![]() |
دوستت دارم
همه دنیا ، آسمون ، خورشید و دریا نمی ارزن به نگاهت دختر شهر پریا عطر گل های بهاری ، صدای نم نم بارون می پیچه وقتی تو باشی وسط دشت و بیابون تو یعنی شوق و طراوت ، یعنی عشق سه حرفی دلیل احساس رویش در رگ درخت برفی ای گل خوب بهارم ، تا ابد بمون کنارم زندگی برام عزیزه وقتی که من تو رو دارم ... http://i29.tinypic.com/ea2z4l.gif |
باز امشب از خیال تو غوغاست در دلم آشوب عشق آن قد و بالاست در دلم خوابم شکست و مردم چشمم به خون نشست تا فتنه ی خیال تو برخاست در دلم خاموشی لبم نه ز بی دردی و رضاست از چشم من ببین که چه غوغاست در دلم من نای خوش نوایم و خاموشم ای دریغ لب بر لبم بنه که نواهاست در دلم دستی به سینه ی من شوریده سر گذار بنگر چه آتشی ز تو برپاست در دلم زین موج اشک تفته و طوفان آه سرد ای دیده هوش دار که دریاست در دلم باری امید خویش به دلداری ام فرست دانی که آرزوی تو تنهاست در دلم گم شد ز چشم کیوان نشان تو و هنوز صد گونه داغ عشق تو پیداست در دلم |
اکنون ساعت 05:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |