![]() |
تصاویری از تقسیم بندی جغرافیایی زبان کردی و سایر زبانهای ایرانی
|
|
|
زكريا جان از عكسات ممنون...اما منظور اين عكس آخريو نفهميدم!
اين عكس داره ميگه قوم ماد كرد بودن؟:65: mada يعني چي؟ |
بله آقا آریانا، کردها از قوم ماد هستند(مادها، کرد بودن) و اولین پادشاه ماد هم (که یکی از سه تیره ی آریاییه: ماد، پارت و پارس) دیاکو بوده.
یکی دیگه از راهنماهای نقشه، یه دایره ی بستس که موقعیت کنونی کردها رو بر اساس نقشه ی 549 سال قبل از میلاد نشون میده |
نقل قول:
|
آقا آریانا، اگه توجه کرده باشین اول گفتم که کردها از نژاد ماد هستند و توی پرانتز نوشتم که مادها کرد بودن، من در مورد قسمت اولش مطمئنم، در مورد قسمت دوم که توی پرانتز نوشتم چون شک داشتم توی پرانتز نوشتم، راستش خیلیا میگفتن که مادها کرد بودن، ولی اطلاعات خودم ناقصه بخاطر همینم بود که تو پرانتز نوشتمش
|
عالی بود ولی هیچی نفهمیدم چون از کلاس چهارم که ما دیگه تاریخ داشتم ازش متنفر بودم:24:{شیت شدن}
|
من هم گزينه اول رو قبول دارم ...گزينه دوم افكار تعصبي افراد خاصيه ...به هر حال كرد ها از اقوام اصيل سرزمين پارس هستن.
|
اکنون ساعت 11:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |