![]() |
یك تست جالب ( تست 30 ثانیه ی)
یك تست جالب ( تست 30 ثانیه ی)
این مطلب را تا آخر بخوانید و به اتفاقی که می افته کمی فکر کنید (30 ثانیه بیشتر وقت نمی گیره)__________________ |
من که عدد 6 را انتخاب کردم... |
من هفت رو انتخاب کردم ولی واقعا 5 و 12 رو جمع نکردم چون اگه میخواستم این کارو بکنم باید ماشین حساب میاوردم !
عدد 6 اولین عدد بعد از 5 بود که معمولا من انتخاب نمیکنم اینجور اعداد رو بنابراین 7 رو انتخاب کردم . حالا ادمین خوبیم یا نه ؟ |
فوق العاده بود .چون من هم دقیقا عدد 7 را انتخاب کرده بودم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
پس من باید برم بمیرم
9 رو انتخاب کردم:d |
فوق العاده بود بود من هم هفت رو انتخاب کردم ! ببین چه میکنه دانش ایییییییییینه واقعاً که زیبا بود من احساس میکنم روش فکر کردن ما شرطی میشه و اونها عملیات بروز هفت در ذهن ما رو به ریاضی ترجمه کردن خدای من عجب چیز جالبی هست ! |
من پس مشکل دارم:d
من 6 رو انتخاب کردم ........یعنی فرق میکنم اون که بعله فرق میکنم ولی .............. |
|
وای چه جالب بود،من 7 رو انتخاب کردم.
|
منم جزئ عوالم انسانی نبودم
10 انتخاب کردم :d |
اکنون ساعت 01:53 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |