![]() |
ستون سبز (قدرداني از عزيزانمان)
گاهي آنقدر در زندگي غرق مي شيم كه فراموش مي كنيم شايد كساني منتظر و لايق شنيدن كلمه يا جمله اي زيبا از طرف ما هستند ؛ جمله اي كه نشان از مهر دارد و عشق .
كساني كه در زندگي برامون خيلي مهم هستند و بدون اونها شايد ما الان اينجا نبوديم . اينجا فرصت مناسبي است براي گفتن تمام اون ناگفته ها ..... پس فرصت رو از دست نديد http://www.emusing.com/imgs/page_img...es/roses02.jpg |
همسر مهربانم دوستت دارم
در مهر بي نظيري در دلبري به نامي ... چشم نو را بنازم كز هر نظر تمامي در جامه يي پرندين چون شمع در حبابي ... يا چون شراب گلرنگ لغزان ميان جامي دلهاي عاشقانست در دام گيسوانت ... صد افرين چه صيدي صد مرحبا چه دامي ميخانه پيش چشمت تشبيه ناصوابي ... گلخانه پيش رويت تصوير ناتمامي بلبل زند صلايت آن دم كه مي نشيني ... گل سر نهد به پايت وقتي كه مي خرامي گل يا كه ماهتابي يا زهره يا شهابي ... اي آفتاب مجلس روشن بگوكدامي ساقي اگر تو باش جان را به مي، فروشم ... وز چشم تست ساغر، جم را دهم به جامي همسر خوبم به خاطر همه مهربانيهايت از تو ممنونم http://i9.glitter-graphics.org/pub/6...rzzxdxhqsx.gif |
گلهاي زندگيم از شما ممنونم
از تو ميپرسم، اي اهورا
چيست سرمايه رستگاري؟ (ميرسد پاسخ از آسمانها): - دل به مهر پدر آشنا كن دين خود را به مادر ادا كن اي پدر، اي گرانمايه مادر جان فداي صفاي شما باد با شما از سر و زر چه گويم هستي من فداي شما باد با شما، صحبت از «من» خطا رفت من كه باشم؟ بقاي شما باد اي اهورا من كه امروز، در باغ گيتي چون درختي همه برگ و بارم رنجهاي گران پدر را با كدامين زبان پاس دارم سر به پاي پدر ميگذارم جان به راه پدر ميسپارم ياد جان سوختنهاي مادر لحظهاي از وجودم جدا نيست پيش پايش چه ريزم؟ كه جان را قدر يك موي مادر بها نيست او خدا نيست، اما وفايش كمتر از لطف و مهر خدا نيست..... |
تقديم به همسر عزيزم
می خواهمت چنانکه شب خسته خواب را
می جویمت چنانکه لب تشنه آب را محو تو آن چنانکه ستاره به چشم صبح یا شبنم سپیده دمان آفتاب را بی تابم آنچنانکه درختان برای باد یا کودکان خفته به گهواره تاب را بایسته ای چنانکه تپیدن برای دل یا آنچنانکه بال ِ پریدن عقاب را ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را |
نه بابا !!!!!!!!!!!!
مثل اينكه اينجا كسي نيست كه عزيزي داشته باشه لايق تمجيد و قدرداني ؟؟؟!!!! باز به خودم حداقل يه 2 ، 3تايي پست زدم :41: خدا رو شكر ......... ولي واقعا مي گم .... كسي نيست كه تو زندگي براتون اهميت داشته باشه ؟ |
ستون سبز (قدرداني از عزيزانمان)
سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان:53:
در پاسخ این چند پست و این تاپیک زیبای دوست بسیار عزیزمون تنها خصوصا پست آخرین:41::53: ایشون باید عرض کنم که: نقل قول:
بله... موافقم... گاهی آنقدر اسیر فکر و افکار می شویم ...:2: و در ساحل زندگی گم می شویم که حقیقتا یادمان می رود که : "شاید کسانی منتظر و لایق شنیدن کلمه یا جمله ای زیبا از طرف ما هستند":53::53: بله کاملا درست می فرمایید:41: "جمله ای که نشان از مهر دارد و عشق":53: بله چرا که نه....:) منم از این به بعد ناگفته هایم رو اینجا خواهم گفت:53::53::53: البته اینقدر حرف دلم زیاده که همه اش جا نمیشه...:o:o:o:o اون مقداری رو که میشه گفت اینجا میگم:) و بابت این تاپیک هم از شما متشکرم.:41::41: نقل قول:
