپ , ارلاندو بلوم , کایرا نایتلی , جفری راش , چو یون فت |
بازگشت هانیبال
بازیگران : گونگ لی مال من , مال تو بازیگران : دنیس کوید , رنه روسو |
شوخی با دیک و جین
بازیگران : جیم کری , تیا لئونی 50 قرار اول بازیگران :ادام سندلر ,درو باریمور |
تاپیک خیلی خوب و مناسبیه خانوم مینا در صورت امکان ادامه ش بدین و ترجیحا کمی هم از منابع انگلیسی استفاده کنین
|
سلام .
من دنبال یه فیلم میگردم که نمیدونم اسمش چیه ولی قسمتهایش رو توضیح میدم . در برنامه بدلکاران سال 86 که آقای نوزری مجریش بود قسمتهایش رو نشون داد . یه مرده سیاه پوسته داشت فرار میکرد ( با حرکاتی شبیه به B13 ) یه مرده سفید پوست هم دنبالش افتاده بود . ( از بالای یه جرثقیل به پایین پریدن و ... ) خواهش میکنم اسم این فیلم رو برای من پیدا کنید . متشکرم . |
نقل قول:
|
نقل قول:
دوست عزیز اسم این فیلم "رویال کازینو"است.همون جیمز باند خودمونه دیگه(007) |
معرفی فیلمهای اکشن جهان
نقل قول:
اه من چرا اینجا رو ندیده بودم!!!:eek: ممنون از راهنمایی بی اسپایدر عزیز:53: البته درستش کازینو رویال هست نه رویال کازینو;) که یکی مونده به اخرین فیلم از سری فیلمای مامور 007 جیمز بانده با بازی دانیل کریگ و اوا گرین و جودی دنچ در نقش رییس جیمز باند خانم ام (بعضی وقتها ام آقا هم هست تو از روسیه با عشق ام که مخفف نام رییس جیمزبانده مرد میانسالیه. (نقش جدید خیلی به جودی دنچ میاد یاد زن آهنین انگلستان مارگرت تاچر افتادم من) اون سکانس هم سکانس فرار جاسوس و مامور بمبگذاری تروریستهای وابسته به دولتهای شورشی افریقایی از دست مامور سازمان Mi5 جناب جیمز باند هست که تازه کد 007 (00 کد مامورانیه که خیلی دیگه خفن هستند) رو گرفته. مثلا داره از دست دانیل کریگ فرار میکنه ولی درواقع همون حرکات بالیو 13 رو نمایش میده اسم اون ورزش هم پیاده روی فرانسویه که باید چارچنگولی درودیوار رو بری بالا و بپری پایین و شیرجه بزنی{جشن پتو} نمونه اصل فرانسوی این ورزش هم فیلم مرز سیزدهم بالیو 13 و فیلم یاماکاسی و چندتا فیلم دیگه هم هست.{جشن پتو} راستی عنوان تاپیک غلطه نوشتین معرفی فیلمهای اکشن جهان درصورتی که پنجاه قرار اول با بلزی آدام ساندلر و درو باریمور و مال من مال تو مال ما با بازی رنه روسو کمدی هستند و خانوادگیه اصلا اکشن نیستند که!!!!:eek: |
اکنون ساعت 09:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |