sharareh1 |
12-26-2010 06:03 PM |
اعترافات تکان دهنده یک آدمخوار انگلیسی
«Stephen Griffiths» انگلیسی، کاندیدای اخذ دکترای جرم*شناسی بود. او قربانیان خود را پس از شکنجه و قتل فجیع، قطعه* قطعه کرده، می پخت و می*خورد.
به گزارش «Iran pn»، این حوادث تلخ و وحشتناک، در شهر لیدز انگلستان رخ داده است. این قاتل زنجیره*ای آدمخوار، استفان گریفیتس «Stephen Griffiths»، ۴۰ ساله، نه تنها دیوانه نیست، بلکه در ادامه*ی تحصیلات عالیه، کاندیدای اخذ دکترای جرم*شناسی از دانشگاه لیدز نیز شده بود.
http://persianload.com/wp-content/up...010/12/550.jpg
به گزارش روزنامه*ی «The Sun»: اگر چه او به قتل و خوردن سه زن اعتراف کرده است، اما احتمال می*رود که ۱۴ قتل مشابه دیگر توسط او صورت گرفته باشد، اما سؤال اینجاست که بقایای جسد ۱۱ نفر دیگر کجاست؟
بنا بر این گزارش، این قاتل زنجیره*ای آدمخوار، یک کمان با تیرهای فولادی هم داشت که با آن به قربانیان خود که زنان روسپی بودند شلیک می*کرد و سپس بخش*هایی از بدن آنها را می*خورد.
«The Sun» به نقل از دوست دختر سابق او می*افزاید: او دوست ندارد بشنود که حتی یک نفر بیشتر از قاتل زنجیره*ای سابق به نام «Peter Sutcliffe» و معروف به «خوک سفید خون*آشام» کشته است. او تا پایان سن ۷۰ سالگی خود، ۱۳ نفر را کشته بود.
بنا به گزارش همین روزنامه: اعترافات «Stephen Griffiths» در دادگاه، بسیار وحشتناک بود، او حتی از قربانیان خود فیلم می*گرفت و آنها را جلوی دوربین می*کشت.
سبب دستگیری او نیز فیلم*هایی بود که توسط دوربین نظارتی*اش در خانه ضبط شده بود و سرایدار به طور تصادفی این صحنه*های وحشتناک را دیده بود.
این روزنامه می*افزاید: باورنکردنی است که او در دوران کودکی به مدرسه*ی خصوصی رفته و اکنون نیز کاندیدای اخذ دکترای جرم*شناسی بود. وی برای اولین بار به جرم داشتن مواد مخدر در خانه دستگیر شده بود.
«The Sun» بر اساس اعترافات این آدمخوار می*افزاید: اولین قربانی او «Susan Rushworth» یک زن ۴۳ ساله بوده است. او اقرار کرده که این زن را به حمام خانه*اش که از آن به «کشتارگاه من» تعبیر می*کند، کشانده و سپس با ضربات چکش او را می*کشد. سپس جسدش را ریز ریز کرده و پس از آب*پز می*خورد. هیچ بقایایی از جسد مقتول پیدا نشده است.
قربانی دوم «Shelley Armitage» زن ۳۱ ساله*ای بود. وی را با شلیک تیر کمان به قتل می*رساند و پس از قرار دادن او در وان حمامش (برای مثله کردن) با دوربین تلفن همراه خود از او فیلم*برداری می*کند. او با اسپری بر پشت بدن مقتول نوشته بود: «من یک برده*ی ### هستم». در فیلم ضبط شده است که او به هنگام ارتکاب این جنایت فریاد می*زد: «من رانده شده (شیطان) هستم» – «من هنرمند قتل*های خونین هستم». «و این روشی است که به من الهام شده است».
قربانی سوم او «Suzanne Blamires» زنی ۳۶ ساله است. در فیلم او از ابتدا نشان داده می*شود که این زن از آپارتمان خود خارج می*شود و سپس گریفیتس او را برداشته و به خانه می*برد و او را با ضربه*ای به به زمین می*اندازد. سپس او بر می*گردد و تیر کمان خود را بر می*دارد و نوک آن را مستقیم در سر او فرو می*کند و سپس بخش*هایی از بدن او را خام خام می*خورد.
بنا به گزارش «The Sun»: این قاتل زنجیره*ای آدمخوار در بازجویی*ها بسیار رک و صریح حرف زده و به جنایات خود اقرار می*کرد. او در اظهارات خود گفته است: من از انسان*ها فراری هستم. شاید بخشی از من مسئول و پاسخگوی این سؤالات باشد (یعنی حلول شیطان). وی افزوده البته من افراد بسیار دیگری را نیز کشته*ام. وی در مورد سؤال بازجو از تعداد قتل*هایش، پاسخی نداد، اما با شش انگشت خود را به عنوان عدد و رقم نشان داده است. تحقیقات پلیس در مورد قتل*های احتمالی وی، هنوز ادامه دارد.
|