خوش به حال همسر شما:41::41: من که حسودیم شد :2::2: هر چند حسادت چیز خوبی نیست:65: با اجازه من کامل این شعر رو اینجا درج کنم پیرو فرمایش شما... تقدیم به شما و همسرتان بادا و البته تقدیم به او...:o:53::53::o مهدی سهیلی...اشک مهتاب نقل قول:
این هم خیلی زیبا بود:41::41: مخصوصا قسمت پدر...:2: و وصف او...:2: نقل قول:
این شعر هم خیلی زیباست :53::53::41::41:البته کاملش هست فکر کنم:) یادم باشه تو وبلاگم و جهت تقدیم به عزیزترین عزیزم این دوتا شعر انتخابی شما رو درج کنم (البته با اجازه ) قیصر امین پور :53::41::53::41::53: نقل قول:
اولیش خودم:) خوب متاسفانه من پدرم رو از دست دادم و فقط می تونم به یاد او که هنوز هم در قلبم سبز و جاری هست بسرایم و بگویم و بنویسم:2: و مادر... که اگر نبود من هم نبودم:53: و او... ( این او یه کسی هست توی زندگیم که الان دیگه واقعا از دوری و ندیدنش دارم دق میکنم :2:) ولی به روی خودم نمیارم...:63: البته همیشه تلاشم رو میکنم و از خدا هم میخوام که تمام انسانها رو به آرزوهاشون برسونه:63: همیشه برای همه دعا کردم....:63: الانم همینکار رو میکنم:63: از شما هم متشکرم دوست گرامی که به قولی گفتنی این احساس رو در وجود من خسته دل زنده کردین... :53::53::53::53::41::41::41::41: من هم از این به بعد مثل شما میام اینجا و از اعماق وجودم احساسم و قدردانی خودم از عزیزانم و عزیزترین عزیزم رو نثارشون می کنم.:53::53::53: فقط آرزو میکنم یه جوری بشه که بتونند بیایند و بخوانند...:2: هر چند... خدا عالمه..:):):53: اولیش هم امضای خودم که الان گفتم و فقط و فقط مال اوست....:53::53: خدا کند که برگردی ، در این بهار تماشائی و بازهم به یاد آری ، فصل زیبای آشنائی :53: خدا کند که باز شود ممکن ، شنیدن صدای آشنایت و من باز زنده شوم به عشق ، درون سیاهی دو چشمانت ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!!:53::53::53::53: |
باز هم تقديم به تنها عشقم
با هم عشقو شناختیم دل به همدیگه باختیم که قصره آرزوهامونو با همدیگه ساختیم من آن باده پرستم که از عشقه تو مستم امید و آرزوهامو به چشمونه تو بستم منو رها کن از من بیگانه از خویشم کن در هوای عشقت عاشقتر از پیشم کن بذار بشوقه رویه تو زندگی آغاز کنم زمزمه های عاشقی با دله خود ساز کنم مرغکه پر شکسته ام دسته نوازشی بکش که در هوای عشقه تو پرای نو باز کنم منو رها کن از من بیگانه از خویشم کن در هوای عشقت عاشقتر از پیشم کن سرو و صنوبر شرمنده ی تو گل متحیر از خنده ی تو حرفات شیرینه مثله قند و عسل شعر و غزلها سرو و صنوبر شرمنده ی تو گل متحیر از خنده ی تو بگو همیشه تو عشقه منی جانو تنی آه منو رها کن از من بیگانه از خویشم کن در هوای عشقت عاشقتر از پیشم کن |
تقديم به تك ستاره قلبم .......... همسر مهربانم
ای شب از رویای تو رنگین شده سینه از عطر توام سنگین شدهای بروی چشم من گسترده خویش شادیم بخشیده از اندوه بیشهمچو بارانی که شوید جسم خاک هستیم زالودگی ها کرده پاکای تپش های تن سوزان من آتشی در سایه مزگان منای ز گندمزارها سرشارتر ای ز زرین شاخه ها پربارترای در بگشوده بر خورشید ها در هجوم ظلمت تردیدهابا توام دیگر ز دردی بیم نیست هست اگر جز درد خوشبختیم نیست |
آآآخخخخخخخخخخییییییییییییییییی یییییییییییییی
|
من جز خونوده مو دوستام دیگه هیشکیو ندارم ازش تشکر کنم (پرستو تنها پرستو پرغم)
البته فکر میکنم اینا کافی باشه برای اینکه آدم یه زندگی آروم و پر نشاط داشته باشه |
اکنون ساعت 01:11 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |