پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   تست قاتل!(خود را بيازماييد)) (http://p30city.net/showthread.php?t=21646)

lucifer 02-09-2010 12:57 AM

تست قاتل!(خود را بيازماييد))

سوالی را در پایین مشاهده می‌کنید و یک تست روانشناسی است. متن را با دقت بخوانید، تک تک کلمات در جواب نهایی تاثیر دارند:
یک زن در مراسم ختم مادر خود، مردی را می‌بیند که قبلا او را نمی‌شناخت. او با خود اندیشید که این مرد بسیار جذاب است. او با خود گفت اوهمان مرد رویایی من است و در همان جا عاشق او می‌شود. اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی‌کند و دیگر آن مرد را نمی‌بیند. چند روز بعد او خواهر خود را می‌کشد. به نظر شما انگیزه او از قتل خواهر خود چه بوده است؟چند دقیقه با خود فکر کنید.
پاسخ صحيح در پايين همين صفحه نوشته شده(پاسخ رو حدس بزنید بعد جواب رو ببینید)
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
و اما پاسخ: آن زن امید داشت که در مراسم ختم خواهرش شاید ان مرد را دوباره ببیند. اگر توانستيد به این سوال پاسخ صحیح بدهید احتمالا شما یک بیمار روانی یا psychopath هستید.
یکی از بزگترین روانشناسان آمریکایی این تست را بر روی افراد زیادی انجام داد تا به این نتیجه برسد که چه کسانی پاسخ صحیح می‌دهند. نکته جالب اینکه اکثر قاتل‌های سریالی به راحتی و سرعت توانستند جواب صحیح بدهند. بنابراین اگر پاسخ شما صحیح بود احتمالا شما یکی از قاتل‌های سریالی آینده خواهید بود!

nazilovelorn 02-09-2010 01:12 AM

سلام دوست عزیز.

خیلی جالب بود. :24:

دانه کولانه 02-09-2010 01:18 AM

ظاهرا من خیلی از مرحله پرتم که با وجود اینکه 4-5 سال پیش اینو شنیده بودم و بهم جوابش رو گفتند الان هر چی فکر کردم جواب یادم نیومد
ولی نظر خودم اینه که چون مرده خوشتیپ بوده خواهره توی مراسم مادر مرده رو تور کرده
دختر اصلی ماجرای ما هم خب خواهرشو کشته تا بتونه به مرده برسه
فکر کنم اون اقای روانشناس باید روی من یه سری تست بگیره
راستی لوسیفر کم کم داریم ازت میترسیم یه زمانی توی فیلمهای هیچکاک بازی نمیکردی با این تیپ تاپیک ایجاد کردنات اون از نکروفیلیا این از این وووی ...

امیر عباس انصاری 02-09-2010 11:46 AM

لوسیفر یکی از اسامی شیطان هست
جالبه
آواتار
نام کاربری
و این تاپیک

چطوری مفیستوفل؟(گل رز)
حالت خوبه؟
خوش اومدی
هر چند از زمان خلقت بودی و هستی و خواهی بود تا زمانی که نباید باشی. (چشمک)

و جواب
بیماران مبتلا به مشکلات سایکولوژی یک فکر را از بعد نیاز برای رفع عطش احساسات نگریسته و بیان می کنند
این افزراد به شدن واپس گرا و از جمع فراری و منزوی در عین حال تشنه و گرسنه محبت و شیفته ابراز احساسات به سبک ساده و کودکانه هستند

فیلمهای آنتولوژی
هانیبال
اژدهای سرخ
و سکوت بره ها شخصیت هانیبال لکتر که مبتلا به این بیماری و ضمنا چند بیماری دیگر هست و ضمنا یا نابغه هم میباشد را بسیار زیبا نشان میدهد

امیر

lucifer 02-09-2010 02:02 PM

اين مطالب برام جالب بود.دوست داشتم بچه ها هم بخونم.

خوب اگه به نظر اكثريت مورد داره نميزنيم..................................!

behrad2226 02-09-2010 02:41 PM

من یک دوست دارم روانشاسه هر وقت میرم پیشش از این حرفها میزنه بابا ادم روانی نکنیین تو رو خدا بسه اهههههههههههههههههههه

lucifer 02-10-2010 02:12 AM

دوستان رو جنبه ها كار كنيد...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fada 02-17-2010 12:54 PM

خداییش خیلی باحال بود منم اینو قبلا شنیده بودم اما جوابش تو ذهنم نبود تازه اصلا یادم نمیاد کجا دیده بودمش

اکنون ساعت 05:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.