پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مقالات و موضوعات علمی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=31)
-   -   ساخت مخازن سوخت ضدگلوله توسط محققان كشور (http://p30city.net/showthread.php?t=38196)

رزیتا 05-28-2012 04:54 PM

ساخت مخازن سوخت ضدگلوله توسط محققان كشور
 
ساخت مخازن سوخت ضدگلوله توسط محققان كشور


تهران - محققان كشور با استفاده از نانوالیاف ها مخازن سوخت انعطاف پذیر و ضدگلوله ساختند . امكان نشت و انفجار در این مخازن سوخت كه در صنایع هوا و قضا كاربرد دارد ، صفر است .


http://img.irna.ir/1391/13910307/801...01-2603265.jpg


'مهدی شاه محمدی' مخترع این طرح روز یكشنبه در گفت و وگو با خبرنگار ایرنا گفت : این مخازن دارای لایه بالستیكی هستند كه هنگام شلیك شدن به مخزن این لایه بالستیكی متورم می شود و مانع خروج سوخت از مخزن می شود.

وی افزود : این مخازن جایگزین مخازن فلزی می شوند و در ماهواره ها، موشكها ، هواپیماها، صنایع شیمیایی، نفت و صنایع دریایی كاربرد دارند.

شاه محمدی خاطرنشان كرد : مخازن جدید به گونه ای طراحی شده اند كه دارای ضخامت و وزن بسیار كم هستند و به دلیل نوع خاص مواد استفاده شده در آن به اشكال مختلف ساخته می شوند . از این رو محدودیت در تولید آن ها وجود ندارد و می توان در فضاهای پرت هر دستگاه از آن استفاده كرد.

وی گفت : این مخازن دارای مقاومت ضربه پذیری بالایی هستند و این در حالی است كه نقاط جوش داده شده در مخازن فلزی زود شكسته می شدند.

این مخترع همچنین خاصیت ضد انفجاری را از دیگر مزایای این مخازن دانست و افزود: سیستم ایمنی نصب شده روی این مخزن با كنترل فشار داخل و خارج از مخزن، توازن ایجاد می كند و در ارتفاعات بالا – كه در آن اكسیژن مخلوط در سوخت مخزن بخار می شود - بخارات تولید شده در مدت زمان دو دقیقه خارج می كند.

وی گفت : این نوع مخازن از جدیدترین نوع مخازن در دنیا محسوب می شود كه در آینده كاربردهای عمومی تری همچون استفاده در خودروها خواهد داشت.


اکنون ساعت 11:02 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)