![]() |
در زندگیتان چه شعاری دارید ؟
افراد با توجه به روحیات ، اهداف و شخصیت خود در زندگی شعاری را دنبال می کنند و نسبت به آن پایبند و متعهد هستند و اعتقاد دارند عمل به آن شعار یعنی رسیدن به اهدافشان مثل : 1- بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند 2- وقت طلاست 3- نابرده رنج گنج میسر نمی شود و ........... حال شما بگویید که شعار شما در زندگی چیست ؟ |
كاري كه بر اساس احتمال است بي اساس است
|
دنیا یه روزنامه ست با تیتری بهاری
که یک شب تو ایستگاه اون و جا میذاری |
ميازار موري که دانه کش است که جان دارد و جان شيرين خوش است ... |
اگر فرصت دهد، جانا، فراقت روزکی چندم زمانی با تو بنشینم، دمی در روی تو خندم چو با خود خوش نمیباشم، بیا ، تا با تو خوش باشم چو مهر از خویش ببریدم، بیا، تا با تو پیوندم نیابی نزد مهجوران، نپرسی حال رنجوران بیا، زان پیش کز عالم بکلی رخت بربندم بیا کز عشق روی تو شبی خون جگر خوردم میزار از من بیدل، که سر در پایت افکندم مرا خوش دار، چون خود را به فتراک تو بر بستم بیا، کز آرزوی تو دمی صد بار جان کندم ز لفظ دلربای تو به یک گفتار خوشنودم ز وصل جانفزای تو به یک دیدار خرسندم وصالت، ای ز جان خوشتر، بیابم عاقبت روزی ولی ار زنده بگذارد فراقت روزکی چندم اینو دوست دارم .... .. .. . اما شعارم مرگ بر آمریکاس:d |
رنگ رخساره خبر می دهد از سرِ درون
|
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت!:53::53::53: |
در این درگه که گه که کوه و کوه که می شود ناگه
مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه یا هر کسی که دور ماند از اصل خویش بازجوید روزگار وصل خویش |
هرگز نگو هرگز...
|
اين نيز بگذرد 00000000
|
اکنون ساعت 08:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |