![]() |
اوباما می تواند اینترنت را خاموش کند / همه در خطریم!
به گزارش خبرگزاری مهر، بر پایه این قانون جدید که 'محافظت از فضاهای سایبری همانند یک قانون دارایی ملی' (PCNAA) نام دارد به رئیس جمهور آمریکا این اجازه را می دهد که در موقعیتهای اضطراری 'اینترنت' را خاموش کند. این قانون، دو گروه را به شدت نگران کرده است: فعالان 'آزادی اینترنت' و لابیهای شرکتهای فناوری. نگرانی گروه اول برای نقض حقوق کاربران و ترس گروه دوم از ضررهای تجاری حتمی است. |
اين غير ممکن و دور از ذهن که چنين کاري کنند...
|
اوباما می تواند اینترنت را خاموش کند / همه در خطریم!
بهش بگو خاموش نکنه من دارم دانلود می کنم!!!!!!!!!!!!!! بذاره دانلود من تموم بشه بعد خاموش کنه!!!!!!!!!! |
شاید اگر دست ایرانی ها بود به هیچ احدی اجازه استفاده از اینترنت نمی دادن ولی امریکائیها این قدر با مرام وبا معرفت هستن که اجازه میدن همه دنیا از اینترنت استفاده کنند..
|
کلکاااا پس دیشب اینترنت من قطع شد کار اینا بوده ؟ فکر کنم گفتن همه خوابن بذار یه دییقه تست کنیم ببینیم چه مزه ای داره نمیدونن من هر شب بیدارم
روزام که امیر عباس دانلود میکنه پس خاموش نکنین اینترنت رو |
چه کار خوبی. هر چه زودتر بهتر.
راحت میشیم. نه دردسری نه چیز دیگه. میشینیم راحت کتاب می خونیم و بیرون میریم و هزار کار دیگه. خیلی فایده داره. |
آره خیلی کار خوبیه منم موافقم
مخصوصا این دست حامد خشک شد چهار ساله دراز مونده بلکه کسی نجاتش بده!! فقط یه سوال اوباما از بیل گیتس اجازه گرفته؟؟ اگر نگرفته بگین بره از بزرگتر اجازه بگیره زشته بی اجازه بزرگترانی چون بیل و پیر امیدیار و کردستانی و ناظم بره خاموش کنه اوف میشه |
اکنون ساعت 03:51 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |