![]() |
اول مرغ بوده يا تخم مرغ؟
اول مرغ بود يا تخم مرغ؟ |
دوستان میتونید در این مورد نظرتونو بگید
|
فکر کنم اول خروس بوده بعد مرغ
|
اول مرغ بوده.....
مثه اين ميمونه كه بگي ...اول آدم بوده ...يا جنين؟ خب معلومه آدم بوده..... |
اینو میگن دانشمند میگم چرا من انقدر آیکیو زده بالا پس بگو مثه بابامم
|
اول مرغ نبوده
تخم مرغ هم نبوده خروس هم نبوده اول خلقت بوده بعد تکامل خلقت بوده بعد گونه های مختلف زیستی بوده بعد جهش های ژنتیکی بوده بعد تنوع موجودات بوده الی الان که این سوال مطرح شد اینو میگن پاسخی برای یک مجهول سرکاری علمی! |
نقل قول:
موجود زنده بايد اول ...توسط يه آفريننده به وجود بياد.... ايني كه شما داري ميگي وضع ظاهري موجودات كه تكامل و تغيير پيدا ميكنه.. |
خلقت= آفریده شده گان
خلق= آفرینش خلاقیت= آفریدن الان درست شد فرزندم؟ معنای زندگی در رفتار ماست نه در گفتار ما |
نقل قول:
درس زبان فارسي داري ميدي يا فلسفه؟:d يه سوال شده ..جوابش هم اصلا سركاري نيست ..يه چيز مشخصيه..انقد پيچوندن نداره كهdl: |
نه فرزندانم دعوا نکنید
هر وقت این جریان مرغ و تخم مرغ پیش میاد داغ دل من تازه میشه به تازگی البته تابستون یه همسایه جدید اومده توی محله ما که از شانس بخت برگشته من دیوار به دیوار ما:21: بنده خدا 80 تا مرغ و خروس دارهمرافه چندبار تصمیم گرفتم به اداره بهداشت زنگ بزنم اما دلم نیومده آخه طرف یه پیرزنه و مستاجر سر و صدای مرغ و خروسها به کنار هر دفعه یکیشون میپره رو دیوار وای اگه یه گربه هم اون طرفها پرسه بزنه دیگه میاد توی حیاط ما من دیگه میمیرم از بس حرص میخورم آخه (از مرغ و خروس می ترسم):d نه میتونم یه کاری بکنم از حیاط برن بیرون چون دیگه پیرزنه نمیتونه بگیرتشون و نه بلدم و نه جراتشو دارم بگیرمشون مجبورم مهمون ناخونده رو تحمل کنم تا نوه پیرزنه بیاد و ببرتشون{قیژه} |
اکنون ساعت 07:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |