![]() |
درباره مجموعه زير هشت
|
درباره مجموعه زير هشت
|
كار در تلويزيون توام با احترام و امنيت است
نويسنده سريال زير هشت: كار در تلويزيون توام با احترام و امنيت است سعيد نعمتالله ، نويسنده سريال «زيرهشت» همزمان با آغاز پخش اين مجموعه تلويزيوني گفت: «زير هشت» درباره معضلات اجتماعي نيست، بلكه درباره اتفاقاتي است كه در اجتماع وجود دارد. http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0880240675.jpg نعمتالله به ايسنا گفت به نظر من اسم معضلات اجتماعي را وقتي به كار ميبريم كه چيزهايي پنهان باشد و ما ندانيم، اما همه ما ميدانيم عدهاي در كشورمان بيخانمان هستند. وي درباره كليد خوردن سريالها پيش از اتمام فيلمنامه و مشكلات احتمالي كه اين مساله براي نويسندگان به همراه دارد، گفت: همواره از اين قضيه استفاده كردهام؛ بايد حسنش را هم ببينيد. |
پس از پخش يك قسمت ساعت پخش سريال زير هشت تغيير كرد پخش مجموعه تلويزيوني «زير هشت» به دليل درخواست مخاطبان از ساعت 22:15 به ساعت 22 تغيير كرد. http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0880062215.jpg به گزارش فارس، پخش مجموعه تلويزيوني «زير هشت» به كارگرداني سيروس مقدم از روز گذشته 20 تيرماه ساعت 22:15 به روي آنتن شبكه اول سيما رفت، اما به دليل درخواست مخاطبان شبكه يك براي پخش زودتر اين سريال، «زير هشت» از امشب، هرشب ساعت 22 به روي آنتن ميرود. |
حركت روي خط قرمز درايت ميخواهد
حركت روي خط قرمز درايت ميخواهد سيروس مقدم، كارگردان سريال زير هشت درباره جديدترين سريال خود گفت: داستان اين سريال شبيه به هيچكدام از كارهاي قبلي من نيست؛ زير هشت يك كار كاملا اجتماعي با فضاسازيهاي كاملا اجتماعي است كه در هيچكدام از سريالهاي قبلي من ديده نشده است. سيروس مقدم در گفتگو با ايسنا در پاسخ به اين پرسش كه آيا در شرايطي كه جامعه ما نيازمند اميد است، زير هشت به عنوان سريالي اجتماعي ميتواند موفق باشد؟ با ذكر اين نكته كه موضوع اصلي سريال زيرهشت توبه است، گفت: وقتي موضوعي مانند توبه نمايش داده ميشود، يعني اينكه از لحظه تولد انسان تا لحظه مرگ، خداوند در توبه را برايش باز گذاشته است و اين همان اميد است؛ به اين معنا كه امكان برگشت و تصحيح گذشته همچنان وجود دارد. |
بازيگري كه نقش عطا رو بازي ميكنه بسيار قوي هست تو كارش.
اين سريال هم سريال خوبيه! |
«زير هشت» براي مخاطبان تكراري نيست
|
اکنون ساعت 08:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |