![]() |
معرفی بهترین برنامه های روانشناسی تلویزیون ایران
این تاپیک رو برای معرفی مشاوران و روانشناسان خبره ،که به برنامه های روانشناسی شبکه های تلویزیونی ایران دعوت میشوند قرار دادم،
و پست اول این تاپیک ویرایش میشود آخرین بروز رسانی 14.12.89 دکتر ابراهیم میثاق شبکه چهار - 5 شنبه ها - برنامه اردیبهشت - ساعت 12 در مورد طرز تفکر و اعتماد بنفس و خود ارزش پنداری و کمال طلبی و رفتارها و ... صحبت میکنه فوق العاده خوش صحبت هست همین الان که دارم اینو مینویسم، میگه: من در دوران جوانیم اعتماد بنفسم 18% بود، و اگه الان همون 18% بود اینجا که نشستم سکته میکردم، و اعتماد بنفس رو میشه رشد داد --------------------------- دکتر کرمی شبکه آموزش - سه شنبه ها - برنامه صبحی دیگر - ساعت 9:20 جالب و با نفوذ صحبت میکنه و به تجزیه و تحلیل شخصیت ها میپردازه و فوق العاده موثر هست --------------------------- خانوم رحماندوست شبکه آموزش - شنبه ها - برنامه صبحی دیگر - ساعت 9:30 در مورد ازدواج صحبت میکنه و بسیار هم رک هست --------------------------- خانوم هادی شبکه آموزش - یک شنبه ها - برنامه صبحی دیگر - ساعت 10 در مورد شخصیت ها و اختلالات روانی صحبت میکنه |
تاپیک خوبیه...یه جورایی حالت اطلاع رسانی داره..من از تلویزیون ایران فعلا چیزی یادم نمیاد...
یه برنامه هست از برنامه خانواده از شبکه یک پخش می شود در مورد ارتباط با کودکان هست... دقیق نمیدونم اسمش چی هست..ولی جالب و خوب بود. صحبت های فرهنگ هلاکویی و نهضت فرنودی رو قدیم گوش میدادم. من نظرم این هست تاپیک رو گسترش بدیم و جامعتر باشه...مثلا فیلم آموزشی هم اگه هست قرار بدیم..یک فیلم از فروید هست که در یوتیوب قرار دارد.اگر امکانش هست آپلود کرده و در سایت قرار بدیم... دوستان هم اگه پیشنهادی دارن بگن:) |
من سراغ برنامه های شبکه 4 دکتر میثاق رفتم که به صورت DvD بگیرم ولی منشیش گفت 50 تومنه!! و نگرفتم :)،
آدرس دقیق بدین آپلود کنم |
برنامه اون همشهری ما هزار راه نرفته چطور بود ؟
اونم در زمینه روانشناسی محسوب میشه دیگه نه ؟ فکر کنم خیلیها ازش استفاده کردند ... |
نقل قول:
همشهری شما؟ نقل قول:
|
اره بابا ایشون کرمانشاهیه هرسین از شهرستانهای کرمانشاهه لهجه کرمانشاهی ایشون در برنامه مشخص نبود ؟
من رو به شک ننداز یعنی اشتباه میکنم ؟ |
اکنون ساعت 09:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |