![]() |
یادمهدی سهیلی بخیر
پرواز کن آشیانه از تست
یارا به دلم نشانه از تست وین زمزمه ی شبانه از تست آوای تو خفته در دل چنگ شور غزل و ترانه از تست هر شب منم و ستاره ی اشک وین گوهر دانه دانه از تست با آنکه جوانی ام بسر شد در باغ دلم جوانه از تست هرگز ز در تو رخ نتابم سر از من و آستانه از تست در پای تو جان سپردن از من در من غم جاودانه از تست جان را بطلب بها نخواهم گر نار کنی بهانه از تست خالیست دل ای کبوتر من پرواز آشیانه از تست بازآ که فرشته ی زمانی ای ماه زمین زمانه از تست دور از تو دلم چو شب سیاه است ای ماه بیا که خانه از تست از عشق تو نغمه خوان شهرم غمناله ی عاشقانه از تست شادم که ز بوسه های گرمت بر روی لبم نشانه از تست در شعر یگانه ی زمانم وین منزلت یگانه از تست :53: |
سلام دوست عزیز:53:
از فعالیت های اخیرت ممنون.:53: فقط دوست خوب جای هر پست در تالار مربوط به خودش قرار بده. تاپیک منتقل انتقال داده می شود. از همکاری شما صمیمانه قدر دانی می کنیم.:) |
اکنون ساعت 10:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |