![]() |
کارگردان مجموعه بهیادماندنی "خانه سبز" بدنبال هنرپیشه نقش اولش به دیار باقی رفت!
کارگردان مجموعه بهیادماندنی "خانه سبز" درگذشت مسعود رسام کارگردان مجموعه به یادماندنی "خانه سبز" (با هنرمندی زنده یاد خسرو شکیبایی) امروز بعداز ظهر به دیار باقی شتافت. به گزارش خبرنگار مهر، مسعود رسام کارگردان تلویزیون ایران پس ازتحمل بیماری سرطان خون امروز در بیمارستان لاله تهران درگذشت. "سرزمین سبز" و "مروارید سرخ"، "بزرگمرد کوچک" و "غیرمحرمانه" را در کارنامه داشت. زمان مراسم تشییع پیکر این مرحوم به زودی اعلام میشود. با تشکر فریبا |
جدی ؟
خدا بیامرزش... ادم فعالی بود .. با کاراش خاطراتی واسه مردم ساخته بود.. واسه خانواده سبز من بچه بودم ولی یادمه.. چرا دیگه سریالی که کلکسیونی از ادمای خوب و هنرمند توش باشه ساخته نمیشه ؟ |
خدا رحمتش کنه
|
منم وقتی این خبر رو شنیدم خیلی ناراحت شدم
روحش شاد |
با سلام من هم با شنیدن درگذشت کارگردان خوب ایرانی مرحوم رسام ناراحت شدم روحش شاد
|
اکنون ساعت 03:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |