![]() |
قربون بند کیفتم تا پول داری رفیقتم
قربون بند کیفتم تا پول داری رفیقتم
|
بچه ها توی اکثر نوشته های تاری من ی ها رو بد میبینم
مثلا شما اینو درست میبینین ؟ نشیند |
من که تا حالا با نوشته های تاری مشکلی نداشتم
این بار هم فکر می کنم اشکال از اصل این نوشته باشه.... |
بهنام جان فكر كنم ديگه يواش يواش ادمين داره پير ميشه اين از اثرات پيريه بچه ها لطف كنن پول جمع كنن تا يه عينك خوب واسه ادمين بخريم فكر كنم به جاي رزي بايد ادمينو عينكي كنيم موافقيد مگه اينكه اين يه بحث فلسفي در پشتتش داشته باشه:21::d
|
داستان جالبي بود تاري جون مرسي از زحمتت ولي بد نبود بعضي كلماتشو سانسور مي كردي در شان فروم نيست . |
ميدونم فرگل جان ولي داستانه ديگه و من اجازه اديت داستان رو بدون مجوز داستان نويس ندارم نويسندشم كه رفته به ايزد منان پيوسته
|
خب ديگه دستش بهت نمي رسه پس مي توني ويرايشش كني ؟ مرسي
|
نقل قول:
و اونو کج (Italic) میکنه امان از دست این تاری من نوشته رو ویرایش کردم ببینید چقدر خوب شده:) |
اقا با اجازه كي دست رنجه منو پاك كردي يكي ديگه گذاشتي جاش اهاي ايها الناس يكي منو از دست اين رزي و دارو دستش كوروش و بقيه نجات بده چرا نميذارين زندگي كنم اهااااااااااي يكي به دادم برسه اي وااااااااااااااااااااااااااي مردم كاربرا نت فروم يكي كمكم كنه اينا قصد جونمو كردن اصن شما زا قانون كپي رايت استفاده نميكنيد چرا همش تو پستاي من تمرين ميكنيد اي داد اي بيداد
|
اکنون ساعت 09:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |