![]() |
چگونه خطای unknown flash type را میشه رفع کرد؟
:dسلام سیستم من قبل از بالا آمدن ویندوز خطای unknown flash type را میدهد و صفحه سیاه می شود کسی می دونه علتش چیه یا چطوری میشه حلش کرد؟
|
|
سلام ممنون یه خاطر جوابت. سیستم من رومیزی است و مادربردم گیگابایته و خازن هاش سوخته بود بردم دادم خازن هاش را عوض کردند و بعد که سیستم را دوباره راه اندازی کردم این مشکل بوجود اومد اگر کاری که میگی بکنم درست میشه ؟ وقتی وارد setup میشم کیبرد کار نمیکنه نمیدونم چکارش کنم؟
|
نقل قول:
|
|
سلام برق داره و با کلیک برروی delete وارد setup می شدم ولی بلافاصله بعد از وارد شدن چراق ها خاموش میشن و دیگه کار نمیکنه ولی با درآوردن باطری دیگه وارد setup نمیشه و برق وارد کیبرد میشه وچراغ ها روشن میشن وبعد از چند لحظه خاموش میشن وصفحه کامپیوتر بعد از نشان دادن جزئیات سیستم این خطا را میده
verifying dmi pool data........disk boot failure , insert system disk and press enter به نظرتون باید چکار کرد؟ |
در ضمن مشکل از کیبرد نیست چون کیبردها را جای دیگه امتحان کردم جواب دادند
|
|
سلام،باعرض معذرت hard متصل نبود که متصل کردمش و درضمن هارد سالمه چون روی سیستم دیگه خوب کار میکنه همچنین ویندوزش که xp sp2 است با همون کابلی که هارد به سیستم دیگه وصل بود به این سیستم وصل کردم که مطمئن باشید از کابل و سوکتها نیست اما برسیم به بحث سیستم ، بعد از اتصال هارد سیستم خطای قبلی باکمی تغییرات را میده یعنی : verifying dmi pool data ..... update access را میده و بعد از چند لحظه صفحه سیاه میشه و دیگر چیزی نشان نمیدهد.
دکمه هایی را هم که گفته بودید را هم فشردم ولی هیچ اتفاقی رخ نداد . سیستم هم با گذاشتن سی دی ویندوز xp sp3 هم همان خطا وعکس العمل بالا را نشان داد یعنی صفحه سیاه .ویندوز 7 هم دارم نمی دونم نکنه درایور سی دی ها را نمیتونه بخونه البته گفته باشم چراغ هاشون روشن میشه .راستی قبلا که میتونستم برم داخل setup حالا دیگه نمی تونم چون دکمه ها رو فشار میدم وارد نمیشه.حالا میگید چکار کنم؟ |
در ضمن من به لینک هایی که داده بودید رفتم ولی چیزی درباره بوت از طریق فلش پیدا نکردم باز هم ممنون.
|
اکنون ساعت 05:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |