![]() |
با سلام
من فیلم محمد رسول الله را میخواستم دانلود کنم چهار قسمت آن را دانلود نموده ام اما هر کاری میکنم سه روزه قسمت پنجم وبقیه را نتوانسته ام دانلود کنم لطفا" راهنمایی فرمایید. با تشکر ابراهیم شفیعی |
لطفا بفرمایید که چه ایرادی میگیره ؟
البته به احتمال خیلی زیاد مشکلتون مشخص هست چی هست و تا الانم حتما رفع شده ببینین این جور فایلها رو کاربران در سایتهای مجانی مثل رپیدشیر آپلود میکنند تا بنده و شما دانلود کنیم از اونجایی که این سایتها مجانی هستند محدودیتهایی دارند که مثلا یکیش همینه که شما باید با وقفه فایلهاتونو دانلود کنین و با یک آی پی ثابت نمیتونین چندین فایل رو با هم دانلود کنین ولی با اینحال شما ایرادی که مشاهده میکنین رو بفرمایین |
دانلود فیلم محمد رسول اله را پیگیری کردم ولی اصلا جایی گزینه دانلود برای فیلم را نمی بینم فقط بخش موسیقی آن قابل دانلود است.چرا؟
|
دانلود فیلم محمد رسول الله (ص)
نقل قول:
عزیزجان اون همه لینک هست درون پست اول!!!:eek: منتها از بد قضیه اولین لینک (شماره 1 از سی دی 1 ) نوشته :) معنای نوشته به طور موقت این سرورمون خوابیده با عرض معذرت به زودی درستش می کنیم {قاط} فعلا باقی رو که سالمه دانلود کنین تا از طرف سرور اون لینک هم درست بشه;) منظورم سرور راپیدشیر هست;) |
الان دیگه مشکی نیست میتونین با خیال راحت فایلها رو دانلود کنین
|
سلام عزیزان
یک جمله جالب!!! اگه گاو باشی می دوشنت اگه خر باشی بارت می کنند اگه اسب باشی سوارت می شن پس سعی کن همیشه آدم باشی |
اکنون ساعت 10:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |