پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مقالات آموزش ترفندها... Traning (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=45)
-   -   پاك كردن اطلاعات لپ‌تاپ‌های مسروقه‌ از راه دور (http://p30city.net/showthread.php?t=20791)

deltang 01-29-2010 01:35 PM

پاك كردن اطلاعات لپ‌تاپ‌های مسروقه‌ از راه دور
 
پاك كردن اطلاعات لپ‌تاپ‌های مسروقه‌ از راه دور




شركت فوجیتسو لپ‌تاپ جدیدی را با نام FMV-LIFEBOOK S8390 وارد بازار كرده كه برای مصارف تجاری مناسب‌تر است و به دلیل بالا بودن قیمت، طرفداران چندانی بین كاربران خانگی پیدا نخواهد كرد.

به گزارش سی‌نت، این محصول فناوری ویژه‌ای را با نام ClearSure در خود جا داده است كه كاربر به كمك آن می‌تواند در صورت سرقت یا مفقود شدن لپ‌تاپ، اطلاعات ذخیره شده در هارددیسك را از راه دور و بدون اطلاع فرد سارق پاك كند.

این قابلیت بر اساس شبكه ویژه PHS صورت می‌گیرد كه شركت فوجیتسو آن را برای این سری از لپ‌تاپ‌های خود ارایه كرده است.

با این شبكه كاربر می‌تواند در هر لحظه، از راه دور تمام اطلاعات ذخیره شده روی هارددیسك را در كمترین زمان پاك كند.

لپ‌تاپ جدید فوجیتسو كه در مرحله نخست فقط وارد ژاپن شده است، 2291 دلار قیمت‌گذاری شده و احتمال می‌رود كه در آینده نزدیك در اختیار ساكنان دیگر كشورها نیز قرار گیرد.


اکنون ساعت 10:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)