![]() |
ئهو وێنهیه 6 ملیۆن دانهی لێفرۆشرا
ئهو وێنهیه 6 ملیۆن دانهی لێفرۆشرا http://www.mabast.com/6MLEON_files/6MLEON2.jpg - ئهم وێنهیهی كه له لایهن وێنهگرێكی فهرنسییهوه گیراوه له نهیجهر ، شهش ملیۆن دانهی لێفرۆشراوه و له كهناڵی سی ئێن ئێنی ههواڵی بلاَوكراوهتهوهوێنهكه كورِێكی بچووك نیشان دهدات كه به گریانهوه ههوڵی راكێشانی لاشهی دایكی دهدات بێ ئهوهی بزانێت كه كیانی له دهستداوه و توانای جووڵهی نییه ، دایكی لاشهیهكی یاردو سرِی بێ جوولهیه وئهو كات كهس ئاگای له گریان و رۆرۆی ئهو منداڵه نهبووه تهنیا وێنهگرهكه نهبێت ئهوانی دیكه ههر ههموویان سهریان به خهمهكانی خۆیان كردووه یهكیان دایكی لهدهستداوه ، یهكێكی تر باوكی ، یهك خوشك وبرای مه ههموویان له برسان گیانیان لهدهستداوه یان بوونهته قوربانی شهرِی ناوخۆ لهم ولاَته كه وهك زۆربهی ولاَتهكانی دیكهی كیشوهری ئهفریقیا زۆر دهوڵهمهنده به سامانه سروشتییهكانی و هاولاَتیانی بهم شێوهیه له برسان دهمرن |
مرسی زاگرس جان
راستش خوندنش واسه منم زیاد ساده نیست این عکس 6 میلیون قطعه ازش فروش رفته عکس در نیجریه توسط عکاس فرانسوی گرفته شده و در شبکه CNN برای اولین بار پخش شده شاید اگر در متن نیامده بود من نمیفهمیدم این لاشه متعلق به یک زن هست که مادر این کودکه گرسنگی و گرسنگی و گرسنگی .... من که دلم نمیاد وایسم عکس بگیرم و عکس رو منتشر کنم فکر نکنم کسی قبول داشته باشه حرفم رو بگین اگر عکاس میرفت بچه رو بغل میکرد و عکاس گرفتن رو رها میکرد ارزشش کمتر از این عکسی هست که در دنیا منتشر بشه ملل مختلف اگاه بشن که در کشورهای افریقایی گرسنگی هست .. نه من بازم میرفتم اون بچه رو بقل میکردم تا عکس بگیرم.. ملل دیگه فقط دو دقیقه پشت تلویزیون اشک میریزن و تمام به دفعات ملل دیگه فهمیدن که اونجا گرسنگی هست عکس اضافه چیزی رو اضافه نمیکنه من بودم عکس گرفتنم نمی امد... کوین کارتر بعد از گرفتن این عکس http://p30city.net/showthread.php?p=1478#post1478 خودکشی کرد ... |
اکنون ساعت 12:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |