![]() |
دعاهای روزهای ماه مبارک رمضان
با سلام و آرزوی قبولی طاغات و عبادات |
خب چون تا تایید پست باید صبر میکردم و دیر هم فهمیدم دعاهای 5 روز اول را یکجا میزارم و از فردا ایشالله هرکدوم از کاربران دعای همان روز را بگذارید. دعاهای مرتبط نیز میتوانید بنویسید. |
دعاى روز ششم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِتِکَ ولا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِکَ وزَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ سَخَطِکَ بِمَنّکَ وأیادیکَ یا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبینَ. خدایا وا مگذار مرا در این روز در پى نافرمانیت روم ومزن مرا با تازیانه کیفر ودور وبرکنارم بدار از موجبات خشمت بحق احسان ونعمتهاى بى شمار تو اى حد نهایى علاقه واشتیاق مشتاقان. ******** دعاى روز هفتم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن وعبـادت وبرکنارم دار در آن از بیهودگى وگناهان وروزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان |
دعاى روز هشتم ماه رمضان
دعاى روز هشتم ماه رمضان
أَللّهُمَّ ارْزُقْني فيهِ رَحْمَةَ الْأَيْتامِ وَ إِطْعامَ الطَّعامِ وَإِفْشآءَ السَّلامِ وَ صُحْبَةَ الْكِرامِ بِطَوْلِكَ يا مَلْجَأَ الْآمِلين. |
دعاي روز نهم ماه مبارك رمضان
اَللّهُمَّ اجْعَلْ لى فيهِ نَصيباً مِنْ رَحْمَتِكَ الْواسِعَةِ وَاهْدِنى فيهِ لِبَراهينِكَ السّاطِعَةِ وَخُذْ بِناصِيَتى اِلى مَرْضاتِكَ الْجامِعَةِ بِمَحَبَّتِكَ يا اَمَلَ الْمُشْتاقينَ. خدايا قرار ده برايم در اين روز بهرهاى از رحمت وسيعت و راهنماييام كن در اين ماه بهسوى دليلهاى درخشانت و مرا بهسوى موجبات خوشنودى همه جانبهات سوق ده به حق محبتت اى آرزوى مشتاقان. دعاي روز دهم ماه مبارك رمضان اَللّهُمَّ اجْعَلْنى فيهِ مِنَ الْمُتَوَكِّلينَ عَلَيْكَ وَاجْعَلْنى فيهِ مِنَ الْفاَّئِزينَ لَدَيْكَ وَاجْعَلْنى فيهِ مِنَ الْمُقَرَّبينَ اِلَيْكَ بِاِحْسانِكَ يا غايَةَ الطّالِبينَ. خدايا قرارم ده در اين ماه از توكلكنندگان بر خودت و بگردانم در آن از سعادتمندان درگاهت، قرارم ده در آن از مقربان پيشگاهت به حق احسانت اى هدف نهايى جويندگان. |
دعاى روز یازدهم ماه مبارك رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وكَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِكَ یا غیاثَ المُسْتغیثین. خدایا دوست گردان بمن در این روز نیكى را و نـاپسند بدار در این روز فسق ونافرمانى را وحرام كن بر من در آن خشم وسوزندگى را به یاریت اى دادرس داد خواهان. |
دعای روز دوازدهم
|
دعای روز سیزدهم ماه مبارك رمضان
اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ و الأقْذارِ و صَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبه الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّهَ عیْنِ المَساکین. |
اکنون ساعت 04:57 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |