پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   بخش نجوم (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=32)
-   -   ملاقات مشتری و اورانوس در خرداد ماه (http://p30city.net/showthread.php?t=26145)

T I N A 06-07-2010 10:35 AM

ملاقات مشتری و اورانوس در خرداد ماه
 
دوشنبه۱۷ خرداد ۱۳۸۹

ملاقات مشتری و اورانوس در خرداد ماه



http://www.aftab.ir/news/2010/jun/07...99b517a012.jpg




آسمان خرداد ماه سیاره های مشتری و اورانوس در نزدیکی یکدیگر قرار می گیرند که با توجه به دوری این دو سیاره از یکدیگر با استفاده از ابزارهای نجومی می توان به رصد این دو جرم آسمانی پرداخت.


آسمان خرداد ماه سیاره های مشتری و اورانوس در نزدیکی یکدیگر قرار می گیرند که با توجه به دوری این دو سیاره از یکدیگر با استفاده از ابزارهای نجومی می توان به رصد این دو جرم آسمانی پرداخت.
خسرو جعفری زاده دبیر انجمن نجوم اهواز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: این دو سیاره در رده‌ سیاره های گازی قرار دارند و فاصله‌ آنها از یکدیگر برابر با دو هزار و ۲۷۴ میلیون کیلومتر است.
وی با تاکید بر اینکه مکانی که این دو سیاره قرار دارند در نزدیکی اعتدال بهاری است اظهار داشت: زمانی که خورشید در این مکان قرار دارد اول فرودین است.
جعفری زاده ادامه داد: قدر (درخشندگی ظاهری) سیاره اوانوس برابر با ۹/۵ و سیاره مشتری ۳/۲- است.
دبیر انجمن نجوم اهواز با اشاره به اینکه رصد این دو جرم آسمانی به وسیله ابزارهای رصدی ممکن است خاطرنشان کرد: اگر با ابزار نجومی نگاهی به این دو سیاره بیاندازید، سیاره اورانوس به رنگ سبز - آبی و به صورت قرصی کوچک در کنار مشتری مشاهده می شود.

خبرگزارى مهر (www.mehrnews.com)

مشتری | اورانوس


اکنون ساعت 10:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)