![]() |
كيمياگر (پائولوكوئليو)
جملاتي زيبا و عميق از كتاب كيمياگر ...
|
وقتی عاشقید، عشق شما در ظاهر نیز نمایان می شود
|
مرسي هيوا جان به خاطر تاپيكه خوبت منم فكر ميكنم كتاب كيمياگر يه دنيا حرف براي گفتن داره يه دينا جمله و عبارات دارند كه ميشه در مورد محتواشون مدتها فكر كرد من پيشنهاد ميكنم بچه ها حتما كتاب كيمياگر رو بخونند البته كتاب ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد هم كتاب جالبيه
مرسي |
- پدر سانتياگو به او احترام به پيران را آموخته بود.
(ص 45) - اشتباه سانتياگو : او نمي خواست بپرسد تا به خاطر ناداني اش احساس حقارت نكند. (ص 47) - سانتياگو نمي دانست افسانه شخصي چيست ؟ " آن چيزي است كه همواره آرزوي انجامش را داري.همه آدم ها در آغاز جواني مي دانند افسانه شخصي شان چيست " (ص 50) |
- پيرمرد به جوانك گفت :
"هر كه باشي و هر كار كني، هنگامي كه چيزي را از ته دل طلب ميكني، از اين روست كه اين خواسته در روح جهان متولد شده است.اين ماموريت تو بر روي زمين است " (ص 51) - " و هنگامي كه آرزوي چيزي را داري، سراسر كيهان همدست مي شود تا بتواني اين آرزو را تحقق بخشي " (ص 51) |
ممنون آقا مهدی
تاپیک عالیه من یه جورایی مدیون آقای پائولو هستم:rolleyes: |
نقل قول:
واقعا"؟ |
نقل قول:
بله واقعا هم موقع خوندن کتاب تحت تاثیرش قرار گرفتم هم انرژی مثبتی که شروع این تاپیک بهم داد بسیار خوش آیند بود بازم ممنون |
" در زندگي هر چيزي بهايي دارد "
(ص 54) " جوانك مي بايست ميان چيزي كه به آن عادت كرده بود و چيزي كه دلش ميخواست داشته باشد، تصميم مي گرفت " (ص 57) |
اکنون ساعت 10:59 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |