![]() |
فکر می کنی نفر قبلی چه شکلی باشه؟؟
سلام دوستان
فکر می کنی نفر قبلی چه شکلی باشه؟؟ نظرتونو لطفا بنویسید |
1 دهن داره
1 دماغ 2 تا چشمم داره 2 تا ابرو با 2 تا گوش راستی 2 تا دست و پا هم داره و... خلاصه موجود عجیبیه................................نه؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟! |
حالا من
مو فرفری دماغ کوچولو فرانسوی چشم یاسی رنگ قد 170cm یه موجود خارق العاده |
اميني جان تاپيكت تاپيكه خوبيه ولي به نظر من اين تاپيكها باعث ميشه از فردا هزار تا تاپيك شبيه به اين به وجود بياد خودت بهتر ميدوني بعد هزار تا تاپيك شبيه به هم كه بعضي وقتها باعث جدائي ميشه و دلخوري و بعضي اوقات هم باعثه خنده ولي در كل بي محتواست من فكر ميكنم بهتره انرژيتو رو تاپيكهاي قشنگي كه ميزني بزاري بهتر باشه اين همه تاپيك مفيد گذاشتي كه ميشه خوند و ياد گرفت فكر نميكني اگه فردا صد تا تاپيك شبيه به اين درست بشه وقتي يه مهمون صفحه پي سي رو باز ميكنه هيچي جز اين تاپيكها نميبينه و ميره من تا حالا فكر ميكنم اين فروم از لحاظ محتوا و اطلاعات جزو فرومهاي خوب نت باشه پس بهتره نذاريم جور ديگه اي بشه مرسي ازت
خسته نباشي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
یه موجود خارق العادهش درسته
ولی من از اینی که گفتی خیلی بهترم :21: |
تاری :
مو های تقریبا فر(مشکی) 2 تا چشم(خرمایی) قد(175) بقیش رو نمی دونم... |
نقل قول:
تاری اینجوریه: موهای لخت مثل 65:21: چشماش که زیر عینک ذره بینی رنگش پیدا نیست:24: قد 160;) وزن 175:21: بقیشم که میشه حدس زد دیگه بینی عدد 5:p وای یه وقت فکر نکنین منم شکل برادرمم :24: |
رزیتا:
قد کوتاه(160) چشم بادومی وزن 80 بینی نوک کلاغی |
اکنون ساعت 01:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |