![]() |
تست ناشتايي!!
تست ناشتايي!!
روي ميز صبحانهء شما اين ميوهها گذاشته شدهاند، كه يكي را بايد انتخاب كنيد: ۱. سيب ۲. موز ۳. توت فرنگي ۴. هلو ۵. پرتقال اولين انتخاب شما كدام خواهد بود؟ لطفاً خوب فكر كنيد و به ميز غذا حملهور نشويد! اين يك امتحان بزرگ است و نتيجۀ آن شما را متحير خواهد كرد. انتخاب شما چيزهاي عجيبي در مورد شما خواهد گفت.. باز هم فكر كنيد و قبل از انتخابكردن به انتهاي نامه نرويد. پس از انتخاب براي شناخت خودتان نتيجه را در انتهاي نامه ببينيد.... عجله نكنيد، خوب فكر كنيد! â â â â â با توجه به انتخاب شما... سيب: اين يعني شما شخصي هستيد كه دوست دارد اول سيب بخورد. موز: اين يعني شما شخصي هستيد كه دوست دارد اول موز بخورد. توتفرنگي: اين يعني شما شخصي هستيد كه دوست دارد اول توتفرنگي بخورد. هلو: اين يعني شما شخصي هستيد كه دوست دارد اول هلو بخورد. پرتقال: اين يعني شما شخصي هستيد كه دوست دارد اول پرتقال بخورد. اميدوارم كه باانجام اين تست شناخت بهتري از خودت به دست آورده باشي. توجه به نتيجۀ اين تست ميتونه تو را به سمت آسودگي و درك و فهم و آرامش و سلامتي و ابديت و حقوق بشر و پول و انرژي حق مسلم ما و... راهنمايي كنه، پس نسبت بهش بيتفاوت نباش. همچنين من ميدونم كه الان خيلي دلت ميخواد كه منو پيدا كني.. خب تو دستت به من نميرسه و نميتوني منو پيدا كني، چون من خودم الآن دارم دنبال اوني ميگردم كه اينو واسم فرستاده بود{قیژه} روز خوبي داشته باشي! |
احساس خنگی کردم، وقتم رو گرفت بزار دستم بهت برسه.
لبته به قول خودت ، دستم که بهت نمی رسه. |
سرکاری خوبی بود چه قلم وکاغذی اوردم من
|
منو باش !
گفتم هیچ کدومش رو نمیشه خورد چون الان همه ش از روی میز افتاده چون میزه کجه ! |
من چقدر مجسم کردم ببینم اول صبح کدومو میتونم بخورم
بعد دو سه تایی تو ذهنم انتخاب کردم که بعد از خوندن نتایج ببینم کدوم بهتره |
اما این تست واقعی هم داره برادرم قبلا اینو البته واقعیشو برام اورده بود و من بازم مثل اون بار هلورو انتخاب کردم خداییش خیلی توپ بود
|
قدیمی بود قبلا خونده بودم فکر کنم پارسال تابستون بود{داش مشتی}
|
خوب شد نرفتم قلم و کاغذ بیارم
|
عزیزم به روح اعتقاد داری؟:mad::)
|
خوب سر کار گذاشتی عیبی نداره
|
اکنون ساعت 06:19 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |