پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار IT (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=22)
-   -   فايرفاکس بهتر مي‌شود (http://p30city.net/showthread.php?t=25393)

LP Girl 05-03-2010 10:24 AM

فايرفاکس بهتر مي‌شود
 
فايرفاکس بهتر مي‌شود


http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0874092243.jpg


از هفته گذشته، موزيلا با عرضه نگارش جديد فايرفاکس خود، که با اسم رمز لورنتز عرضه مي‌شود، با بهبود زيادي در زمينه پايداري روبه‌رو شده است.
به‌گزارش بتانيوز، نگارش 3/6/3 موزيلا فايرفاکس، با خرابي‌هاي زيادي روبه‌رو شده است که با تحليل گزارش‌هاي خرابي متوجه شده‌اند بيش از نيمي از خرابي‌ها متعلق به پلاگين‌هاي مختلف بوده و بخش ديگر آن متعلق به يک فراخوان سيستمي چند نخي از سوي ويندوز بوده که باعث قفل کردن و خرابي اين مرورگر شده است.
از اين رو در پروژه لورنتز، هدف موزيلا طراحي مجدد معماري و رسيدن به جايي است که کنترل بيشتري روي پلاگين‌ها داشته باشد و در نگارش 4/6/3 پروسس‌هاي اين پلاگين‌ها در فضاي محافظت‌شده عمل مي‌کنند و در صورت خرابي اين پلاگين‌ها، فايرفاکس نيز خراب نخواهد شد.

Setare 05-03-2010 10:37 AM

منم فایر فاکسم با اشکالاتی رو برو شده!!مثلا وقتی آدرس یه سایت رو میزنم که وجود داره خودش میره تو صفحه سرچ مثلا گوگل یا اسک!فکر میکردم ویروسی جاسوسی چیزی گرفته باشم...اما می بینم مشکل از خودشه!دقیقا نمیدونی کی نسخه اش میاد تو سایت خود فایر فاکس؟
بازم ممنون به من که خیلی کمک کرد:)


اکنون ساعت 12:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)