![]() |
خود برتر بینی
نزد رسول خدا از شخصی تعریف شد روزی او به محضر رسولخدا رسید اصحاب عرض کردند این همان کسی است که از او به خوبی تعریف کردیم حضرت فرمود من در چهره او نوعی سیاهی از شیطان می بینم.او نزدیک شد وبر حضرت سلام کرد پیامبر فرمود تورا به خدا سوگند ایا در پیش خود نگفتی کسی بهتر از من در میان مردم نیست او پاسخ گفت بله همین طور است که می فرمایید
|
راوی میگوید در محضر پیامبر ص بودم که دیدم حضرت فرزندش حسن را می بوسد .عرض کردم من ده فرزند دارم ویکی از انها را نبوسیده ام پیامبر ص فرمود کسی که رحم نکند مورد رحمت قرار نمی گیرد
|
عده ای از اهل مدینه پیامبر ص وپنج نفر از اصحاب اورا به غذایی که اماده کرده بودند دعوت نمودند .حضرت دعوت انها را پذیرفت اما وقتی به منزل میز بان می رفتند در بین راه یک نفر دیگرکه دعوت نشده بود به انها پیوست .وقتی به منزل نزدیک شدند پیامبر صبه او گفت انها تورا دعوت نکرده اند همین جا بمان تا من با انها صحبت کنم وهمراهی تورا با انها در میان بگذارم واجازه ورودت را بگیرم
|
اکنون ساعت 10:17 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |