رزیتا |
11-18-2009 01:52 AM |
اخاذي از نوعروس با تصاوير گوشي دزدي
اخاذي از نوعروس با تصاوير گوشي دزدي
جام جم آنلاين: مردي كه پس از سرقت گوشي تلفن همراه يك نوعروس، او را تهديد به پخش عكسهاي خانوادگي و اخاذي ميليوني كرده ، تحت تعقيب ماموران اداره مواد مخدر و آگاهي فرودگاه مهرآباد تهران قرار گرفت.
به گزارش «جامجم» ، يك ماه قبل زني در شعبه يكم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران از سرقت گوشي تلفن همراهش خبر داد.
با تشكيل اين پرونده قضايي، ماموران اداره آگاهي و مواد مخدر فرودگاه مهرآباد تهران تحقيقات در رابطه با اين شكايت را آغاز كردند.
تحقيقات قضايي پليسي در اين خصوص ادامه داشت تا اين كه زن شاكي هفته گذشته دوباره به شعبه يكم بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران مراجعه و بيان كرد، مردي مدام برايم ايجاد مزاحمت تلفني ميكند.
زن شاكي در ادامه اظهاراتش به بازپرس بهروز مهاجري گفت: 4 ماه بعد از ازدواجم، گوشي تلفن همراهم به سرقت رفت در حالي كه عكسهاي خانوادگي و شخصيام همراه پيامهاي محبتآميزي كه براي شوهرم ارسال كرده بودم، در حافظه آن ثبت شده بود. پس از اين در دادسرا شكايت كردم و خودم هم به جستجوي گوشي تلفن همراهم رفتم ولي بينتيجه بود تا اينكه 2 هفته قبل، مردي ناشناس با تلفن همراهم تماس گرفت و برايم ايجاد مزاحمت كرد و گفت براي پس گرفتن گوشي و تصاوير ثبت شده در آن، 2 ميليون تومان به وي بپردازم و علاوه بر آن با او دوستي كنم. در غير اين صورت عكسها را چاپ كرده، براي شوهرم، خانواده و محل كارم ارسال ميكند.
تهديدهاي مرد مزاحم دردسرساز شد
شاكي ادامه داد: ابتدا به حرفهاي مرد مزاحم توجهي نكردم و هر مرتبه كه تماس ميگرفت، تلفن را قطع ميكردم، تا اينكه يك هفته قبل، 2 تصوير شخصيام كه در گوشي ثبت شده بود، همراه نامهاي به محل كارم ارسال شد.
مرد مزاحم در نامه تايپشده برايم نوشته بود اگر تا 10 روز ديگر خواستههايش را نپذيرم، تهديدهايش را عملي ميكند و با نوشتن نامههاي دروغين و ارسال تصاوير غيرواقعي از من براي شوهرم، مقدمات جدايي مرا فراهم ميكند و بعد تصاويرم را در شهر پخش ميكند.
هرچه خواستم دست از اين كار بردارد، توجهي نكرد و قهقههزنان گوشي تلفن همراه را قطع كرد.
نميدانم مرد ناشناس كيست و چرا قصد انتقام گرفتن از من و شوهرم را دارد.
به دنبال اطلاعات ارائه شده ماموران موفق شدند اين متهم را دستگير و تحقيق از وي را آغاز كنند هنوز از اعترا فات متهم گزارشي منتشر نشده است .
|