پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تغذیه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=148)
-   -   آدامس نعنایی را با نوشابه نخورید (http://p30city.net/showthread.php?t=28618)

مجتب 09-20-2010 02:15 PM

آدامس نعنایی را با نوشابه نخورید
 
آدامس نعنایی را با نوشابه نخورید

در برزيل دو کودک بر اثر خوردن شکلات نعنايي منتوس (که در ايران هم يافت مي‌شود) به همراه کوکاکولا جان باختند.
به کودکان و عزيزان خود اطلاع دهيد.

آزمايش زير را با دقت مشاهده کنيد
و مراقب باشید نوشابه را با آدامس و شکلات نعنایی نخورید

http://www.redlink1.com/mydocs/group/58/06.jpg
http://www.redlink1.com/mydocs/group/58/07.jpg
http://www.redlink1.com/mydocs/group/58/08.jpg
http://www.redlink1.com/mydocs/group/58/09.jpg
http://www.redlink1.com/mydocs/group/58/10.jpg
http://www.redlink1.com/mydocs/group/58/11.jpg

مجتب 09-20-2010 02:17 PM

میخوام این آزمایشو امتحان کنم.
به نظر شما واقعیت داره؟

shokofe 09-20-2010 02:23 PM

اگه واقعيت داشت من تا حالا مرده بودم:d
چون هميشه از اين قرص هاي نعنا مي خورم
فكر كنم بعدش نوشابه هم خوردم
شايد هم نخوردم:p

امیر عباس انصاری 09-20-2010 02:24 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مجتب (پست 186460)
میخوام این آزمایشو امتحان کنم.
به نظر شما واقعیت داره؟

بله داره
من امتحانش کردم خیلی قبل از امتحان این بچه ها
من نوشابه زمزم می خوردم
دوستم قرص نعنا داشت
انداختیم توش نوشابه اسپری شد بیرون کلا ریخت رو لباس جفتمون!!
مسلما یه نوشابه خانواده و یه بسته منتوس قویتره
در حقیقت یک تجزیه شیمیاییه و گاز دی اکسید کربن نوشابه رو آزاد میکنه

مجتبی چندتا قرض نعنایی بنداز تو شیشه نوشابه گرم درشو سریع ببند بده دست بغل دستیت در رو
بهتره نوشابه ات دایت باشه (همون رژیمی و بدون قند)

;)


امیر عباس انصاری 09-20-2010 02:35 PM

دوستان کسی آزمایش کرد عکس و شرح و خبر یادش نره
اختصاصی پی سی سیتی
حتی همین آزمایش کوچیک هم میتونه اختصاصی باشه

راستی بزودی چیزهای جالبی برای فروم اتفاق میفته
خیلی کارهای نو و تازه:53:

دانه کولانه 09-27-2010 12:27 AM

جالبه نمیدونستم
عسکهای خوشگلی گذاشتی امیرعباس ولی گاز دی اکسید کربن نوشابه به طور فیزیکی در اون حل شده .
توی بخش کاربران فعال ااونطرف هم این رو با ذکر درخواست من بگذار اون بنده خدا ها هم در جریان باشن
مرسی.

ابریشم 11-18-2010 10:09 PM

به گفته پژوهشگران، آدامس جویدن به بهبود هر چه سریع تر بیمارانی که عمل جراحی روده انجام داده اند، کمک فراوانی می کند. به تازگی آزمایشی روی ۱۵۸ بیمار انجام شده که این گفته محققان را تا اندازه ای ثابت می کند. طبق اظهارات تیم پزشکی، جویدن آدامس با تحریک کردن اعصاب سیستم گوارش، سرعت انجام فعالیت های عادی روده را افزایش می دهد.

در هر آزمایش به هر گروه از بیماران آدامس های بدون قندی داده شد که باید سه نوبت در روز و بین ۵ تا ۴۵ دقیقه آن را می جویدند و سپس شرایط جسمانی آنها را با گروهی دیگر که آدامس نمی خوردند، مقایسه کردند. آندسته از بیمارانی که در آزمایش شرکت کرده بودند، گاز روده خود را سریع تر خارج کردند و حرکت روده هایشان سریع تر آغاز شد، که این نشان می داد روده ها سریع تر به کار افتاده اند.تمام جراحی های دستگاه گوارش می تواند باعث کاهش یا قطع کارکرد روده شود (که همان انسداد روده نام دارد) و عواقب خطرناکی هم در پی دارد. در چهار دوره از آزمایش ها، افرادی که آدامس جویده بودند، پس از عمل مدت کوتاه تری را نسبت به دیگران در بیمارستان سپری کردند.

اما محققان همچنان معتقدند باید تحقیقات کامل تری در این خصوص انجام شود تا اطمینان حاصل کنند آیا رابطه مستقیمی در این بین وجود دارد یا صرفاً یک تصادف است. اگر آدامس به واقع مدت بستری شدن افراد را در بیمارستان کاهش دهد، شرکت های بیمه و نیز شرکت خدمات درمانی شهروندان (NHS) در انگلستان می توانند میلیون ها پوند در سرمایه شان صرفه جویی کنند. امروزه به طور متوسط در طول یک سال بیش از ۳۱ هزار انگلیسی مورد عمل جراحی روده قرار می گیرند و بستری شدن یک شب بیشتر هر یک از آنها برای NHS چیزی حدود ۲۰۰ یورو هزینه دارد.

یکی از پرستاران که در بخش سرطان روده کار می کند، در این باره می گوید؛ "جویدن تقریباً شبیه خوردن است و موجب شروع حرکات حلقوی که در واقع همان حرکت روده است، می شود. انسداد می تواند بعد از هر عملی اتفاق بیفتد اما درصد وقوعش خیلی نادر است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد جویدن آدامس ممکن است به بیمار کمک کند، اما این در حد یک پیشنهاد است و این طور نیست که ما به تمام بیمارانی که روده هایشان را جراحی کرده اند آدامس بدهیم."






اکنون ساعت 10:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)