![]() |
سالنامه موسیقی ۲۰ اسفند منتشر میشود
«علیرضا میرعلینقی» از انتشار سالنامه موسیقی ۸۷ در ۲۰ اسفند خبر داد. میرعلینقی كه پژوهش و نگارش سالنامه موسیقی را بر عهده دارد گفت:در سالنامه امسال كه ۲۰ اسفند منتشر میشود،تاریخ تولد و مرگ بیش از ۳۰۰ موزیسین درج شده كه از این میان تعدادی چهرههای ثابت مثل اساتید بزرگ موسیقی و برخی چهرهای متغییر هستند. وی با اشاره به چهرههای متغییر در سالنامه موسیقی افزود:اینها افرادی هستند كه در زمینه موسیقی كار تازهای انجام داده و یا شهرت مقطعی پیدا كردهاند. نگارنده سالنامه موسیقی ادامه داد:من مخصوصا سالنامه را به چهرههای ثابت و متغیر تقسیم كردم چرا كه هر سال یكسری چهرههایی اضافه میشوند و اگر بخواهم همه را بیاورم در یك تقویم جای نمیگیرند. این محقق با اشاره به اینكه برای اولین بار سالنامه امسال را خودم منتشر میكنم،اظهار داشت:بواسطه اینكه سرمایهای نداشتم،مجبور شدم از ارتباطاتم استفاده كنم و آگهی بگیرم بر این اساس سالنامه امسال یك بخش آگهی البته مرتبط با موسیقی هم دارد. نخستین جلد سالنامه موسیقی ایران به همت سیدعلیرضا میرعلینقی در سال ۷۳ منتشر شد و بعد از نشر ۴ جلد و وقفهای چند ساله از سال ۸۱ هر ساله انتشار یافت. با تشکر فریبا |
اکنون ساعت 10:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |