![]() |
کوله که زیریینه ...
سلاو و ریز بو هه مو ئازیزان
به نووسراوه جوانه کانتان لیره به شدار بن و یارمه تیم ده ن بو فیر بوونی زمانی کووردی ... زور سوپاس بو هه مو خوشه ویستان{پپوله}{پپوله} |
سلاو بو تو ئازیز |
|
نقل قول:
زور سوپاس باور ده که ن دوو روژه ده کوشم بیم بو سایت به داخاوه اکانتم له بیر چوو! له گه ل مودیر سایت پیوه ندیم کرد به داخاوه وولامم نه بو به لام هه ر ئا خری دوزیمو له ئه مرو له سه ر من بو به شداری زیاتر حساب که ن له دلوه وه زور دلشادم ... دوباره سوپاس |
نقل قول:
بو ئه وه که دیر وولامم داوه ، بمبوره به داخه وه بریک ده رگیر بووم له گه ل روژگار! عرض بیت به خزمه تی برای خوم که ماموستای زمانیم کووردی دیتوو خه ریکیی فیربوونم له سه ر ئه وه که به کووردی شیعر بنووسم زور سوورم به هیوای یارمه تیتان هه م |
... اوه ڵین به رهه م
وه ك قاوێكی فه رانسه وی
جارجار هه ستم گه لێ تاڵه به شه كره خه نه ی فه رهادیش شیرین نابم! نه رمین ده باغی زستان 2011 |
نقل قول:
سلاوت لی بی کورده گیان |
من ێه و مه له باڵ سووتاوه م
له دوور ۆڵات به ناوی تۆ له ژیله مۆی جه سه ی نامۆم باله نده یه كی كێویله هه ڵ ده فرێ نه رمین ده باغی |
سلاو له هه مو لایکی سه ر به ر زتان.:53:
هوزان وا دیاره خوت ده بی بوی به ماموستای یکیک وه ک من! له خوام داوایا سه ر کوتو بیت. هه ر بژی:) |
سلام مهرگان گرامی
خواهش می کنم خوشحالم که خوشت اومد من یه دفتر شعر فارسی آماده چاپ دارم اما چون دوست دارم دو زبانه باشه در حال ترجمه نوشته هام به کوردی هستم !! جالب نیست !؟ برای این امر کلاس کوردی میرم ... فرهنگ واژه های کوردی خیلی غنیه ؛ انتخاب واژه هم زیباست و هم سخت! در هر صورت من اینجا هم دوست دارم کمک بگیرم و هم کمک کنم {پپوله} نرمین دباغی |
اکنون ساعت 11:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |