پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مقالات و موضوعات علمی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=31)
-   -   سفینه حامل موجود زنده تا پنج سال آینده در كشور ساخته می شود (http://p30city.net/showthread.php?t=34728)

رزیتا 01-18-2012 02:06 PM

سفینه حامل موجود زنده تا پنج سال آینده در كشور ساخته می شود
 
سفینه حامل موجود زنده تا پنج سال آینده در كشور ساخته می شود

تهران- معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: طراحی و ساخت سفینه حامل موجود زنده از جمله 37 پروژه ملی است كه با تایید شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) قرار است تا 5 سال آینده اجرایی شود.


http://img.irna.ir/1390/13901028/307...00-2185220.jpg


دكتر 'محمد مهدی نژاد نوری' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: ایران با توجه به اهداف فضایی خود برای حضور در فضا به شكل های مختلف از جمله اعزام انسان به فضا فعالیت هایی را از قبل شروع كرده است كه با تایید پروژه طراحی و ساخت سفینه حامل موجود زنده این فعالیت ها شتاب می گیرد .

وی خاطر نشان كرد: بر اساس مذاكرات انجام شده در شورای عتف از این 37 پروژه ملی ، دو پروژه به علوم انسانی اختصاص دارد.

مهدی نژاد نوری گفت : تولید سلول خورشیدی، ایجاد و پیاده سازی سیستم حمل و نقل سیستم سریع‌السیر ریلی، طراحی و اجرای طرح میكروآلگ و تولید بیودیزل و مواد دیگر اسامی برخی از پروژه های ملی هستند كه در شورای عالی عتف تصویب شده اند .

وی ادامه داد: همچنین طرح جامع تولید واكسن‌های دام، طیور و آبزیان، توسعه فناوری‌های كلیدی هواپیمای 100 تا 150 نفره، طراحی پلتفورم (كفی) ملی برای خودروی سواری كلاس ب، ساخت دیكلوترون كوچك، طرح جامع تولید واكسن‌های انسانی، شبكه ملی اطلاعات، راه اندازی مركز ملی دفاع سایبری و سامانه‌های زیرساختی فضای سایبری، بومی سازی و توسعه فناوری‌های حوزه زیرسطحی و توسعه دانش فنی طراحی ساخت توربین گاز 25 مگاوات نیز از دیگر طرح های مورد تصویب این شورا است .

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: بر اساس مصوبات جلسه شورا، بازیافت پساب‌های شهری، صنعتی و كشاورزی، شبكه هوشمند برق ایران، دانش و فناوری استفاده از آب دریا و شور برای استفاده در بخش كشاورزی و شرب، تولید سامانه‌های نرم افزاری پایه امنیتی، بررسی اثرات تغییر اقلیم و مدیریت خشكی، توسعه دانش فنی فرآیند تبدیل هیدروژنی نفت خام، مدیریت ذخایر ژنتیكی گیاهی، دامی و آبزیان، طراحی و ساخت پروتز عصبی حركتی زیرجلدی برای بازیابی حركت در افراد دچار ضایعه نخاعی، طرح ذخیره سازی زیرزمینی نفت و گاز، ایجاد دانش فنی و ساخت راكتورهای هسته‌ای با قدرت كم، طراحی و ساخت لیزر الكترون آزاد، كسب دانش فنی تولید بیوهیدروژن از جلبك میكروسكوپی، طراحی و ساخت بیولامپ با استفاده از جلبك نیز باید اجرایی شوند.

مهدی نژاد نوری افزود: شورای عالی عتف همچنین در حوزه علوم انسانی نیز پروژه هایی را تصویب كرده است كه این پروژه ها شامل طرح جامع سیاست خارجی برای دستیابی به اهداف سند چشم انداز و طرح جامع مطالعات امنیت اجتماعی است .

وی خاطر نشان كرد: قرار است این 37 پروژه تا پنج سال آینده اجرایی شوند.


اکنون ساعت 07:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)