پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار IT (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=22)
-   -   بنیان‌گذار « جاوا » اوراکل را ترک کرد... (http://p30city.net/showthread.php?t=24657)

alidehban 04-12-2010 10:07 AM

بنیان‌گذار « جاوا » اوراکل را ترک کرد...
 
به نقل از پایگاه اینترنتی “Businessweek” طراح و بنیان‌گذار زبان برنامه نویسی جاوا بعد از مدت‌ها استعفا داده و شرکت اوراکل را ترک کرد.
“جیمز گولسینگ” در مورد دلایل این استعفا که در تاریخ ۲ اوریل داده شده است در وبلاگ شخصی خود می‌نویسد:”این که چرا این شرکت را ترک کردم فقط می توانم بگویم که می خواستم صادقانه و درست کار کنم “.
گوسلینگ در سال ۱۹۹۱ به همراه یک تیم کوچک مهندسین زبان برنامه نویسی جاوا را بنیان نهاد که برنامه وبازی‌های بسیاری بر پایه جاوا نوشته و توسعه داده شد و به قولی رایج‌ترین زبان برنامه نویسی در تلفن همراه نیز بوده است و بعدها همین تیم شرکت “Sun Microsystems” را بنیان نهادند.
البته این استعفا چندان مورد تعجب نبود زیرا چندی قبل دو تن مدیران بلند پایه “سان مایکرو سیستمز “مانند تیم بری و جاناتان شوارتز بعد از این که این شرکت در ماه ژانویه از سوی اوراکل خریداری شد اوراکل را ترک کرده بودند.
شایان ذکر است با رفتن گوسلینگ عملا آینده توسعه جاوا به خطر می افتد و هنوز مدیران شرکت اوراکل در این مورد اظهار نظر نکرده‌اند.


اکنون ساعت 08:45 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)