![]() |
سریال همسایه ها vecinos
سلام دوستای عزیز
این تاپیک و زدم برای سریال همسایه ها که ساعت 7 از فارسی 1 پخش میشه به نظرم سریال باحالی میاد... حوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم |
در شروع چند تا عکس از FLORA MARTINEZ بازیگر نقش تاتیانا میزارم...
من خودم خیلی دوسش دارم ناظر ارشد: لطفا تصاویر مناسبتری درج کنید سپاس امیر |
سلام
لطفا یه خلاصه از سریال بگو تا کسایی که تا حالا این سریال رو ندیدن (مثل خود من) از این به بعد بتونن ببینن ممنون :53: |
|
ممنون شقايق جون براي تاپيك
اميدوارم كه استقبال بشه. براي شروع يه كم درباره اين سريال و بازيگراش توضيح بده تا دوستان بيشتر با فيلم آشنا بشن. --- |
نقل قول:
ولی باشه........ مرسی |
خلاصه داستان: اسکار راننده تاکسی گستاخی است که ذاتا آدم خوبی است اما یک ضعف بزرگ دارد: عاشق میهمانی دادن است. |
سریال همسایه ها vecinos
سریال همسایه ها vecinos
اسکار لیل: 35 ساله. راننده تاکسی. خوشبخت،گستاخ و مهربان. نهایت آرزویش این است که کاری کند همه مسافران احساس کنند در اتومبیل خودشان هستند. پدرش آنها را ترک کرده بود و او از کودکی مجبور بود که به سختی کار کند تا زندگی خودش و مادرش را بگرداند. هر چند آدم پر سر و صدایی است و خورۀ میهمانی گرفتن دارد اما همسایگانش دوستش دارند. عاشق موسیقی است. از تولد، جشن کریسمس و بیشتر از همه میهمانی های بین همسایه ها که در آن می تواند مهارت دمبک زدن خود را به رخ بقیه بکشد، بسیار لذت می برد. در رابطه عشقیش هم، تا قبل از اینکه تاتیانا را ملاقات کند، جسیکا سوژه مورد نظرش بود. او تمام عشقش را به او خواهد داد و بقیه چیزهای زندگی در اولویت بعدی قرار خواهند گرفت. |
همسایه ها vecinos - بحث و بررسی سریال همسایه ها و خلاصه داستان
همسایه ها vecinos - بحث و بررسی سریال همسایه ها و خلاصه داستان
اینم از خلاصه داستان.... سعی کردم شخصیتهای مهم داستانو بهتون معرفی کنم! البته چند نفر دیگه هم بازی میکنن که اونارم بعدا بهتون معرفی میکنم ولی اینا مهمترن!! خیلی فیلم باحالیه کمدی - عاشقانست البته بیشتر عاشقانه خصوصا وقتی روابط اسکار با تاتیانا شروع میشه(منظورم عشقیه) هنوز به اون قسمتاش نرسیده .....! توصیه میکنم حتما ببینید:);) هرکی دید نظرشو بگه در موردش.... مرسی |
شقايق من تا حالا يه نصفه و يه قسمت كامل اين سريال رو ديدم! (چقدر زياد)
اما خيلي جذاب و خنده دار بود! مخصوصا شخصيت تاتيانا كه خيلي دوست داشتنيه... اسكار هم همينطور... من يه جا خوندم (تو تاپيك ويكتوريا) كه پنه لوپه هم توش بازي ميكنه. درسته؟! |
اکنون ساعت 10:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |