![]() |
يادي از «خونه مادربزرگه» به انگيزه پخش مجدد از تلويزيون
يادي از «خونه مادربزرگه» به انگيزه پخش مجدد از تلويزيون مخمل! مخمل! مخملخان... سريال عروسكي «خونه مادربزرگه» پس از گذشت بيش از دو دهه از ساخت آن و پخش چندين باره از تلويزيون، تابستان امسال بار ديگر در باكس كودك قرار گرفت تا در كنار هدف قرار دادن مخاطبان كودك و نوجوان، بار ديگر كودكان قديمي را با خود همراه كند.
*** من خودم عاشق شخصيت هاپوكومار و مخمل بودم! هنوزم دوست داشتنين... :) |
من عاشق این سریالم
مخصوصا عاشق مخمل و نک سیاه ولی از هاپوکومار و آقای زون(!)(حلزونه)اصلا خوشم نمیاد |
بابا ما ها به جهنم ! بیچاره بچه های امروز چرا هیچی ندارن ؟
پس اینا چی ببینن؟اصلا چیزی به اسم برنامه کودک هست یا بچه ها همه عصرا و صبا از نینی سالگی باید برن کلاس کنکوری ؟ مخمل شبیه یکی از اقوام ما بود که خوشم ازش نمیومد ! وقتایی که خونمون بود اینقدر مضر بود که حد نداشت وقتیم نبود مخمل به واسطه ی تلویزیون بودش جالب اینکه هر دو شخصیتهای مضری بودند ! مادر بزرگه رو دوست داشتم جوجه ها رو هم همینطور هاپوکوما همه ش ... خونه ی مادر بزرگه شادی و غصه داره ... |
چرا بچه های امروز هیچی ندارن؟؟ اینهمه خاله و عمو دارن توی تلویزیون از همه مدل رنگ و وارنگ + عروسکهای خیلی زشت که من نمی دونم یه بچه از چیه این عروسکها باید خوششون بیاد؟؟
من فقط و فقط از مخمل خوشم میومد! |
اين سريال و من اوايل دوس نداشتم ولي يواش يواش ازش خوشم اومد من از قيافه ماذر بزرگه مي ترسيدم ولي من از مخمل خوشم ميومد وخوشم مياد چون ذاتآ" بد جنس نبود فك مي كرد يه سري آسايششو بهم زدن وحالش گرفته بود. ولي الان كه اين پخش مي شه بچه ها نميبينن بيشتر بچه هاي قديم اونو مي بينن چون توقع امروزي ها متاسفانه بلاست ويه جور ديگست .
|
بابا بچه های امروز کلی خاله ماله!! دارن تو تلویزیون کوروش جون
خاله هایی از جنس حوری وپری فکر بد نکنید همشون متاهل هستند ها!! گفته باشم فکر کن تازه راس ساعت نه شب سه تا خاله بیان بالاسرت واست لالایی بگن و شعر و ترانه بخونند!!! سعادت بزرگیه واسه اون بچه نره غول که پای تلویزیون بعد بیست و سی خاله بازی ببینه و خستگیش دربره!! |
من نبات دوست داشتممم..همونی که ته تغاری بود:21:{جشن پتو}
مخمل با نمک بود...:d:d |
اکنون ساعت 10:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |