پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار IT (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Google Buzz - نسل جديد شبكه هاي اجتماعي (http://p30city.net/showthread.php?t=22405)

LP Girl 02-23-2010 12:47 PM

Google Buzz - نسل جديد شبكه هاي اجتماعي
 
گوگل از سرويس جديد شبکه‌هاي اجتماعي خود پرده‌برداري کرد. اين سرويس جديد که Google Buzz نام دارد، شباهت زيادي به‌سرويس‌هاي ديگر شبکه اجتماعي از جمله تويتر و فيس‌بوک شباهت دارد. اين اتفاق که از هفته گذشته و با شايعه‌‌پراکني در وب، در مورد سرويس جي‌ميل اجتماعي اين شرکت آغاز شده بود، با پرده‌برداري از اين سرويس در دسترس همگان قرار گرفت. گوگل‌باز ترکيبي از سرويس‌هاي نقشه، جي‌ميل و پروفايل گوگل است.

http://www.tehranpic.net/images/fxmk...5kvfu2tury.jpg


بدين ترتيب کاربران مي‌توانند همه چيز را از جمله تصاوير و فيلم‌ها را از طريق اين سرويس با دوستان خود در جي‌ميل به اشتراک بگذارند.
مطالب به‌اشتراک گذاشته شده در گوگل مي‌توانند فقط براي دوستان ديده شوند و يا همانند تويتر در کل شبکه اجتماعي و وب قابل رويت باشند. تمام مطالب و نظرات مرتبط با آن مي‌توانند از تويتر، پيکاسا، فليکر و گوگل‌ريدر به باز وارد شوند. همچنين اين سرويس قابليت ارسال مطالب مبتني بر موقعيت (Location Based) را هم دارد و مي‌توان محل ارسال را از طريق گوگل‌مپ تعيين کرد و در نقشه گوگل قرار داد. نقشه گوگل نيز مطابق با اين تغيير يک لايه به خود اضافه کرده است که مي‌تواند پست‌هاي کاربراني که از قابليت ارسال مطلب مبتني بر موقعيت استفاده مي‌کنند، به‌كار برد.
وب‌سايت گوگل‌باز از دو هفته پيش آغاز به‌کار کرده است، در حالي که در صندوق‌هاي پستي جي‌ميل قابليت گوگل‌باز اضافه شده است. بنابراين کاربران جي‌ميل و گوگل پروفايل نيازي به‌ثبت نام ندارند و مي‌توانند مستقيما به اشتراک مطالب بپردازند.
جرمي اويانگ، يکي از تحليل‌گران استراتژي گروه آلتيميتر به بتانيوز اعلام کرد: «اين اقدام تهديد مستقيم براي فيس‌بوک به‌شمار مي‌آيد و تمام کارهايي را مي‌کند که فيس‌بوک و ساختار خبرپراکني جديد آن انجام مي‌دهند. در کوتاه‌مدت اين اقدام به‌نفع تويتر خواهد بود چرا که تويت‌هاي زيادي در اين فاصله انجام خواهد شد و بعد همه به دامان گوگل مي‌افتند.»
گوگل پس از دو روز از آغاز کار گوگل‌باز، با اعلام آمار و ارقام، نتايج را به‌سوي خود جلب کرده است. بنابه اعلام سران گوگل، بيش از ده‌ها ميليون کاربر از گوگل‌باز بازديد کرده‌اند و در 2روز، بيش از 9ميليون پست و نظر ارسال شده است. همچنين اين شرکت اعلام کرده است که نزديک به 200پست در دقيقه از طريق تلفن‌هاي همراه ارسال مي‌شود.
اما صرف‌نظر از اين كاربرد گسترئه، گوگل با نظرات منفي زيادي نيز روبرو شده است. هرچند به‌نظر مي‌رسد گوگل با گسترش سريع امکانات باز، به‌دنبال گسترش مخاطبان خود است؛ اما منتقدان معتقدند گوگل‌باز نيز همانند اورکات و Wave خواهد شد و بعد از يک موج خبري يک ماهه، از بين خواهد رفت.


اکنون ساعت 03:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)