پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   سخت افزار Hard ware (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=13)
-   -   نمونه‌های اولیه نسل دوم موس مایکروسافت به نمایش درآمد (http://p30city.net/showthread.php?t=15070)

رزیتا 10-08-2009 10:14 PM

نمونه‌های اولیه نسل دوم موس مایکروسافت به نمایش درآمد
 
نمونه‌های اولیه نسل دوم موس مایکروسافت به نمایش درآمد

http://www.winbeta.net/wp-content/up...s_mousekey.gif

نمونه‌های اولیه از پنج موس که در طراحی آن‌ها بهره‌گیری از فن‌آوری مولتی تاچ مدنظر بوده از سوی گروه پژوهش سخت افزار مایکروسافت رونمایی شد.
این پنج موس محصول نهایی نبوده و هنوز در مرحله مفهومی هستند و هر یک با تغییر کامل در موس دسکتاپ استاندارد شیوه متفاوتی در استفاده از مولتی‌تاچ داشته‌اند.
به گزارش ایسنا، نخستین موس به نمایش درآمده FTIR مولتی‌تاچ با طراحی خمیده است که از دوربین برای ردیابی تماس‌های متعدد در سطح شفافش استفاده می‌کند.

موس Orb برای بازیکنان در نظر گرفته شده و دارای یک دوربین داخلی و منبع انتشار نور مادون قرمز است که می‌تواند کل دست کاربر را برروی سطح نیم کره‌یی‌اش ردیابی کند.

موس دیگر Cap است که برای افزایش استفاده از امکانات رابط کاربری گرافیکی (GUI) طراحی شده و از الکترودهای حساس به لمس برای ردیابی انگشت کاربر برروی سطح خود استفاده می‌کند.
همچنین موس Side که جذاب‌ترین موس این گروه به شمار می‌رود مستلزم حداقل تماس با دست کاربر است و از فن‌آوری ساید سایت مایکروسافت برای تشخیص انگشت و حرکت‌های دست در دور دستگاه استفاده می‌کند.
آخرین موس Arty است که اندکی عجیب به نظر رسیده و برای دستکاری‌های سه‌بعدی درنظر گرفته شده است و از سه حسگر موس نوری برای ردیابی حرکت‌های مچ، شست و انگشت اشاره استفاده می‌کند.


اکنون ساعت 09:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)